- 2 Ağustos 2013
- 4.132
- 3.935
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #22.601
turkuaz sana dediğim bır ıs vardıya aynı sırkette bugun onu teklif ettiler.
Sol altta yıldız var ya ona tıkla.valla ben o kadarını da beceremiyorumanlaşamadık pek önceden ne güzeldi ya şimdi zorlaştırdılar,
alt tarafı beğenicez, olmadı noter onayı da yapalım
Neler yaşamışsın HAYATA.tek bırsey sorucam nıye almadın? cünkü üstüne gidecek bır ınsan yoktu hep engel koydun değilmi?
Benımde ılkımdi ama sonum o olmayacak bunu farkına varmam süper oldu.Bunu farkına varın kızlar.Dışarıda milyonlarca ınsan var ve emin olun bunların cogu erkek.
Petunya ne güzel yazdın içimi ısıttın bana da dua eder misin?inşallah turkuazcımrabbim hayırlı yazdıysa olsun. hep dua ediyorum ısrarla, ve kadere kısmete çok inanıyorum artık.
İlahi'i güç. Rabbim ol deyince olmayacak şey yok, o yüzden fazla sorgulamamak lazım.
Rabbim senin de gönlünün muradını versin, karanlıkların aydınlansın bi an önce.
şahsen tanımasamda içten yürekten dua edip amin diyorum. melekler yerine ulaştırsın
Sol altta yıldız var ya ona tıkla.Mesajın sol altında...
Neler yaşamışsın HAYATA.Sana katılıyorum. Ölünmüyor. Hatta ölmek istiyorsun da gene almıyor Rabbim canını...
Neden kimseyi almadım? İnsan ilk önce şoku atlatamıyor. Onsuz olmaz, diyor. O olacak sanıyor. Sonra kimseyi koyamıyor onun yerine... Onu arıyor herkeste... Sonra erkeklerin sevmeyeceklerini düşünüyorsun. Onların ruhsuz olduğunu... Sonra senin sevemeyeceğini düşünüyorsun... Artık iyiyim ama sevebileceğimi sevilecek erkekler olduğunu anladım. Gerçi hâlâ "bu yaştan sonra ...?" gibi ikileme düşüyorum ama iyiyim. :) de bu sefer de "yazık onca seneye" diye üzülüyorsun.
Petunya ne güzel yazdın içimi ısıttın bana da dua eder misin?
Kabul etmez olur muyuz?Merhaba kızlar kriterlere 30 yaş ve bekar profiline uyan biri olarak ben de sohbetinize katılmak isterim. Kabul ederseniz tabi
Merhaba kızlar kriterlere 30 yaş ve bekar profiline uyan biri olarak ben de sohbetinize katılmak isterim. Kabul ederseniz tabi
günaydın kızlar, selamlar hepinize.
tuğçecim geçmiş olsun.ben de altı ay bir yaşıyorum o duyguyu ve rahatsızlığı.:26:
herkes için güzel bir gün olsun inşallah.
Sen beni ağlatacak mısın Petunya?QUOTE
filozof prenses tabii ederim, hepinize ediyorum. başkası için yapılan dua çok makbulmüş.
Rabbim gönlünün muradını versin, zor olan işlerini kolaylaştırsın, hayırlı kısmet göndersin, kalbi ve ruhu senin gibi temiz güzel bir insan çıkarsın karşına.. -amin-
öyle derler Petunyacığım, başkasına yapılan dua kabul olurmuş.
Sen beni ağlatacak mısın Petunya?Ne güzel dua etmişsin. Allah senden razı olsun.
Yapma be limon.
topla kendini...
Para kazanıp sende benim hayallerime katıl ben yurt dışı turu planlıyorum. Hem gezicem hem öğrenicem. hayata gibi :))
Dilim çat pat işde. Hayat sadece aşkdan sevigiden ibaret değil ki... Hepimiz tek başına ayakta duruyoruz. Mutluluk bizim elimizde. kendini mutlaklaştırma.
Eski defterleri kapatalım.
Tuğce'nin tavsiyleri çok güzeldi.Meditasyon yapalım . Kısaca bende zihnimi taza yeni ve güzel şeylerle dolduruyorum.
QUOTE=Filozof_Prenses;34002017]
Petunya ne güzel yazdın içimi ısıttın bana da dua eder misin?
çok sevdim bu tutumunu canım.
aynı benim düşüncelerim. :)
evet zihnimizi güzel şeylerle dolduralım ki güzel şeyler yaşayalım.
kendi hayatımızı cennete çevirmek ya da cehenneme çevirmek te bizim elimizde.
filozof prenses tabii ederim, hepinize ediyorum. başkası için yapılan dua çok makbulmüş.
Rabbim gönlünün muradını versin, zor olan işlerini kolaylaştırsın, hayırlı kısmet göndersin, kalbi ve ruhu senin gibi temiz güzel bir insan çıkarsın karşına.. -amin-
hoş geldin tuğçecan, nasılsın?
iyiki açmışsın bu topiği canım, çok büyük sevaba girdin valla
Hoşbulduk canım.
İyiyim sen nasılsın?
Valla canım ya iyi ki açmışım. Daha yeni ayrılmıştım eski nişanlımdan. O dönem açıyım sohbet ediyim dedim benim yaşımda kızlarla. :) İyi yapmışım.
Sağolasın canım.
iyiyim canım çok sağol. bu arada sevgilime Tergan dan deri kemer ve cüzdan aldım. çok hoşuma gitti. akşam da kuaföre gidicem, bakım zamanı..yarın akşamda yemek yeriz birlikte
Kabul etmez olur muyuz?
Çok hoş geldiniz.
Kendinizi tanıtmakla başlayabilirsiniz.
Hangi şehirdesiniz? Çalışıyor musunuz? Sevgiliniz var mı? Neler yaparsınız? ... ve tabii sizin eklemek istediklerinizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?