30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

şu esra erol un proğramının ekran önünde olmayıp devlet kurumu gibi bir versiyonu olsa belki..ondan bile umudum yok sanki benim...

yazınca kendımın ne kadar umutsuz vaka oldugunu anladım yaww baksanıza heryere gıtmışım bı adam gıbı bırısıne denk gelmemişim.

Koca bulma potansiyeli olan kurslar önceliğimdir

Hayır kursdaki sınıfımda olanları söyliyim
18 yaş ve 45-50 yaş amca
Amca yamı sorsam napsam

uuuuuu beybi maşallah gitmediğin yer kalmamış. fotoğrafçılık kursunu, diksiyon kurusunu da dene bi. ben oralıda düşünüyorum. diğer yerleri bende deneyim.

yazınca kendımın ne kadar umutsuz vaka oldugunu anladım yaww baksanıza heryere gıtmışım bı adam gıbı bırısıne denk gelmemişim.

bence salsa ve tango gibi kurslardan pek adam gibi biri çıkmaz. genelde oralarda başka şeyler için kız bulmak isteyenler gelir.

Evet ben balkonda ağlarken gördü beni.
Anneannem vefat etmişti o gün. Kadir gecesiydi. O da tabuta yardım ediyordu. Ama ben o acıyla fark etmemişim onu. Hayal meyal öyle birisini hatırlıyorum. Ama o beni unutmamış. Tabutu belediye arabasına koyduktan sonra kafasını kaldırıyor bir nefes almak için o an da beni görüyor ve annesine soruyor bu kız kim diye. İçime sıcaklık geldi benim çok o kızla sanki birşeyler olcak aramda diyor. Lütfen sor komşuya diyor. Komşuları da benim teyzem. 1 hafta sonra soruyorlar işte. olaylar böyle gelişiyor. gerçekten ilginç.

anaaaam aşka bak millet nerelerde buluyo yok anam yok ben ordunun içine girsem kanka olur çıkarım koca moca bulamam :26:

canım öyle düşünmemek lazım.
ben bir gün dedim ki kendi kendime;
Bilmiyorum nerdesin ama nerde olursan ol bu dünyada ya da diğer dünyada seni mutlaka bulucam.
Yani burda inanç çok önemli ve de düşünceler...

uuuuuu beybi maşallah gitmediğin yer kalmamış. fotoğrafçılık kursunu, diksiyon kurusunu da dene bi. ben oralıda düşünüyorum. diğer yerleri bende deneyim.
redmars, diksiyon kursundan umudunu kes canım, ben gittim. bir şey çıkmadı.
(duyan da diksiyon kursuna koca aramak için gittiğimi zannedecek.)

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Merhaba kızlar.
hasta olmam sebebiyle 3 gündür evdeyim. iyileşiyim ilk işim kuaföre gidip kendime çeki düzen vermek olacak.
Ayrıca hastalık sebebiyle 1.5 kilo vermiş bulunuyorum.
Yazdıklarınızı okudum.
Umutsuzluğa düşmek yok.
Alnınıza kim yazıldıysa o olucak. İlahi olarak zaten karşılaştırılacaksınız.
O nedenle aramak için özel bir çaba sarf etmeniz gerekmez.
tek yapmanız gereken dua edip güvenerek bu işi Allah'a bırakmak ve mutlu olacağınız şeyleri yapmak.

evet benim bir arkadasımın annesi ile babası da bir cenaze evinde tanışmışlar babası görmüş annesine söylemiş.. o hep bana anlatırdı kurslara git nerden olacağı belli olmaz derdi.. senin hikayende güzel tuğcecim..

güzel demişsin tuğçe..
bende birgün istediğim mutluluğu yaşayacağım... demeli insan

şu kızlara bir el at canım, baksana bugün bu topik pek bi umutsuz geldi bana bütün negatif enerjiyi çektiler an itibariyle.

bu kıza bayılıyorum

Teşekkür ederim canım.
İlahi olarak planlı zaten herşey. Allah ol dediği an oluyor.

Tuğçe ve Petunya,
Çok güzel yazmışsınız.
Ben sabahtan beri olumlu enerji yaymaya çalışıyorum ama kızlar feci dağılmışlar... Yardımcı olun bana...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…