- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #22.581
bence de ...işler bitmiyor, sonu yok :126: bende burda olmayı seviyorum, sohbet iyi geliyor
değil mi petunya ya, bir kere beğeniyorum. aynı arkadaşımın ikinci gönderisini beğenemiyorum. hep birincide kalıyorum. ama ısrarla bir tane de olsa beğeniyorum ki arkadaşımın kuşları çoğalsın.suskun katılıyorum sana ve bende beğendim, şu beğen butonunu sevmedim ama
bence de ...
değil mi petunya ya, bir kere beğeniyorum. aynı arkadaşımın ikinci gönderisini beğenemiyorum. hep birincide kalıyorum. ama ısrarla bir tane de olsa beğeniyorum ki arkadaşımın kuşları çoğalsın.
Bi adam gittiğinde tüm hayat gidebiliyormuş bittiğini idrak etmek ne zormuş 3 aydır her gece ağlamak dşye bişey varmış. Ve benim hayatım hayallerim ellerimin arasından gitti ilkimdi ve hepnsonum olsun istedim her şeyi yaptum ama bitti. Acıdan ölünmğyor fiziken ama ruhen de yaşamıyorum ki dalgaya vurdum hep bi umut dedim gelecek dedim ama bitti artık her ley bitti. Mucizemdi o benim 3 yılımı dolduran evlilik hayalleri kurdupum küçücük şehrimdr elinden tuttuğum artık kesin dediğim anda bitti. Evet kavgalarımız çoktu belki mutsuz olacaktuk ama beraber okcaktık her şey bitti. Bir daha yüzüm güler mi uyumak ist
suskun katılıyorum sana ve bende beğendim, şu beğen butonunu sevmedim ama
bence de ...
değil mi petunya ya, bir kere beğeniyorum. aynı arkadaşımın ikinci gönderisini beğenemiyorum. hep birincide kalıyorum. ama ısrarla bir tane de olsa beğeniyorum ki arkadaşımın kuşları çoğalsın.
valla ben o kadarını da beceremiyorumanlaşamadık pek önceden ne güzeldi ya şimdi zorlaştırdılar,
alt tarafı beğenicez, olmadı noter onayı da yapalım
Canım, ben bu diziyi izlemiyorum. Aydan ŞENER - Kenan KALAV versiyonunu izlemiştim ama böyle şeyler filmlerde olur zaten.
Limon, içimi acıttın. Kendimi gördüm sende. Ben de ilkimdi sonum olsun dedim ama galiba gerçekten "sonum" olacak.Ağlıyorsun, kızıyorsun, nefret ediyorsun, sonra seviyorsun onu, sonra "iyiyim artık" diyorsun üç gün sonra bakıyorsun ki iyi falan değilsin. aynılarını yaşadım. İnşallah sen benim gibi olmazsın. İnşallah hayırlısıyla ya o döner sana ya da onu unutturacak birisi olur tez vakitte.
Ben çok seneler kaybettim. Şimdi üzülüyorum biliyor musun? Bak otuz bir yaşındayım. En güzel çağlarım ağlaya zırlaya geçti. Heba oldu gitti. Öyle bir kırdı ki kolumu kanadımı bir daha kimseye açamadım da yüreğimi. Bir de kişiliğimle alakalı. Ben zaten takan bir insanım, bir de bu ağzıma etti sağ olsun!
Kusura bakma, iç açıcı konuşamadım ama gerçekler bunlar. Ben de yaşadım. Üzüldüm sen yazınca da...
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Yapma be limon.
topla kendini...
Para kazanıp sende benim hayallerime katıl ben yurt dışı turu planlıyorum. Hem gezicem hem öğrenicem. hayata gibi :))
Dilim çat pat işde. Hayat sadece aşkdan sevigiden ibaret değil ki... Hepimiz tek başına ayakta duruyoruz. Mutluluk bizim elimizde. kendini mutlaklaştırma.
Eski defterleri kapatalım.
Tuğce'nin tavsiyleri çok güzeldi.Meditasyon yapalım . Kısaca bende zihnimi taza yeni ve güzel şeylerle dolduruyorum.
canım benım bız ılk ciddi ayrıldıgımızda
Acımdan ölüyorum zannedıyordum.Üstüne bırde ablası sitedeki herkese 3 yıllık ilişkinin arkasından kardeşim zaten kendını bır takım seylerle tatmın etsın dıye cıktı dedıgı ıcın daha beter enkaz haline gelmiştim.
O dönemde bıde çalışıyordum .............
tek bırsey sorucam nıye almadın? cünkü üstüne gidecek bır ınsan yoktu hep engel koydun değilmi?
Benımde ılkımdi ama sonum o olmayacak bunu farkına varmam süper oldu.Bunu farkına varın kızlar.Dışarıda milyonlarca ınsan var ve emin olun bunların cogu erkek.
evet kızlar dışarda sevilmeyi bekleyen onlarca erkek var, ben buldum bitane..darısı hayırlısıyla size inş.
:))) ooo süper haber ne zaman nerde nasıl oldu
evet kızlar dışarda sevilmeyi bekleyen onlarca erkek var, ben buldum bitane..darısı hayırlısıyla size inş.
:))) ooo süper haber ne zaman nerde nasıl oldu
bombacı sultankıs petunya baharda nişanlanıcak, bayağı oldu onlar tanışalı
darısı hayırlısıyla bizlere olsuyn inş.
valla sürekli hepimize hayırlı kısmet için dua ediyorum.
eminim gelcek ama ne zaman bilmem
aslıııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bombacı sultankıs petunya baharda nişanlanıcak, bayağı oldu onlar tanışalı
ne oldu kısss
ardından da senin nişanın var haberin olsun
evet ama ınanın bende enkazlarımı toparlamak ıcın uğraştım demediğini ve değmeyecegını anladıgım anda kendı hayatımı yaşıyorum kımse benden daha değerlı degıl tabıkıde aılem ve dostlarım dışında.
Hıçbir erkek için tek gözyaşına bıle değmez.
ne oldu kısss
ardından da senin nişanın var haberin olsun
inşallah turkuazcımrabbim hayırlı yazdıysa olsun. hep dua ediyorum ısrarla, ve kadere kısmete çok inanıyorum artık.
İlahi'i güç. Rabbim ol deyince olmayacak şey yok, o yüzden fazla sorgulamamak lazım.
Rabbim senin de gönlünün muradını versin, karanlıkların aydınlansın bi an önce.
şahsen tanımasamda içten yürekten dua edip amin diyorum. melekler yerine ulaştırsın
canım nasipden öte köy yok canım.
ben buna inanıyorum. eğer hayırlı değilse zaten engeller çıkıyor hep, ama hayırlı işse zaten bir şekilde su akıp yolunu buluyor.
inş senin için sizin içinde hayırlısı ile olur inş.
duaların için ALLAH bin kere razı olsun arkadaşım.
Rabbim bizlere hayırlı yazgılar yzıp hayırlı insan ile bir ömür boyu aynı yastığa hayırla huzurla sağlıkla başkoymayı nasip etsin.
HAYIRLI İNSAN GERÇEKTEN İNSANIN HAYATINI DEĞİŞTİRYOR.
inşş bizlerde senin ve tuğçenin arkasından patdadarak geliriz hayırlısı ile. aminnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?