30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

bu geçen de bize saydıran hatun demek.tevekkeli değil atıp tutuyordu.
hayata da görseydi, onu da sinir etmişti.

kızlar geçen günlerde buraya gelip hepimize sayan bir üye vardı ya nesrince diye 2. üyelikmiş :)
SAHİ ÖYLE BİRİSİ VARDI DEĞİL Mİ?

Ve tahmin edin kimmiş Ebis
o kim ya? :44: ne kadar cahilim. kimseyi tanımıyorum. (aman! ne büyük kayıp. :) )

Ben 29 yaşındayım kızlar 30'a az kaldı.. Hayata dair umut beslemek istiyorum ama çok kısa zamanda çok ciddi şeyler atlattım.. Hedefim bile yok şuan . Belki olur bilmiyorum nasip işte :44:
davetime icap ettiğin için teşekkür ederim. başına gelenlere üzüldüm. babana Allah rahmet eylesin.

hayırlı cumalar kızlar.Allah gönlünüzden geçen dualarınızı kabul etsin. inşallah.
hayırlı cumalar canım. hepimize inşallah. amin.

hayırlı cumalar.
günaydın suskun, sana da hayırlı cumalar...

günaydın kızlar
herkese hayırlı cumalar olsun inş.
dualarımız kabul olsun hayırlısı ile inş..amin

hayata geziyordur şimdik

Amin!

Sahi onlar ablasıyla Yunanistan'a gideceklerdi.

Sefası olsun. İnşallah çok güzel geçer seyahati.

Ne güzel . güzel haberlerle gelir inşallah. Sen neler yapıyorsun prenses

günaydın kızlar
herkese hayırlı cumalar olsun inş.
dualarımız kabul olsun hayırlısı ile inş..amin

hayata geziyordur şimdik

Merhaba Turkuaz sen napıyorsun. Bende bürodaki kanarya ile ilgilendim. İki gündür göremiyor ilgimi küsmüş

Şu canlılar da insan gibi ilgi bekliyorlar.Aynı muhabbet kuşu gibi temiz kafes güzel yem ve müzik :)

aslında kuşlar en güzel müziği seçiyorlar :))

Müzik güzel deüilse töbe ötmüyorlar :)

Merhaba Turkuaz sen napıyorsun. Bende bürodaki kanarya ile ilgilendim. İki gündür göremiyor ilgimi küsmüş

selam canım nasılsın?
ayyy çok severim kanarya, saka ve serçeleri
hayvan beslemek çok başka bişey.
valla imkanım olsa evime köpek almak çok istiyorum.

Şu canlılar da insan gibi ilgi bekliyorlar.Aynı muhabbet kuşu gibi temiz kafes güzel yem ve müzik :)

aslında kuşlar en güzel müziği seçiyorlar :))

Müzik güzel deüilse töbe ötmüyorlar :)

kıs onlar başka kuşların sesini duyunca, müzik olunca çok neşeleniyorlar.

suskun,
sen hangi ildesin ve hangi meslekdesin?
yazdıysan kaçırmışım kusra bakma emi canım.

Aynı canım, geldik işte iş yerine, çalışıyoruz çok şükür.
Sen nasılsın?
Kulağın daha iyice sanırım?

evet canım. Geçti çok şükür. Arada sese hassasiyet gösteriyor o kadar. bir grip girdi eve herkes dökülüyor :) tekrarlıyor tamamemn geçmiyor malesef

Misafir kuş yaza kadar benimle :)

Mühendisim. iç anadolu deyim fazla sır vermeyim

hayırlı cumalar kızlar.Allah gönlünüzden geçen dualarınızı kabul etsin. inşallah.

aminn...merhaba kızlar bende katılayım aranıza bir ara yaşmıştım uzun bir ara ara verdim yazmaya ben kendimi tanıtayım yeniden aralık ayı itibariyle 25 dedim bu rakam çok gelmeye başladı ya kendimi 23 hissediyorum hala :))zaman cok cabuk geciyor gecerken bizlerin yaşlarını es gecse ne olur ki yani :)) bekarim ve evlilik korkutuyor benide malesef yaş rakamları ilerledikçe sıkıntıda artıyor sanki ne bileyim 25 yaş sendromumu yoksa bilemedim :))

hoşgeldin aramıza ...

hoşbulduk neler yapıyorsunuz hayat nasıl gidiyor sizde bende bu aralar zorlayıcı bir vaziyette

Hoş geldin.

otuz olunca daha ağır bir şey geçiriyorsun ruhi dengen bozuluyorsun hele yalnızsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…