30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Allah yardımcın olsun canım feraha çıkarsın seni...

Hoşbulduk canım...
Ben de iyiyim şükür canım.
Neden melankolik gibi geliyor?
günaydınlarr

haftasonu giremedim kaynatmışsınız yine :)
arada bir oluyor canım öyle.duygusal bir kadın olmanın verdiği neticeler belkide.Allahtan geliyor geçiyor.
tuğçecim senden sabah sabah kart istesem olur mu?

herkese güzel bir hafta diliyorum,her şey gönlünüzdekinden daha güzel olur inşallah...

Günaydııın herkese:)
İyileştim canım şükür. teşekkür ederim.
sen nasılsın?
Teşekkür ederim canım yine pazartesi ve iş günü.. gerçi çok şükür gidecek bir işim var..
Darısı isteyenlerin basına..
bunun dışında yüksek lisansa basvurdum kabul edildim ama bilimsel hazırlık altında lisans dersleri koydular önüme.. bende öyle olursa devam etmeyeceğimi belirttim beni ikna etmeye çalıştılar hocalar.. ama göze alamıyorum hem tayin isteme durumum olursa yarım kalacak bu durumda.. bakalım kurul perşembeye kadar karar alacak sanırım.. olmasa da sorun değil hevesim kaçtı biraz.. hayırlısı diyorum artık.

hayırlısı olsun cerencim hakkında.

Günaydın nar_çiçek..
Ben iyiyim sanırım
maşallah limon benden erkcenii

:)) erken kalkan erken yol alır derler

tamam sormuyoruz daha fazla detay,zamanı gelince açıklamanı yaparsın

pek fazla birşey olduğu yok aslında onunla görüşürüyoruz. Benim düşüğüm sıkıntılar vardı onları da konuştuk. Sonrası için ne olur işde onu kestirmek zor. Yrıntıya girmeyim ama çözüp çözülmeyecek mi göreceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…