- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #23.441
Zaten temizimsagol ilgilendiginiz icin tesekkür ederim
temızlıkle ne kast ettıgımı anlamıssındır umarım
Tabiki anladim:26:
evet çırkın resımlere, şaşılara sakın bakma
sağol canım ama fazla bakma,oğlun kurbağaya benzemesin sonra mazallah
lahe izne ne zaman ayrılıyosun
sagol cnm tsk ederim ilgilendigin icinbıde endıse edıcek hıc bır sey yok en fazla 5 dakıka surer hıkayneı falan alır o kadar
ama erkek olmasına dıkkat et
erkekler genelde daha dıkkatlı ve anlayıslı
estağfurullah ama pek bir şey göremedim, sanki bir Türk erkeğinden fazla incelik bekliyorsun gibime geldi, sen severek mi evlendin, ben pek sanmıyorum ya da sevgini çabuk tüketmişsin,ondan gözüne batıyor her hareketi sanki...
Günaydın Tuğçecim. Nasılsın. Napiyorsun. Zahmet olmazsa kart çeker misin. Benim şarkım nerde göremedim.
bende yapıyorum düzenli olarak hala bırakmadım ve ınsallah bırakmayacagım cunku az yemeye başladım ve alışkanlık halıne geldi bende çok şükür.Merak sarmıştık ama canım ama şu aralar yapamıyorum ben. :)
Sen tam gaz ileri...
hayırlı olsunyaş olarak kim büyük canım? kısmet,aynı ortamdasınız sürekli,belli olmaz ama fala da pek inanma derim.
pozisyon olarak derken,senin amirin konumunda mı? benim çevremde amir memur evlenen çok var, ev hanımıyla evlenen de oluyor.
sen mühendis değil miydin,ben mi yanlış hatırlıyorum. ayrıca sen sosyal olarak kendini çok geliştirmiş ve aktif birisin,bence sorun yok.
valla okuduklarımda bende engel göremedim başta. takmış o müdür diye.
müdürse müdür yirim onun müdürlüğünü. bizim kızda güzel ne olcak şimdi
hayata öyle cahil kız değil valla biz bayağı sohbet ettik buluştuğumuzda.
bence aklını kullanırsa adamın niyeti var buna yazdıklarına göre..
heee ama benimki gibi bir adam çıkarsa onu bilmem. benimki hem peşimde hem uzakta idi.
geçen hafta da aradı 1 saatten fazla konuştuk ben kapadım gerçekten kusura bakma yoruldum susadım kapatcam dedim.
beni hafta içi filan sık arama dedim.
yani benimki hem ilgili hem dengesizdi. ben de ipini saldım, bıraktım çayırlara
valla şimdi hayırlı olanı bekliyorum harbi ne zaman gelcek, gelecek mi bilmiyorum.
kursda bile cücüklerin içine düştümmmm. şansım mı yok ne :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?