30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

aslı anlaşarak evlendik ama ne anlaşma arkadaş tanıştırdı kendi başka memlekettendi. int ten konuştuk sonrada tel.de. kısa zaman sonra nişanlandık. temel istediğim şeyler uyuor dedim nasipmiş oldu. şimdi pişmanım. ozman da biliyodum sinirli olduğunu ama artık batıyor belki de haklısın ssevgim bitmiş . sen evlimisin bu arada olumlu birine benziyosun sağol dediklerin için . yarın evi terkedicem ooh arasın çatlasın mutlu olucam bundan. inş. artık beni boşarda kurtulurum.

evet çırkın resımlere, şaşılara sakın bakma

sağol canım ama fazla bakma,oğlun kurbağaya benzemesin sonra mazallah

kızlar ya süpersiniz dış görünüşten ziyade birinin huyunu ya da beğenmediğim tavrını eleştirmemeye özen gösteriyorum...

lahe izne ne zaman ayrılıyosun

kanımın son damlasına kadar çalışıcam beyza, mayıs sonuna kadar çalışırım herhalde ama mayıs ortasından sonra dersler biter bahar şenliği falan derken, yol gitmem o sürede... dönemi tamamlasam yeter, finallerimi arkadaşlar yapacak artık...

bilg.ı kocama devrediyorum kızlar... arada bakarım elinden kapıp

aslı sen evlimisin bilmiyorumama çok güzel olumlu kunuşuyorsun sağol biz kısa süreli tanışma geçirdik. arkadaşım tanıştırdı sonrada int. ten ve telden devam ettik. sonra memlektime geldi kısa zaman sonra nişanlandık e göreve atndım ben sonra hafta sonları falan görüştük ve birkaç ay sonrasında evlendik. hata etmişim. sanırım dediğin gibi sevgim azalmış belki debitmiş. batıyor her şeyi istemiyorum onu artık sanırım kimseyi.

benım amırım degıl canım sadece sırkettekı başka bır departmanda müdür o kadar sadece müdür olması benı ürkütüyor.
Evet oyleyım hatta yüksek lisans yapıyorumda ama ıste yınede müdür olması benı ürkütüyor.

turkuazım sende oylesın boyle düşünmene cok sevındım canım
evet bu moralle vazgeçmeyecegım bakalım ..zaman gostersın.

ne cok yazışmışsınız..öncelikle günaydın herkese.

e-beyza bencede kesınlıkle cocugunu yanına almalısın kım ne derse desın sen bır annesın ve onun yerı senın yanın

lahesis canım nasıl doğum yapmak ıstedıgıne çatın dar olmadıgı sürece karar vermek senın en doğal hakkın ve bence bu secımı kendın yap.

turkuazım nasipse en doğru zamanda hayırlısı ıle iş bulacaksın.Dualarımız senınle.

tuğcecım evlılık telaşı ne durumda?

aslıcım yorumların için cok teşekkür ederim.

lucky ben fransada kalmama ragmen fransızcayı konuşamayan bırısıyım.cok zor bır dıl sen ne kadar süredir öğrenmeye çalışıyorsun? hangı aşamadasın?

akşamki sohbetı bu arada cok kıskandım sızlerın yerınde olmak cok ama çok isterdim ne güzel kısır,kek,poğaça yapmışsınız direkt kızlar günü yapmışssınız

suskun sultan bu günkü şarkılarımız ne ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…