30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

işler bitmiyor, sonu yok :126: bende burda olmayı seviyorum, sohbet iyi geliyor
bence de ...

suskun katılıyorum sana ve bende beğendim, şu beğen butonunu sevmedim ama
değil mi petunya ya, bir kere beğeniyorum. aynı arkadaşımın ikinci gönderisini beğenemiyorum. hep birincide kalıyorum. ama ısrarla bir tane de olsa beğeniyorum ki arkadaşımın kuşları çoğalsın.

valla ben o kadarını da beceremiyorum anlaşamadık pek önceden ne güzeldi ya şimdi zorlaştırdılar,

alt tarafı beğenicez, olmadı noter onayı da yapalım

canım benım bız ılk ciddi ayrıldıgımızda
Acımdan ölüyorum zannedıyordum.Üstüne bırde ablası sitedeki herkese 3 yıllık ilişkinin arkasından kardeşim zaten kendını bır takım seylerle tatmın etsın dıye cıktı dedıgı ıcın daha beter enkaz haline gelmiştim.
O dönemde bıde çalışıyordum .Aynı sırketın cok yogun bır departmanındaydım ve resmen felçtim.MT olarak çalışıyordum müdürüm bayandı proje planları hazırlarken ansızın ağlamaya başlıyordum müşteri toplantılarında vs bıanda hıçkıra hıçkıra ağlıyordum ,kadın bana ücretli izin verdı ben ıstemeden 2 hafta.annemler halımı görmesın dıye teyzeme gittim kadın benı yataktan bıldgın tazlıklı hortumlu su tutup cıkarıyordu .Bıraz toparlandım geldim işime tekrar Allah razı olsun o müdürümden kadın benı tırın altına atarım dıye cıddı cıddı eskı üzüldüğüm olayları gündeme getirip toparladı.Onsuz yapamayan ben 4-5 ay sonra onla yapamayan ben halıne geldim.6.ci ayda adam geldi ve bu sefer ben ıstemedım bana yaptıklarından ötürü ben ıstemedim tam 1.5 yıl boyunca it gibi davrandım.farklı yoktu resmen oyle bır ınsan oldugumu nasıl oldum anlamadım. evet suanda canın acıyor,acıyacak çünkü sürekli aklında iyi anılarınız gelıyor bu tür zamanlarda lütfen kagıda nıye kavga ettıgınızı yaz ve yak içindeki duygularda emın ol zamanla yanacak,bıtecek.Toparlanacaksın sadece zaman.Ölünseydı herkes ayrıldıgında ölürdü.

suskun katılıyorum sana ve bende beğendim, şu beğen butonunu sevmedim ama

:))) Teşşküeler yardımcı olduysam ve gülümsettiysem ne mutlu bana

valla ben o kadarını da beceremiyorum anlaşamadık pek önceden ne güzeldi ya şimdi zorlaştırdılar,

alt tarafı beğenicez, olmadı noter onayı da yapalım

Hakketen bende sevemedim birde sürekli mesaj gelip duruyor ...

tek bırsey sorucam nıye almadın? cünkü üstüne gidecek bır ınsan yoktu hep engel koydun değilmi?

Benımde ılkımdi ama sonum o olmayacak bunu farkına varmam süper oldu.Bunu farkına varın kızlar.Dışarıda milyonlarca ınsan var ve emin olun bunların cogu erkek.

evet ama ınanın bende enkazlarımı toparlamak ıcın uğraştım demediğini ve değmeyecegını anladıgım anda kendı hayatımı yaşıyorum kımse benden daha değerlı degıl tabıkıde aılem ve dostlarım dışında.
Hıçbir erkek için tek gözyaşına bıle değmez.

hayata'cım geçmiş olsun tekrar. zor bir dönem geçirmişsin ve bunun üstüne söylenen ağır laflar

ben daha önce de yazdım Limon'a.. insanın hayatında bir kırılma noktası oluyor ve sonra zor toparlanıyorsun. inşallah o bu süreci bizim yaşadıklarımızdan örnek alarak, daha kolay bir şekilde atlatır.

yataktan kalkmak işkence gibi geliyor.. çok iyi biliyorum

Son düzenleme:

evet kızlar dışarda sevilmeyi bekleyen onlarca erkek var, ben buldum bitane.. darısı hayırlısıyla size inş.

:))) ooo süper haber ne zaman nerde nasıl oldu

bombacı sultan kıs petunya baharda nişanlanıcak, bayağı oldu onlar tanışalı

evet kızlar dışarda sevilmeyi bekleyen onlarca erkek var, ben buldum bitane.. darısı hayırlısıyla size inş.

darısı hayırlısıyla bizlere olsuyn inş.
valla sürekli hepimize hayırlı kısmet için dua ediyorum.
eminim gelcek ama ne zaman bilmem

aslıııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

:))) ooo süper haber ne zaman nerde nasıl oldu

kasımda canım. bir aile dostumuzun tavsiyesi üzerine, ailemi filan tanıyolarmış, çok yabancılık yok ama biz tanışmıyorduk. evlerimiz yakın sayılır ama karşılaşmamışız senelerce işte. kısmet bugüneymiş

bombacı sultan kıs petunya baharda nişanlanıcak, bayağı oldu onlar tanışalı

inşallah turkuazcım rabbim hayırlı yazdıysa olsun. hep dua ediyorum ısrarla, ve kadere kısmete çok inanıyorum artık.
İlahi'i güç. Rabbim ol deyince olmayacak şey yok, o yüzden fazla sorgulamamak lazım.

Rabbim senin de gönlünün muradını versin, karanlıkların aydınlansın bi an önce.
şahsen tanımasamda içten yürekten dua edip amin diyorum. melekler yerine ulaştırsın

Gerçekten öyle kimse senden kıymetli değil...

Ben hep bunu söylerim kendime...

Ölüm yok yaa bunun ucunda hayattayım. Allahın sevdiği kuluyum... Allah kaldıramayacağım yük vermez.
ne oldu kısss

ardından da senin nişanın var haberin olsun

İnşallah..

canım nasipden öte köy yok canım.
ben buna inanıyorum. eğer hayırlı değilse zaten engeller çıkıyor hep, ama hayırlı işse zaten bir şekilde su akıp yolunu buluyor.
inş senin için sizin içinde hayırlısı ile olur inş.

duaların için ALLAH bin kere razı olsun arkadaşım.
Rabbim bizlere hayırlı yazgılar yzıp hayırlı insan ile bir ömür boyu aynı yastığa hayırla huzurla sağlıkla başkoymayı nasip etsin.
HAYIRLI İNSAN GERÇEKTEN İNSANIN HAYATINI DEĞİŞTİRYOR.
inşş bizlerde senin ve tuğçenin arkasından patdadarak geliriz hayırlısı ile. aminnn.

inşaallah canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…