30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

bundan sonra herkese mavi boncuk dağıtıcam. beğensemde beğenmesemde
ben de mi böyle yapsam reddmars.

çok sağol canım benim iyi ki varsın tuğçe ya her zaman iyi geliyorsun

çok sağol canım benim iyi ki varsın tuğçe ya her zaman iyi geliyorsun

Evet canım Herkesin desteği çok güzel...

Sende limonata gibi yaz kış iyi geliyorsun. Limontaa yazın serinletir kışın ise sıcak olanı girpten korur

herkes öyle yap diyor. adamı beğenmedim hala ısrar ediyor. kızlarda şans vermedim diye kızıyor. madem öyle bende mavi boncuk dağıtayım. yapıma ters bişey ama demekki şimdi ki kanun bu .

dans kursu ve gitar kursuu

turkuaz sana dediğim bır ıs vardıya aynı sırkette bugun onu teklif ettiler.

canım benim hayırlı uğurlu olsun inş.
kıs ama ben bişi anlamadım sana zaten teklif etmişlerdi sanki, hani bende sana money iste istemezsen aynı paraya o kadar iş yaptırırlar demiştim.
bu o işmi yoksa başka işmi. anlamadım yavrum kusra bakma :26:

inşallah bitanem, keyfinizi kaçırdım sizin de ama malesef biraz şanssız bi dönemdeyim ama bunlar geçecek inşallah

arkadaşım hoşgeldin aramıza. ALlah yardımcın olsun inş.
hiç merak etme boşanınca sorunlardan kurtulduğu için insan kuş gibi hafifliyor bir süre sonra.
tecrübeyle sabit. ben hep niye ilk zaman boşanmadım diye kendime çok kızmışımdır.
yeniden evlenip yuva kurarsın ama önce ruhunu fazla olmamak kaydıyla dinlendirmeni tavsiye ederim.

bundan sonra herkese mavi boncuk dağıtıcam. beğensemde beğenmesemde

kıs kızmıyorum ama kısmet kısmeti çeker yavrum..
sadece normal öle yazış konuş anlamında şey ettim ben.
tabii en doğru karar senin vereceğin karardır.bir kızı 40 kişi ister 1 kişi alır. taliplerin artsın inş.
hayırlısı olsun inş. en kısa zamanda.

Son düzenleme:
kendim iyi olsam bi daha iyi olacağım

canım bak acıların geçerde dönüp arkana baktığında iyikide olmamış dersin.
o zaman beni hatırla inş. her şerde bir hayır vardır. zaten hayırlı olsaydınız birbirinize o kadar sorun olmazdı aranızda.
sor bak petunya ve tuğçe ye onlar da sorunlu ilişlki yaşamışlar. şimdi nasıllar eskiden nasıllardı diye yazsınlar..
hayırlı olsaydı su gibi akar yolunu bulurdu..
önüne bak daha da zaman verme ona..

etmişlerdi ama sonra geri almışlardı sıte manager alalım dıye bugun müdürler geldi sen yapacaksın yaparmısın ok ne dıyımki 5 müdür ayağıma kadar gelmiş al yap dıyorsanız dedim.

tamam o zaman haftaya detayları konuşuruz dediler odadan çıktılar.lönk kaldım ama isteyip istemediğime emin bile değilim oysaki ben.

katılıyorum. önceki ilişkilerimde tıkanıp kalırdım zaman geçmezdi..
şimdi zaman su gibi akıp geçiyor anlamıyorum :26:
kötüyü yaşamadan iyinin kıymeti bilinmiyor, herşeyde bir hayır vardır kızlar

canım ya ben şöle düşündüm. bu teklif senin isteğin için bir adım olur.
o arada yüksek ve ingilizce hallolur.
şirket içinde belki senin istediğin pozisyon açık olur, haaa olmadı en kötü o sektörde bir sürü firma var iyi firma..
burası sana süper referans olur ve başka firmaya iyi pozisyon ve maaş ile geçmeni sağlar.
senin firman sektörde iyi bir firma
ben sana burdan daha da yüksek yerler tanınacağı kanaatindeyim.
belkide o fırsat sana tanınmadan evvel senden kendini göstermeni bekliyor olabilirler.
denemeden bilemezsin zaten senin amirin sorunlu ya ondan da kurtulmuş olursun.

benimde yarın iş görüşmem var.
hayırlısı ile gideceğim yarın ama firma öle çok parlak değil, pozisyon filanda.
cmt çalışma var galiba biraz o takıldı aklıma... kursum var ve bir süre daha olacak ingiliceye ağırlık vereceğim.
belki ondan dolayı olmaz
hayırlısı inş.
herkesden iş için dua bekliyorum minik serçelerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…