30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

sen ayrıca terazi burcuymuşsun. :) terazi'ler geç evlenir konusuna yazmışsın gördüm. yakında herkes evlenip biz TERAZİler kalmayalım bu konuda... :)))

Turkuaz ben de evlenir miyim ki? :26:
Eki Görüntüle 967927 işte burdayım kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
deli kız, eminim çok güzelsin sen.

bende katilmak isterim sohbetinize, ah untutmadan bende otusuna girdim we bekarim
ama sikayetci degilim daha (annem bes sene sonra görürüz diyor ama :)
hoş geldiniz...
bu arada herkesin kuşu farklı bir mesaj veriyor,fareyi üstüne getirip okuyun
aslı bunu yeni fark etmedin değil mi? senin gibi dikkatli bir insan yeni fark etmiş olamaz...
merhabalar 2014 yılına da bekar başlamış olarak aranıza katılabilir miyim ?
geçen gün senin profiline baktım. uzun süredir girmediğini görünce mesaj yazmadım. Nasılsın?
ya kıskanmış da olabilir. ama ben seviyorum insanları tanıştırmayı güzel oluyor inşallah hep güzel sonuçlar alrım
ben hiç beceremem. birisi tanıştır dese de beceremem :)))

geçen gün senin profiline baktım. uzun süredir girmediğini görünce mesaj yazmadım. Nasılsın?

iyiyim her şey burayı bıraktığım gibi değil ben de biraz değiştim zamanla, neredeyse bir yıl olmuş. Başlıkları incelemeye çalışıyorum
bu arada bu yıl da bekarız ehehehehheheh ama vazgeçtim ben hiççç kurcalamıyorum böyle iyi : )

Son düzenleme:
Evlenirsin yeterki yürekten iste.

Allah nasip ederse 2 mayısta canım.
senle nasıl dertleşiyorduk hatırlıyormusun?

Hatirlamaz miyim.ben senin evlenmene cok seviniyorum.icimde yeni umutlar doguyor bak bir arkasim daha evleniyor diye. ayakkabinin altina ismimi yaz unutma olur mu keske yakindan tanisam hediye alirdim..ama burdan kutluycam seni.dualarim seninle cok mutlu ol..

Tugcecan bu arada anneme soyledim annem tanimasada seni opuyor ve allah cok mutlu etsin dedi

Son düzenleme:
hakkımızda hayırlısı olsun. bekar olmak mutsuz bir evlilikten bin kere iyidir.

Evlenirsin yeterki yürekten iste.
ne bileyim be turkuazcanım, her şeyin hayırlısı olsun.

Kimler terazi burda teraziler gec evlenir konusunu acan olarak merak ettim.gulmsun ben filozof baska var mi

hay ağzına sağlık, ne güzel söyledin : ))
zaten amannn dedim bende, düşün düşün iştir işin. valla çalışıyorum geziyorum bi de tozuyorum : ))
hesabım kendime ve aileme
gerisi hikaye
en güzelini yapıyorsun. düşünmekle olmuyor bu işler... hayatı yaşamak lazım bir yandan! aşk evlilik vs. zaten olacaksa gelip seni bulacak. Allah nasip edecekse...

ne kadar düşünürsen düşün hesaptaki değil nasipteki geliyor başa, bu sözü çok severim.

neyse geç oldu. yarın misafir gelecek yatayım ben. öpüyorum hepinizi.

Kimler terazi burda teraziler gec evlenir konusunu acan olarak merak ettim.gulmsun ben filozof baska var mi
ben GÜLÜMSÜNüm zaten, seninle aynı gün doğan. migren ve hipoglisemi konusunda da seni yalnız bırakmayan marazlı arkadaşın... :))) nickimi değiştirdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…