- 13 Mayıs 2012
- 4.963
- 759
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #22.641
kıs sonra kısmet yok diyip ağlaşıyorsun.. anacım geleni kovuyonn, yenisi korkup gelmicek heeee
bundan sonra herkese mavi boncuk dağıtıcam. beğensemde beğenmesemde
bunu ben yazacaktım filozof, benden önce davrandın neyse bende kopyala + yapıştır yapayım zahmet olmasın
Estağfurullah. Keyfimizi kaçırmak da ne demek? Şurada hepimiz derdimizi sevincimizi paylaşıyoruz. Memnun oluyoruz yeni arkadaşlarımız olunca...
al canım
tabi bakıyım canım.
canım kartın araştır diyor.
Farklı seçenekleri denemeli ve yeni yollar araştırmalısın.
önünde tek bir seçenek yok, daha fazlası var.
Evren renkli seçeneklerle dolu.
Sen kalbini sonsuz seçeneklere açtıkça, daha büyük güzellikler de yaşamına akacak.
Diğer kartın ise hafifle diyor.
yaşamındaki yüklerden ve seni olumsuz etkileyen her şeyden kurtulduğunda, yaşamına da yenilik ve güzellikler girecek canım.
Gereksiz yüklerden kurtulduğunda, yaşamına seni gülümsetecek kişilerin, olayların, fırsatların birer birer girişini izlemeye başlayacaksın.
o işi kabul et diyor, hayata
ben de mi böyle yapsam reddmars.
çok sağol canım benimiyi ki varsın tuğçe ya her zaman iyi geliyorsun
herkes öyle yap diyor.adamı beğenmedim hala ısrar ediyor. kızlarda şans vermedim diye kızıyor. madem öyle bende mavi boncuk dağıtayım. yapıma ters bişey ama demekki şimdi ki kanun bu .
çok sağol canım benimiyi ki varsın tuğçe ya her zaman iyi geliyorsun
Evet canım Herkesin desteği çok güzel...
Sende limonata gibi yaz kış iyi geliyorsun. Limontaa yazın serinletir kışın ise sıcak olanı girpten korur
dans kursu ve gitar kursuu
turkuaz sana dediğim bır ıs vardıya aynı sırkette bugun onu teklif ettiler.
inşallah bitanem, keyfinizi kaçırdım sizin de ama malesef biraz şanssız bi dönemdeyim ama bunlar geçecek inşallah
kendim iyi olsam bi daha iyi olacağım
canım benim hayırlı uğurlu olsun inş.
kıs ama ben bişi anlamadım sana zaten teklif etmişlerdi sanki, hani bende sana money iste istemezsen aynı paraya o kadar iş yaptırırlar demiştim.
bu o işmi yoksa başka işmi. anlamadım yavrum kusra bakma :26:
arkadaşım hoşgeldin aramıza. ALlah yardımcın olsun inş.
hiç merak etme boşanınca sorunlardan kurtulduğu için insan kuş gibi hafifliyor bir süre sonra.
tecrübeyle sabit. ben hep niye ilk zaman boşanmadım diye kendime çok kızmışımdır.
yeniden evlenip yuva kurarsın ama önce ruhunu fazla olmamak kaydıyla dinlendirmeni tavsiye ederim.
kıs kızmıyorum ama kısmet kısmeti çeker yavrum..
sadece normal öle yazış konuş anlamında şey ettim ben.
tabii en doğru karar senin vereceğin karardır.bir kızı 40 kişi ister 1 kişi alır. taliplerin artsın inş.
hayırlısı olsun inş. en kısa zamanda.
canım bak acıların geçerde dönüp arkana baktığında iyikide olmamış dersin.
o zaman beni hatırla inş. her şerde bir hayır vardır. zaten hayırlı olsaydınız birbirinize o kadar sorun olmazdı aranızda.
sor bak petunya ve tuğçe ye onlar da sorunlu ilişlki yaşamışlar. şimdi nasıllar eskiden nasıllardı diye yazsınlar..
hayırlı olsaydı su gibi akar yolunu bulurdu..
önüne bak daha da zaman verme ona..
haksız mıyım petunyam.başka çare yok gibi. başka ne yapayım.
etmişlerdi ama sonra geri almışlardı sıte manager alalım dıye bugun müdürler geldi sen yapacaksın yaparmısın ok ne dıyımki 5 müdür ayağıma kadar gelmiş al yap dıyorsanız dedim.
tamam o zaman haftaya detayları konuşuruz dediler odadan çıktılar.lönk kaldım ama isteyip istemediğime emin bile değilim oysaki ben.
ben çıkıyorum görüşürüz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?