30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

aslıcım ya kafam bir milyon (

nasıl huzurluyum mutluyum bilmiyorum bakalım akışa bırakıyorum

sende var mı bir şeyler , azıcık heycan bile iyi geliyor
İlişkin yeni bitti birde seviyorsun hala anladığım kadarıyla.. sanırım böyle durumlarda 1-2 ay dingin durmak kendine gelmek gerekiyor psikolog bir arkadaş öyle demişti.. hayırlısı olsun hakkında...

Malesef gidemedim
Sabaha karşı uyudum dün gece
Sabahda kalkamadım, sonra kursa gittim, işlerimi hallettim.
Yarında işlerim car erken kalkıcam uykumda var
Öle.....

doğru kursun vardı bugün senin,ben de tüm gün evdeydim,yarın çıkacağım dışarı artık.
avatarımı beğenmene sevindim bu arada
tamam iyi geceler o zaman canım.

onlar ailesini bildiğinden o kadar güveniyor ve olmasını istiyorlardır ama önemli olan senin fikrin,duyguların...belli ki sen kendin bulup tanımak istiyorsun,o zaman annene söyle,bir daha aracı olmasınlar...

ben anneme hep söylüyorum. pazardan kız seçmeye gelir gibi geliyorlar. hele de öğretmen olduğumu duydukları için geliyorlar. en sinir olduğum şeyde bu. öğretmen olmasam gelmeyecekler. beni ben olduğum için seven arıyorum.bu işinde garantisi yok. ileride belki öğretmenlik yapmıycam.

İlişkin yeni bitti birde seviyorsun hala anladığım kadarıyla.. sanırım böyle durumlarda 1-2 ay dingin durmak kendine gelmek gerekiyor psikolog bir arkadaş öyle demişti.. hayırlısı olsun hakkında...

ne istediğimi bilmiyorum bakalım. aşk üzerine genellemeler genelde işe yaramaz. bakalım dün öylesine bir durumdu enerji fazlalılığı

şeytanın avukatını izlememiştim,onu izledim.
yine mi beğenmedin avatarımı

ben teee küçükken izlemeiştim

işe dönünce kafan dağılır biraz daha. yok.

aynen ya işe gidince normale dönerim

şimdi yeni bişeyden bahsedince beni hızlı biri sanmayın ya. hayatımda lisedeki çocukca şeyi saymazsak elini bile tutmadım :) 1 ilişkim oldu hızlı biri değilim yani

görücü usulünde önce mantık olur genelde,öğretmen kız da en ideal görücü adayı oluyor gözlemlediğim kadarıyla,ben de olsam aynısını hissederdim seninle

ya aslında çevremde çok fazla var görücü tanışma usulü evlenen ve mutlular. insanların aradaığı eşte meslek seçmesi de garibime gitmiyor. aileler tanıyınca veya çevre yakıştırıyor uyum sağlanıyor.

ben çok aracı oldum insanların evlenemesine bir nevi görücülük. hangi arkadaşım kme uygunsa gider tanıştırırım:d 3 çifti evlendirdim. 2 adette sevgili var şimdilik

bak arkadaşın tanıştırması farklı, ailenin tanıştırması. aile işin içine girince ben geriliyorum. emrivaki zorunluluk gibi.
sende iyi çöpçatanmışsın . :)

bu günler geçecek canım. okul açılıyor. ooff ki offf. aksiyon dolu günler bizi bekliyor.

bak arkadaşın tanıştırması farklı, ailenin tanıştırması. aile işin içine girince ben geriliyorum. emrivaki zorunluluk gibi.
sende iyi çöpçatanmışsın . :)

ya açılsında açılmasın da ne bilim çalışasım yok.

ya çok severim çöğçatanlığı da elimde hiç erkek kalmadı malum uzun bi ilişkim olunca erkek çevrem bitti

Sevaba giriyirsun allah yuva yapani severmis.hic olmazsa benim arkadaslarim gibi kotu dusunenlerin olmadigini bilmk guzel.or veriyim icimden geldi beni is yerine cagirdi laflarz diye isyerinden biri begendi bir kez cay ictik ne yapti etti bitsin diye cocukta saf kimbilir ne dedi inandi.bana sana uygun degil deyip surekli kotuledi bitti. En son gorustuk ne dese beklersiniz iyi cocktur ama arkads oarak ben hep gorusurum hatrini sorarim sastim kaldim

ya kıskanmış da olabilir. ama ben seviyorum insanları tanıştırmayı güzel oluyor inşallah hep güzel sonuçlar alrım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…