30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

valla ben o kadarını da beceremiyorum anlaşamadık pek önceden ne güzeldi ya şimdi zorlaştırdılar,

alt tarafı beğenicez, olmadı noter onayı da yapalım
Sol altta yıldız var ya ona tıkla. Mesajın sol altında...

Neler yaşamışsın HAYATA. Sana katılıyorum. Ölünmüyor. Hatta ölmek istiyorsun da gene almıyor Rabbim canını...

Neden kimseyi almadım? İnsan ilk önce şoku atlatamıyor. Onsuz olmaz, diyor. O olacak sanıyor. Sonra kimseyi koyamıyor onun yerine... Onu arıyor herkeste... Sonra erkeklerin sevmeyeceklerini düşünüyorsun. Onların ruhsuz olduğunu... Sonra senin sevemeyeceğini düşünüyorsun... Artık iyiyim ama sevebileceğimi sevilecek erkekler olduğunu anladım. Gerçi hâlâ "bu yaştan sonra ...?" gibi ikileme düşüyorum ama iyiyim. :) de bu sefer de "yazık onca seneye" diye üzülüyorsun.

Petunya ne güzel yazdın içimi ısıttın bana da dua eder misin?

aynen canım..ama demekki bunlarda yaşanması gerekıyormuş

Merhaba kızlar kriterlere 30 yaş ve bekar profiline uyan biri olarak ben de sohbetinize katılmak isterim. Kabul ederseniz tabi
Kabul etmez olur muyuz?
Çok hoş geldiniz.

Kendinizi tanıtmakla başlayabilirsiniz.
Hangi şehirdesiniz? Çalışıyor musunuz? Sevgiliniz var mı? Neler yaparsınız? ... ve tabii sizin eklemek istediklerinizle

QUOTE=Filozof_Prenses;34002017]

Petunya ne güzel yazdın içimi ısıttın bana da dua eder misin? [/QUOTE]

filozof prenses tabii ederim, hepinize ediyorum. başkası için yapılan dua çok makbulmüş.
Rabbim gönlünün muradını versin, zor olan işlerini kolaylaştırsın, hayırlı kısmet göndersin, kalbi ve ruhu senin gibi temiz güzel bir insan çıkarsın karşına.. -amin-

öyle derler Petunyacığım, başkasına yapılan dua kabul olurmuş.

Sen beni ağlatacak mısın Petunya? Ne güzel dua etmişsin. Allah senden razı olsun.

çok sevdim bu tutumunu canım.
aynı benim düşüncelerim. :)
evet zihnimizi güzel şeylerle dolduralım ki güzel şeyler yaşayalım.
kendi hayatımızı cennete çevirmek ya da cehenneme çevirmek te bizim elimizde.

QUOTE=Filozof_Prenses;34002017]

Petunya ne güzel yazdın içimi ısıttın bana da dua eder misin?

filozof prenses tabii ederim, hepinize ediyorum. başkası için yapılan dua çok makbulmüş.
Rabbim gönlünün muradını versin, zor olan işlerini kolaylaştırsın, hayırlı kısmet göndersin, kalbi ve ruhu senin gibi temiz güzel bir insan çıkarsın karşına.. -amin-
[/QUOTE]

Amiiin çok güzel bir duaymış beğendim bende ...

hoş geldin tuğçecan, nasılsın?
iyiki açmışsın bu topiği canım, çok büyük sevaba girdin valla

Amiiin çok güzel bir duaymış beğendim bende ...[/QUOTE]

teşekkür ederim. isteyen herkes için amin diyelim .

hoş geldin tuğçecan, nasılsın?
iyiki açmışsın bu topiği canım, çok büyük sevaba girdin valla

Hoşbulduk canım.
İyiyim sen nasılsın?
Valla canım ya iyi ki açmışım. Daha yeni ayrılmıştım eski nişanlımdan. O dönem açıyım sohbet ediyim dedim benim yaşımda kızlarla. :) İyi yapmışım.
Sağolasın canım.

iyiyim canım çok sağol. bu arada sevgilime Tergan dan deri kemer ve cüzdan aldım. çok hoşuma gitti. akşam da kuaföre gidicem, bakım zamanı.. yarın akşamda yemek yeriz birlikte

hepiniz sağ olun desteğiniz için ....

zor olacak geçicek hepsini biliyorum ve geçmiyor ya ben hep umu eim bir şekilde düzelecek aramız diye kavgada olsa onla olsun isedim ama yapamadı

hayırlısını istiyorum Rabbimden.

en zoru da bugün okul oldu canım acırken gülümsemek için zorlamak tahammül sınırım o kadar düşük ki. kendime fydam yokken başkalarına derman olmaya çalışmak çok zor.

neler yapmam gerektiğini biliyorum ama yapamıyorum ya sabır sabır dün gece ilk kez idrak ettim onun olmayacağını.

ben geceleri hep bişey düşünür uyurdum 3 yıldır düşündüğüm adamı düşünmeden uyumaya çalışmak çok zordu

zaman kaybettim zaten yeterince 3 yıldır ve daha gidecek çünkü içimden aması çok zor geliyor.

bazen diyorum belamı mı arıyorum insanlar ne dertlerle uğraşıyor sabır sabır sabır. sağ olun kızlar

iyiyim canım çok sağol. bu arada sevgilime Tergan dan deri kemer ve cüzdan aldım. çok hoşuma gitti. akşam da kuaföre gidicem, bakım zamanı.. yarın akşamda yemek yeriz birlikte

güle güle kullansın. tergan da iyidir.
ikimiz de aynı hediyeyi almış olduk.
Ama bence güzel olucak.
Ben de yarın gidicem kuaföre canım.
Yarın da biz de kısmetse yemek yeriz beraber.
Kendime dün kırmızı bir elbise aldım. günün anlam ve önemine uygun olarak.

Kabul etmez olur muyuz?
Çok hoş geldiniz.

Kendinizi tanıtmakla başlayabilirsiniz.
Hangi şehirdesiniz? Çalışıyor musunuz? Sevgiliniz var mı? Neler yaparsınız? ... ve tabii sizin eklemek istediklerinizle

Ben manisadayım şu an, 1,5 sene öncesine kadar istanbulda yaşıyordum evliydim. 3 sene önce ayrıldık. kötü bi boşanma geçiriyorum. mesleğimmühendislik, ama 1,5 sene önce işimden istifa ettim. şimdi de iş bulamıyorum. sevgilim de yok malesef. zaten bu boşanma işi hallolmadan, hele hele iş sahibi olmadan kimseyi de istemiyorum. Şu an manisada iş başvurusu yapıyorum bi yandan kpssye hazırlanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…