- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #23.421
beyzoş aslı seni çalmaya geldiğimi düşündü galiba ben öle sey yapmam anlat suna
regl kanaması fazla ise kansızlık olabilir de,regl değilken muayeneye gitseniz nasıl anlayacak,ben duymadım. bakire misiniz diye sorar zaten,o zaman elle vs. bakmaz zaten,ultrasonluk bir şeyse ultrasondan bakar. korkmayın.
hayır canım bır kere elle muayene eder bakar ne var ne yok dıye
ne bakacak ya,korkutma kızı.
24 yasindayimkaç yasındasınız sız
iste bende onu merak ediyorum randevu almaya gizzigimde sordular ne icin bende durumu anlattim regl döneminizde gelin demedi :26:regl kanaması fazla ise kansızlık olabilir de,regl değilken muayeneye gitseniz nasıl anlayacak,ben duymadım. bakire misiniz diye sorar zaten,o zaman elle vs. bakmaz zaten,ultrasonluk bir şeyse ultrasondan bakar. korkmayın.
hayır canım bır kere elle muayene eder bakar ne var ne yok dıye
benım hur ıradem varr yawww :)
kım daha cok sey vaadederse oraya gıderım
transfer pıyasası acık
ıstersenız burayı 5 dak ıcınde kızcelerle doldurayım
24 yasindayim
iste bende onu merak ediyorum randevu almaya gizzigimde sordular ne icin bende durumu anlattim regl döneminizde gelin demedi :26:
Hayy bakarmi gercekten? Icim.sizladi simdi birden :)
seni bunca yıl burada tuttuk,ihanet etmezsin bize
en azından batında elle muayene eder
gebelikteyken mi...
Hayir cnm bu tür muayeneye gitmedim hic. Zaten gitseydim.burada size danismazdim.24 yasındasın hıc doktora gıtmedın mı
ne yapacak ultrasonla batına bakacak
hersey de ama satar deme
satmak ters iş
o dediklerin yoksa ama anlayış,saygı,hoşgörü,emek,sevgi varsa sorun yok bence. ama bunlardan biri yoksa o zaman çekilmez hale gelebilir...
aslı bu kurbişler çok sevimliler ya
muhabbet nerelere gitti yine kızlar... kim gebe benden başka gebe mi var burda...
zarifinci; karnından ultrasonla bakar ama regl döneminde değilken kanama miktarını nasıl anlayacak işte onu bilemedim...
aslı bu kurbişler çok sevimliler ya
muhabbet nerelere gitti yine kızlar... kim gebe benden başka gebe mi var burda...
zarifinci; karnından ultrasonla bakar ama regl döneminde değilken kanama miktarını nasıl anlayacak işte onu bilemedim...
aynen haklısın katılıyorum tabiki herşey için öyle sevgi saygı insalık önemli. biz eşimle çok şiddetli tartışmalar yaşıyoruz hem de çok maalesef. o sinirli biri bende öyleyim alttan almaıyorum elimde değil hem diyorum ki niye alttan alayım etrafımda en yakınımdaki kadınlar bile alttan alıyolar da noluyor değiyormu diye düşünüyorum. bu gün hasta oldum üşütmüşüm beni hastaneye götürdü sonra yolda geliyoruz yürüyelim dedik sonra ben dolmuşa binelim dedim hemen adanm dengesiz diyor bende dayanamıyorum lafı veriyorum. sonra eve geldik birine kızmış dışardan evde ona söyleniyor bağırıyor ya senin hanımın rahatsızlanmış insan böyle davranırmı haksız mıyım . neyse gece çay içiyoruz bjk li adam gs nin maçına bakalım diyor dizimiz varken ya iyice dayanamadım artık ya insan eşin hastayken ne maçı ya bunun muhabbetini bile etmemli bence . ben olsam etmezdim. ona yapmazdım . bide bana sevdiğini söyliüyor sevme ya. çocuk gibi seviyorummuş. bence dedğin gibi saygı yok sevgide böyle olunca tükenmye mahkum tükendi de. sence abartoyor muyum aslı başını ağrııttım ama yazmak çok iyi geliyor
sağol canım ama fazla bakma,oğlun kurbağaya benzemesin sonra mazallah
Hayir cnm bu tür muayeneye gitmedim hic. Zaten gitseydim.burada size danismazdim.
ama yınede gıderken temızlen ve etek gıy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?