- 3 Haziran 2008
- 3.199
- 119
- 163
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #22.161
ben GÜLÜMSÜNüm zaten, seninle aynı gün doğan. migren ve hipoglisemi konusunda da seni yalnız bırakmayan marazlı arkadaşın... :))) nickimi değiştirdim...
nasılsın dan ziyade tanımadın beni zannettim. tamam canım. iyi geceler...Ay canim ben bilemedim burda oldugunu bilsem nasilsin deme miyim.yarin aksam girerim tekrar yazisalim.yeni nick ck guzel bende talep ettim degismedi nedense
nasılsın dan ziyade tanımadın beni zannettim. tamam canım. iyi geceler...
Hatirlamaz miyim.ben senin evlenmene cok seviniyorum.icimde yeni umutlar doguyor bak bir arkasim daha evleniyor diye.ayakkabinin altina ismimi yaz unutma olur mu keske yakindan tanisam hediye alirdim..ama burdan kutluycam seni.dualarim seninle cok mutlu ol..
Tugcecan bu arada anneme soyledim annem tanimasada seni opuyor ve allah cok mutlu etsin dedi
Selam kızlar nasılsınız ?
Selam canım.
Kendi adıma iyiyim ben sen nasılsın?
ben de iyiyim sanırım. sabah erken kalkmam lazım ama nasıl uyuycam bilemiyorum. bu günkü heyecadan sonra uyku nasıl tutcak bilemiyorum.
ben de iyiyim sanırım. sabah erken kalkmam lazım ama nasıl uyuycam bilemiyorum. bu günkü heyecadan sonra uyku nasıl tutcak bilemiyorum.
sen ayrıca terazi burcuymuşsun. :) terazi'ler geç evlenir konusuna yazmışsın gördüm. yakında herkes evlenip biz TERAZİler kalmayalım bu konuda... :)))
Turkuaz ben de evlenir miyim ki? :26:
deli kız, eminim çok güzelsin sen.
hoş geldiniz...
aslı bunu yeni fark etmedin değil mi? senin gibi dikkatli bir insan yeni fark etmiş olamaz...
geçen gün senin profiline baktım. uzun süredir girmediğini görünce mesaj yazmadım. Nasılsın?
ben hiç beceremem. birisi tanıştır dese de beceremem :)))
Günaydın iyi pazarlar olsun herkeslereeeee
Hayırdır cnm güzel gelişmeler var herhalde.
Hadi sende hayırlı güzel haberler ver inş bizlere.
Tuğçemden sonra hepimiz hayırlısı ile evlenelim inş.
Kurtulalım hayatı tek başına sırtlamakdan
iyi pazarlar kızlar
ben evi biraz toparlayıp dışarı çıkacağım.
filozofcuğum daha önceden kuşlarda mesaj yoktu sanırım,sonradan eklemişler gibime geldi,tabi senin kuşlar iki olmuş,hemen fark edersin sen
hayata ne yapıyor acaba,bizim yerimize de gezsin ne güzel
Olsun canım. biraz da olsa uyursun.
Pembe hayaller içinde uyuya kalırsın artık.
Günaydın iyi pazarlar olsun herkeslereeeee
Hayırdır cnm güzel gelişmeler var herhalde.
Hadi sende hayırlı güzel haberler ver inş bizlere.
Tuğçemden sonra hepimiz hayırlısı ile evlenelim inş.
Kurtulalım hayatı tek başına sırtlamakdan
ben de en zor evlenenlerin başaklar olduğunu sanıyrdum...Kimler terazi burda teraziler gec evlenir konusunu acan olarak merak ettim.gulmsun ben filozof baska var mi
ben de en zor evlenenlerin başaklar olduğunu sanıyrdum...
bu evler falan harita nasıl çıkıyor sanırım sen biliyorsun bunu canımAslinda o zaman bekar teraziye cok rastlamistim konuyu acmistim alakasi yok aslinda kismet..ben teraziyim ama yukselenim farkli.insanlar bizi yukselen burcumuzdaki karakterimizle tanirlarmis.7 evimde siron bu zorluyor beni ornegin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?