- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #23.381
biliyorsun canım bizim işleri çakılı kadroyuz ya biz, şurdan şuraya gidemiyoruz, en baştan ilan çıkması gerekiyor falan filan, ülkenin son durumu çok dengesiz takip ediyorsundur, kimselere bir şey denmiyor bu aralar... bekleyeceğiz artık, zaten seneye çalışmam nasipse,rapordu, ücretsiz izindi bir yılı kurtarıcam artık, sonrası Allah kerim...
önceleri illa normal diyordum da, şimdi sağlıkla doğsun da varsın beni kessinler diyorum
canım ya 10 gün memlekete gittim annemlere, ordan geldim hafif bir grip atlattım derken iki gündür toparlandım... iyiyim çok şükür durmak yok kilo almaya devam, kocaman göbeğimle dolanıyorum ortalarda... ufak ufak alışverişe de başladım, eşim izne çıkacak 10 gün sonra o zaman büyük alışverişi de yapalım diyoruz, erken mi bilemiyorum ki... hemen haziran gelsin istiyorum... hem çok keyifli hem çok endişeli bir süreç bu...
sen nasılsın, keyifler nasıl, iş durumları falan ?
inanayım mı
ahan da julı karısı benı aldatıyo
hıc ben de ole resım gordunmu
sanki beyefendi hemen prof. olacak
yok ya ben de kırdım kafayı alacam yanıma
iyiyim canım sen nasılsın,yürüyüş yap haftasonları,sağlığınıza dikkat et
evet bayagı karısmıs canım ulkem hayırlısı olsun
secımler olacak hukumete yakın kımsen yokmu ıs yapılırsa sımdı yapılır
en az 7 sene bekleyecek nasılsa, doç.liğe yanında hazırlanabilir mesela.... yaw ben de gaz vermiim sana valla adamı tefe koyarsın sonraama oğluşunu al canım, kıyamam ona ben
aslıcım yürüyemiyorum ya bir de ayağımda sorun çıktı, sol ayağımın üzerine çok zor basıyorum, fazla yürüyünce ağlatıyor resmen ağrısı... iki doktora gittim, birşey yok diyip gönderdiler... bitkisel yağlar sürüyoruz akşamları sanki düzeliyor biraz... aslında 4 gün yürümem lazım haftada,100 kilo doğurucam yoksa, pilatese ve nefes egzersizlerine başlıyorum haftaya bir de
hükümete kim yakın kim değil kısmı çok hassas bu aralar canım ya, cemaat hükümet çatışması, üni.lerde kim nerede duruyor bilemiyorsun, çok hassas bir dönem:18:
Canım geçmiş olsun. iyi olmana sevindim valla hemde çok. siz bilirsiniz bence ne zaman uygun ise içinizden ne zaman geliyorsa o zaman alın?
zaten az kaldı. hayırlısı ile sağlıkla doğsun inş. amin
valla iş durumları hiç iyi değil canım.
bana dua eder misin canım?
hayırlısı ile iş arıyorum hayırlısı ile bulayım hemen inş.
en az 7 sene bekleyecek nasılsa, doç.liğe yanında hazırlanabilir mesela.... yaw ben de gaz vermiim sana valla adamı tefe koyarsın sonraama oğluşunu al canım, kıyamam ona ben
aslıcım yürüyemiyorum ya bir de ayağımda sorun çıktı, sol ayağımın üzerine çok zor basıyorum, fazla yürüyünce ağlatıyor resmen ağrısı... iki doktora gittim, birşey yok diyip gönderdiler... bitkisel yağlar sürüyoruz akşamları sanki düzeliyor biraz... aslında 4 gün yürümem lazım haftada,100 kilo doğurucam yoksa, pilatese ve nefes egzersizlerine başlıyorum haftaya bir de
hükümete kim yakın kim değil kısmı çok hassas bu aralar canım ya, cemaat hükümet çatışması, üni.lerde kim nerede duruyor bilemiyorsun, çok hassas bir dönem:18:
bunun 1 adım otesını dusun bakalım ne olur
hemen gıt acı badem yağı al
karnına sur kı catlamasın
geçmiş olsun canım.
spor ile düzelir o zaman,iyi olur.
inşallah canım duanızda unutmayın beni de..ayyy iş iş ben iyi anlarım canım seni.
inş tez zamanda hayırlısı ile ferahlara çıkarız. amin
hemen git diyor ya, şimdi mi gideyim kız
mustela diye dünyanın parası bir krem kullanıyorum, çatlarsam dava açarım :18: bir de krem pahalı ya çabuk bitmesin diye de bitkisel karışımm aldım onu kullanıyorum... bir gün biri diğer gün biri şeklinde... şimdilik çatlak patlak yok koca göbeğime rağmen...
canım benim çok sağol
bak yine içimden geçirdim,dua ettim senin için, Rabbim tez zamanda hayırlı bir iş nasip etsin sana inşallah
kız bu sadeecefotograf
bu cok masummm ben daha ateşli bakireyimmm
töbe töbe konusturuon beni
aman bugüne kadar sakladım da ne oldu bekareti madalya falan takmadı kimse
boşver sen devam et ateşlı bakıre olmaya
etrafını yak ama kendını yakma veya goster ama elletme
kız şaka yapıorum her dediğime inanmaa bee geyik yapıorz işte
kızçelerim ikinizide seviorum merak etmeyin cokinsancılımdır ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?