30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Merhaba kızlar, iyi haftalar dilerim.

İnan tanimadim baskasi sandim.bir ara msjinda ben gulumsun yaziodu altinda dimi simdi hatirladim degistirdim nicki demistin.artik filizof prensessin tamam dir
Nickimin altında yazıyor adım: gülümsün
Teraziler gec evlenirmis diye ilk defa duydum burda ama daha ne kadar gec olabilir 30 oldum yeter artikkkk ;(
Allah gönlüne göre versin canım. Ben de 31 oldum. :26:

Yok canım , ilk günden beri kuşlarda mesajlar vardı. Hatta onun öncesinde yeşil çizgiler vardı. Onda da mesajlar vardı. Evet ya, geçen gün benim kuşlar ikilenmiş. Onlar bile çift ben tek.

Aaa! çok sevindim. Allah kolaylık versin. Bir de zihin açıklığı.

teşekkür ederim canım kuşlar olayına güldürdün beni.. benimki hala tek burda bile yüzüme vuruluyor:)

merhaba kızlar.. nasılsınız.. ancak gelebildim aranıza. haftasonu dinlenmişsiniz ne güzel. benim haftasonu çok yoğundu :26: nasıl geçti anlamadım ışık hızıyla. erkek arkadaşımla da görüşemedim cuma günü görüşücez artık kısmetse bakalım, yemek yeriz birlikte diye düşünüyorum
hepinize keyifli akşamlar.

Son düzenleme:

İkimiz aynı anda geldik canım. :)
Epey görüşememiş olacaksınız canım. Cuma malum zaten görüşmeniz şart.
başbaşa bir yemek hoş olur.

İkimiz aynı anda geldik canım. :)
Epey görüşememiş olacaksınız canım. Cuma malum zaten görüşmeniz şart.
başbaşa bir yemek hoş olur.

ve aynı anda yazdık canım.. öyle yapıcaz artık. araya zaman girince de güzel oluyor tuğçe, özlem duygusu yoğunlaşıyor. hediye alamadım daha onu düşünüyorum. bakalım çok abartıyı sevmez zaten uygun bşyler ayarlicam.

kemer olayını düşünüyorum

canım kartın önderlik et diyor
ne yapılması gerektiğini sen biliyorsun. Önden git ve ışığın yolunda etrafındakilere yol göster.
Diğer kartın ise nefes al diyor.
Kocaman derin bir nefes al ve bu konuyu meleklerine bırak.
Tüm sıkıntıyı, endişeyi de güzel bir nefesle bırak.
Melekler yanıbaşında ve sana yardım ediyorlar unutma canım.

canım setler var çok güzel.
Matraştan ya da sarardan bakabilirsin.
Kemer ve cüzdan set alabilirsin kutu içinde.
İstersen kendi resmini de içine koy. :):)
Tabi özlem de güzel olur.

Son düzenleme:
Kızlar ben geldim.
Nescafe yaptım içiyorum. evdeyim yalnızım.
turkmax gurmeyi izliyorum genelde. ne güzel yemekler yapıyorlar.
Digitürkü olanlara duyurulur.

Hayırlısı ne ise hakkında o olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…