30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Canım geçmiş olsun. iyi olmana sevindim valla hemde çok. siz bilirsiniz bence ne zaman uygun ise içinizden ne zaman geliyorsa o zaman alın?
zaten az kaldı. hayırlısı ile sağlıkla doğsun inş. amin
valla iş durumları hiç iyi değil canım.
bana dua eder misin canım?
hayırlısı ile iş arıyorum hayırlısı ile bulayım hemen inş.

sanki beyefendi hemen prof. olacak

yok ya ben de kırdım kafayı alacam yanıma

en az 7 sene bekleyecek nasılsa, doç.liğe yanında hazırlanabilir mesela.... yaw ben de gaz vermiim sana valla adamı tefe koyarsın sonra ama oğluşunu al canım, kıyamam ona ben

iyiyim canım sen nasılsın,yürüyüş yap haftasonları,sağlığınıza dikkat et

aslıcım yürüyemiyorum ya bir de ayağımda sorun çıktı, sol ayağımın üzerine çok zor basıyorum, fazla yürüyünce ağlatıyor resmen ağrısı... iki doktora gittim, birşey yok diyip gönderdiler... bitkisel yağlar sürüyoruz akşamları sanki düzeliyor biraz... aslında 4 gün yürümem lazım haftada,100 kilo doğurucam yoksa, pilatese ve nefes egzersizlerine başlıyorum haftaya bir de

evet bayagı karısmıs canım ulkem hayırlısı olsun

secımler olacak hukumete yakın kımsen yokmu ıs yapılırsa sımdı yapılır

hükümete kim yakın kim değil kısmı çok hassas bu aralar canım ya, cemaat hükümet çatışması, üni.lerde kim nerede duruyor bilemiyorsun, çok hassas bir dönem:18:

hemen gıt acı badem yağı al

karnına sur kı catlamasın

canım benim çok sağol
bak yine içimden geçirdim,dua ettim senin için, Rabbim tez zamanda hayırlı bir iş nasip etsin sana inşallah

evet paralelı merkezı cemaatı hukumetı garıpp

en ıyıısı senın olmus hamılelık donemı ızın falan dıyene kadar ortalık duzelır bıraz

bunun 1 adım otesını dusun bakalım ne olur

kız bu sadeecefotograf

bu cok masummm ben daha ateşli bakireyimmm

töbe töbe konusturuon beni

aman bugüne kadar sakladım da ne oldu bekareti madalya falan takmadı kimse

hemen gıt acı badem yağı al

karnına sur kı catlamasın

hemen git diyor ya, şimdi mi gideyim kız

mustela diye dünyanın parası bir krem kullanıyorum, çatlarsam dava açarım :18: bir de krem pahalı ya çabuk bitmesin diye de bitkisel karışımm aldım onu kullanıyorum... bir gün biri diğer gün biri şeklinde... şimdilik çatlak patlak yok koca göbeğime rağmen...

benım doktor sadece yağ sur demıstı

canım benim çok sağol
bak yine içimden geçirdim,dua ettim senin için, Rabbim tez zamanda hayırlı bir iş nasip etsin sana inşallah

saol canım Allah razı olsun. unutma bizleri uğra
merak ediyorum valla ben
canım dualarına ihtiyacımız var bekarlar olarak.
darısı başımıza hayırlısı ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…