- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #22.221
Ben daha önce uyandım da ancak trafik çilesi.
senin okul başladı değil mi bugün ?
Maalesef ya hava kapalı off :-(
Nickimin altında yazıyor adım: gülümsünİnan tanimadim baskasi sandim.bir ara msjinda ben gulumsun yaziodu altinda dimi simdi hatirladim degistirdim nicki demistin.artik filizof prensessin tamamdir
Allah gönlüne göre versin canım. Ben de 31 oldum. :26:Teraziler gec evlenirmis diye ilk defa duydum burda ama daha ne kadar gec olabilir 30 oldum yeter artikkkk ;(
iyi pazarlar kızlar
ben evi biraz toparlayıp dışarı çıkacağım.
filozofcuğum daha önceden kuşlarda mesaj yoktu sanırım,sonradan eklemişler gibime geldi,tabi senin kuşlar iki olmuş,hemen fark edersin sen
hayata ne yapıyor acaba,bizim yerimize de gezsin ne güzel
Aaa! çok sevindim. Allah kolaylık versin. Bir de zihin açıklığı.Günaydııın herkese:)
Teşekkür ederim canım yine pazartesi ve iş günü.. gerçi çok şükür gidecek bir işim var..
Darısı isteyenlerin basına..
bunun dışında yüksek lisansa basvurdum kabul edildim ama bilimsel hazırlık altında lisans dersleri koydular önüme.. bende öyle olursa devam etmeyeceğimi belirttim beni ikna etmeye çalıştılar hocalar.. ama göze alamıyorum hem tayin isteme durumum olursa yarım kalacak bu durumda.. bakalım kurul perşembeye kadar karar alacak sanırım.. olmasa da sorun değil hevesim kaçtı biraz.. hayırlısı diyorum artık.
sen senin havandan haber ver limoncum.
teşekkür ederim canım kuşlar olayına güldürdün beni.. benimki hala tek burda bile yüzüme vuruluyor:)Merhaba kızlar, iyi haftalar dilerim.
Nickimin altında yazıyor adım: gülümsün
Allah gönlüne göre versin canım. Ben de 31 oldum. :26:
Yok canım , ilk günden beri kuşlarda mesajlar vardı. Hatta onun öncesinde yeşil çizgiler vardı. Onda da mesajlar vardı. Evet ya, geçen gün benim kuşlar ikilenmiş.Onlar bile çift ben tek.
Aaa! çok sevindim. Allah kolaylık versin. Bir de zihin açıklığı.
Hava gibi dengesizim
Hayırlı olsun yüksrk lisans canım. Alanın ne
Kızlar iş güvenliği ile kim ilgileniyısrdu bir şey soracağım da
Haydi sor sorben biliyorum çoğu konuyu yardım edebilirim
dengesiz olmak da iyidir bazen.
merhaba kızlar.. nasılsınız.. ancak gelebildim aranıza. haftasonu dinlenmişsiniz ne güzel. benim haftasonu çok yoğundu :26: nasıl geçti anlamadım ışık hızıyla. erkek arkadaşımla da görüşemedimcuma günü görüşücez artık kısmetse bakalım, yemek yeriz birlikte diye düşünüyorum
hepinize keyifli akşamlar.
İkimiz aynı anda geldik canım. :)
Epey görüşememiş olacaksınız canım. Cuma malum zaten görüşmeniz şart.
başbaşa bir yemek hoş olur.
günaydınlarr
haftasonu giremedim kaynatmışsınız yine :)
arada bir oluyor canım öyle.duygusal bir kadın olmanın verdiği neticeler belkide.Allahtan geliyor geçiyor.
tuğçecim senden sabah sabah kart istesem olur mu?
herkese güzel bir hafta diliyorum,her şey gönlünüzdekinden daha güzel olur inşallah...
ve aynı anda yazdık canım.. öyle yapıcaz artık. araya zaman girince de güzel oluyor tuğçe, özlem duygusu yoğunlaşıyor. hediye alamadım daha onu düşünüyorum. bakalım çok abartıyı sevmez zaten uygun bşyler ayarlicam.
kemer olayını düşünüyorum
Günaydııın herkese:)
Teşekkür ederim canım yine pazartesi ve iş günü.. gerçi çok şükür gidecek bir işim var..
Darısı isteyenlerin basına..
bunun dışında yüksek lisansa basvurdum kabul edildim ama bilimsel hazırlık altında lisans dersleri koydular önüme.. bende öyle olursa devam etmeyeceğimi belirttim beni ikna etmeye çalıştılar hocalar.. ama göze alamıyorum hem tayin isteme durumum olursa yarım kalacak bu durumda.. bakalım kurul perşembeye kadar karar alacak sanırım.. olmasa da sorun değil hevesim kaçtı biraz.. hayırlısı diyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?