30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ben GÜLÜMSÜNüm zaten, seninle aynı gün doğan. migren ve hipoglisemi konusunda da seni yalnız bırakmayan marazlı arkadaşın... :))) nickimi değiştirdim...

Ay canim ben bilemedim burda oldugunu bilsem nasilsin deme miyim.yarin aksam girerim tekrar yazisalim.yeni nick ck guzel bende talep ettim degismedi nedense

Çok teşekkür ederim canım.
Allah sana da nasip etsin hayırlısı ile inşallah.
Evet benim durumum sana umut olsun.
Yazarım canım. :)
Sağol eksik olma duaların yeter de artar bana.

ben de iyiyim sanırım. sabah erken kalkmam lazım ama nasıl uyuycam bilemiyorum. bu günkü heyecadan sonra uyku nasıl tutcak bilemiyorum.

Günaydın iyi pazarlar olsun herkeslereeeee

Hayırdır cnm güzel gelişmeler var herhalde.
Hadi sende hayırlı güzel haberler ver inş bizlere.
Tuğçemden sonra hepimiz hayırlısı ile evlenelim inş.
Kurtulalım hayatı tek başına sırtlamakdan

Teraziler gec evlenirmis diye ilk defa duydum burda ama daha ne kadar gec olabilir 30 oldum yeter artikkkk ;(

iyi pazarlar kızlar
ben evi biraz toparlayıp dışarı çıkacağım.
filozofcuğum daha önceden kuşlarda mesaj yoktu sanırım,sonradan eklemişler gibime geldi,tabi senin kuşlar iki olmuş,hemen fark edersin sen
hayata ne yapıyor acaba,bizim yerimize de gezsin ne güzel

iyi pazarlar canım...
inşallah canım.

iyi gezmeler canım...

Olsun canım. biraz da olsa uyursun.
Pembe hayaller içinde uyuya kalırsın artık.

pek tutmadi tugçecan:)

insallah guzel olur. erken olur birsey söylemem için ama dün cok gûzel bir aksam gecirdim. hayırlısı allahtan:)

ben de en zor evlenenlerin başaklar olduğunu sanıyrdum...

Aslinda o zaman bekar teraziye cok rastlamistim konuyu acmistim alakasi yok aslinda kismet..ben teraziyim ama yukselenim farkli.insanlar bizi yukselen burcumuzdaki karakterimizle tanirlarmis.7 evimde siron bu zorluyor beni ornegin

Aslinda o zaman bekar teraziye cok rastlamistim konuyu acmistim alakasi yok aslinda kismet..ben teraziyim ama yukselenim farkli.insanlar bizi yukselen burcumuzdaki karakterimizle tanirlarmis.7 evimde siron bu zorluyor beni ornegin
bu evler falan harita nasıl çıkıyor sanırım sen biliyorsun bunu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…