30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

evet canım senin fikrini çaldım hediye alırken şatafat ve abartı sevmiyorum. kalite ve sadelik hoşuma gidiyor. iyi oldu bence de.. elbise de yakışır canım manken gibisin

tugce bana kart çekermisin? bu benım içinde bulundugum iş durumu ile ilgili?

canım kartın ilk olarak meditasyon yap ve iş konusunda kendini rahatlat diyor.
bu konuda gerginsin.
içindeki gücü keşfet ve derinlerdeki huzuru bul canım.
Diğer kartın ise yüreğindeki işi yapıcağını söylüyor.
senin yapmayı arzu ettiğin bir şey var iş konusunda.
ve bu sana mutluluğu, coşkuyu, bereketi getirecek canım.

geçmiş olsun, bundan sonrası hayırlı olsun inş.

o işi kabul et diyor, hayata

Hayata güzel bakmaya çalışıyorum

üzüldüm çok, bundan sonra iyi olur inşallah.

Kemal Sunal'ın film repliği gibi oldu.

Ağlama Ramazan beni de ağlatacaksın.

Limonnn, ne zaman istersen buradayım. Derdine derman olamam belki ama seni dinlerim.

sağol canım benim derdime derman var mı bilmiyorum bakalım

tuğçe canım galiba kartına şu an çok ihiyacım var

Son düzenleme:
sağol canım benim derdime derman var mı bilmiyorum bakalım

tuğçe canım galiba karına şu an çok ihiyacım var

tabi bakıyım canım.
canım kartın araştır diyor.
Farklı seçenekleri denemeli ve yeni yollar araştırmalısın.
önünde tek bir seçenek yok, daha fazlası var.
Evren renkli seçeneklerle dolu.
Sen kalbini sonsuz seçeneklere açtıkça, daha büyük güzellikler de yaşamına akacak.
Diğer kartın ise hafifle diyor.
yaşamındaki yüklerden ve seni olumsuz etkileyen her şeyden kurtulduğunda, yaşamına da yenilik ve güzellikler girecek canım.
Gereksiz yüklerden kurtulduğunda, yaşamına seni gülümsetecek kişilerin, olayların, fırsatların birer birer girişini izlemeye başlayacaksın.

inşallah bitanem, keyfinizi kaçırdım sizin de ama malesef biraz şanssız bi dönemdeyim ama bunlar geçecek inşallah
Estağfurullah. Keyfimizi kaçırmak da ne demek? Şurada hepimiz derdimizi sevincimizi paylaşıyoruz. Memnun oluyoruz yeni arkadaşlarımız olunca...

Estağfurullah. Keyfimizi kaçırmak da ne demek? Şurada hepimiz derdimizi sevincimizi paylaşıyoruz. Memnun oluyoruz yeni arkadaşlarımız olunca...

bunu ben yazacaktım filozof, benden önce davrandın neyse bende kopyala + yapıştır yapayım zahmet olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…