- 14 Kasım 2013
- 3.656
- 1.903
- 198
- 35
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #21.681
şu esra erol un proğramının ekran önünde olmayıp devlet kurumu gibi bir versiyonu olsa belki..ondan bile umudum yok sanki benim...adamı nerede bulcamı bılsem orayada gıdıcemde yok ..
ben dalışa,yelkene,ıngılızceye,salsaya,tangoya,spora gittim oda yetmez gıbı bırde yüksek lisans yapıyorum.
Bı koca bulma kursu kaldı açılsın onada gidicem.
evet benımde cevremdekı erkekler oyle dıyor ama kendıne bununla bırlıkte bakmayan bır ınsanda degılım sadece doğallıgı sevıyorum..
Turkuazım ben koca degıl,ingilizce öğren istedim...aklıma bıle gelmedi o kadar muzmin bekarım
adamı nerede bulcamı bılsem orayada gıdıcemde yok ..
ben dalışa,yelkene,ıngılızceye,salsaya,tangoya,spora gittim oda yetmez gıbı bırde yüksek lisans yapıyorum.
Bı koca bulma kursu kaldı açılsın onada gidicem.
Koca bulma potansiyeli olan kurslar önceliğimdir
Hayır kursdaki sınıfımda olanları söyliyim
18 yaş ve 45-50 yaş amca
Amca yamı sorsam napsam
yazınca kendımın ne kadar umutsuz vaka oldugunu anladım yaww baksanıza heryere gıtmışım bı adam gıbı bırısıne denk gelmemişim.
uuuuuu beybi maşallah gitmediğin yer kalmamış. fotoğrafçılık kursunu, diksiyon kurusunu da dene bi. ben oralıda düşünüyorum.diğer yerleri bende deneyim.
Teşekkür ederim canım...çok geçmiş olsun
arkadaşımın amcası eşinden ayrılmıştı. şimdi nişanlanmış nasıl tanıştılar dedim, otobüste kadının bavulunu taşımaya yardım etmiş öle tanışmışlar yakında evleneceklerdüşün
ya ünideyken bende gazla ing kursuna gittim kesin bulcem diye kursta 2 erkek var ikiside yarım yaşımdı
ya cidden ortamın da gayet varmış. ama baksana tuğçeninki balkonda görmüş
ah kuzum ya evde kalma fikrine alışmaya çalışıyorum
anaaaam aşka bak millet nerelerde buluyoyok anam yok ben ordunun içine girsem kanka olur çıkarım koca moca bulamam :26:
redmars, diksiyon kursundan umudunu kes canım, ben gittim. bir şey çıkmadı.uuuuuu beybi maşallah gitmediğin yer kalmamış. fotoğrafçılık kursunu, diksiyon kurusunu da dene bi. ben oralıda düşünüyorum.diğer yerleri bende deneyim.
Fikir veren derken?Kızlar sorumuza cevap olur mu bilmem ama evli olanlar nasıl tanışmış yazsın diye bir konu açtım arada bakıyorum ama henüz fikir veren yok bana:)
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=686030
evet benim bir arkadasımın annesi ile babası da bir cenaze evinde tanışmışlar babası görmüş annesine söylemiş.. o hep bana anlatırdı kurslara git nerden olacağı belli olmaz derdi.. senin hikayende güzel tuğcecim..Evet ben balkonda ağlarken gördü beni.
Anneannem vefat etmişti o gün. Kadir gecesiydi. O da tabuta yardım ediyordu. Ama ben o acıyla fark etmemişim onu. Hayal meyal öyle birisini hatırlıyorum. Ama o beni unutmamış. Tabutu belediye arabasına koyduktan sonra kafasını kaldırıyor bir nefes almak için o an da beni görüyor ve annesine soruyor bu kız kim diye. İçime sıcaklık geldi benim çok o kızla sanki birşeyler olcak aramda diyor. Lütfen sor komşuya diyor. Komşuları da benim teyzem. 1 hafta sonra soruyorlar işte. olaylar böyle gelişiyor. gerçekten ilginç.
canım öyle düşünmemek lazım.
ben bir gün dedim ki kendi kendime;
Bilmiyorum nerdesin ama nerde olursan ol bu dünyada ya da diğer dünyada seni mutlaka bulucam.
Yani burda inanç çok önemli ve de düşünceler...
Merhaba kızlar.
hasta olmam sebebiyle 3 gündür evdeyim. iyileşiyim ilk işim kuaföre gidip kendime çeki düzen vermek olacak.
Ayrıca hastalık sebebiyle 1.5 kilo vermiş bulunuyorum.
Yazdıklarınızı okudum.
Umutsuzluğa düşmek yok.
Alnınıza kim yazıldıysa o olucak. İlahi olarak zaten karşılaştırılacaksınız.
O nedenle aramak için özel bir çaba sarf etmeniz gerekmez.
tek yapmanız gereken dua edip güvenerek bu işi Allah'a bırakmak ve mutlu olacağınız şeyleri yapmak.
evet benim bir arkadasımın annesi ile babası da bir cenaze evinde tanışmışlar babası görmüş annesine söylemiş.. o hep bana anlatırdı kurslara git nerden olacağı belli olmaz derdi.. senin hikayende güzel tuğcecim..
Merhaba kızlar.
hasta olmam sebebiyle 3 gündür evdeyim. iyileşiyim ilk işim kuaföre gidip kendime çeki düzen vermek olacak.
Ayrıca hastalık sebebiyle 1.5 kilo vermiş bulunuyorum.
Yazdıklarınızı okudum.
Umutsuzluğa düşmek yok.
Alnınıza kim yazıldıysa o olucak. İlahi olarak zaten karşılaştırılacaksınız.
O nedenle aramak için özel bir çaba sarf etmeniz gerekmez.
tek yapmanız gereken dua edip güvenerek bu işi Allah'a bırakmak ve mutlu olacağınız şeyleri yapmak.
güzel demişsin tuğçe..
bende birgün istediğim mutluluğu yaşayacağım... demeli insan
şu kızlara bir el at canım, baksana bugün bu topik pek bi umutsuz geldi banabütün negatif enerjiyi çektiler an itibariyle.
Fikir veren derken?
Bu yemek tarifi değil ki Ceren, kim ne yazarsa yazsın oraya senin kısmetin kimse ve ne şekilde olacaksa o olacak zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?