- 3 Haziran 2008
- 3.199
- 119
- 163
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #22.141
Tugce can nasilsin?
İyiyim canım yazılanları okuyordum.
Sen nasılsın?
İyi bende orta seker..dugun ne zaman canim
iyi geceler, umarım herkesin keyfi yerindedir : ))
İyi geceler canım.
Keyifler yerinde şükür. senin nasıl canım?[/QUOTE
teşekkür ederim ben de çok iyiyim. Hiç bir ayrıntıya takılmadığım için keyfim yerinde.
Vallahi hanımlar hiç bir erkeğe güvenim kalmadı, zaten güvenmezdim iyice paranoyak oldum niye derseniz salaklık üstüne salaklık kazık üstüne kazık iyice canavarlaştım.
sen ayrıca terazi burcuymuşsun. :) terazi'ler geç evlenir konusuna yazmışsın gördüm. yakında herkes evlenip biz TERAZİler kalmayalım bu konuda... :)))ben tskederım davet ettıgınız ıcın..onlısans mezunu ıssız asksız bu ara bıraz hayata kusmus 30 yasında olanlardanım desem yeterlı gelır mı....
bu yas durumunu 30 da durdurabılseydık keske bundan sonrasında evlılık ıcın bıraz zor mu oluyo ne...
Turkuaz ben de evlenir miyim ki? :26:aaaaa yarın tabiki işin yokyok dime bak sonra ay evlenemedik filan deme
bak kısmtin nerden geleceği belli olmuyor işte...
yarın git git napcan evde
sana dedim yavrumm
şiştttttt bebemmm
aslı bu topikde herkes evlenir giderde senlen ben başbaşa kalır gibi
deli kız, eminim çok güzelsin sen.Eki Görüntüle 967927 işte burdayım kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hoş geldiniz...bende katilmak isterim sohbetinize, ah untutmadan bende otusuna girdim we bekarim
ama sikayetci degilim daha (annem bes sene sonra görürüz diyor ama :)
aslı bunu yeni fark etmedin değil mi? senin gibi dikkatli bir insan yeni fark etmiş olamaz...bu arada herkesin kuşu farklı bir mesaj veriyor,fareyi üstüne getirip okuyun
geçen gün senin profiline baktım. uzun süredir girmediğini görünce mesaj yazmadım. Nasılsın?merhabalar 2014 yılına da bekar başlamış olarak aranıza katılabilir miyim ?
ben hiç beceremem. birisi tanıştır dese de beceremem :)))ya kıskanmış da olabilir. ama ben seviyorum insanları tanıştırmayı güzel oluyor inşallah hep güzel sonuçlar alrım
Evlenirsin yeterki yürekten iste.sen ayrıca terazi burcuymuşsun. :) terazi'ler geç evlenir konusuna yazmışsın gördüm. yakında herkes evlenip biz TERAZİler kalmayalım bu konuda... :)))
Turkuaz ben de evlenir miyim ki? :26:
deli kız, eminim çok güzelsin sen.
hoş geldiniz...
aslı bunu yeni fark etmedin değil mi? senin gibi dikkatli bir insan yeni fark etmiş olamaz...
geçen gün senin profiline baktım. uzun süredir girmediğini görünce mesaj yazmadım. Nasılsın?
ben hiç beceremem. birisi tanıştır dese de beceremem :)))
İyi geceler canım.
Keyifler yerinde şükür. senin nasıl canım?[/QUOTE
teşekkür ederim ben de çok iyiyim. Hiç bir ayrıntıya takılmadığım için keyfim yerinde.
Vallahi hanımlar hiç bir erkeğe güvenim kalmadı, zaten güvenmezdim iyice paranoyak oldum niye derseniz salaklık üstüne salaklık kazık üstüne kazık iyice canavarlaştım.
Herkes öyle değil canım ama var anlattığın tiplerden ne yazık ki. gene de kalbini sevgiye kapatma.
Evlenirsin yeterki yürekten iste.
Allah nasip ederse 2 mayısta canım.
senle nasıl dertleşiyorduk hatırlıyormusun?
Hatirlamaz miyim.ben senin evlenmene cok seviniyorum.icimde yeni umutlar doguyor bak bir arkasim daha evleniyor diye.ayakkabinin altina ismimi yaz unutma olur mu keske yakindan tanisam hediye alirdim..ama burdan kutluycam seni.dualarim seninle cok mutlu ol..
hakkımızda hayırlısı olsun.geçen gün senin profiline baktım. uzun süredir girmediğini görünce mesaj yazmadım. Nasılsın?
iyiyim her şey burayı bıraktığım gibi değil ben de biraz değiştim zamanla, neredeyse bir yıl olmuş. Başlıkları incelemeye çalışıyorum
bu arada bu yıl da bekarız ehehehehheheh ama vazgeçtim ben hiççç kurcalamıyorum böyle iyi : )
ne bileyim be turkuazcanım, her şeyin hayırlısı olsun.
Evlenirsin yeterki yürekten iste.
hakkımızda hayırlısı olsun.bekar olmak mutsuz bir evlilikten bin kere iyidir.
hay ağzına sağlık, ne güzel söyledin : ))
zaten amannn dedim bende, düşün düşün iştir işin. valla çalışıyorum geziyorum bi de tozuyorum : ))
hesabım kendime ve aileme
gerisi hikaye
en güzelini yapıyorsun.hay ağzına sağlık, ne güzel söyledin : ))
zaten amannn dedim bende, düşün düşün iştir işin. valla çalışıyorum geziyorum bi de tozuyorum : ))
hesabım kendime ve aileme
gerisi hikaye
ben GÜLÜMSÜNüm zaten, seninle aynı gün doğan. migren ve hipoglisemi konusunda da seni yalnız bırakmayan marazlı arkadaşın... :))) nickimi değiştirdim...Kimler terazi burda teraziler gec evlenir konusunu acan olarak merak ettim.gulmsun ben filozof baska var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?