30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

teşekkür ederim hayata.idare eder durumdayım işte.iş var diye geldim ama gelmeyip dinlenmek daha iyi.
yetişemedim yazdıklarınıza maşallah.ne var ne yok

teşekkür ederim hayata.idare eder durumdayım işte.iş var diye geldim ama gelmeyip dinlenmek daha iyi.
yetişemedim yazdıklarınıza maşallah.ne var ne yok

valla bende takıp edemıyorum sadece etmeyı denıyorum... kızlar akşamları cok yazışıyorlar ozellıklede dün akşam baya yazışmışlar.

keske bıraz daha dinlenme şansın olsaydı.barı ofiste pek yorulmamaya çalış tabı mümkün olabilirse.

ben bırısınden hoşlanmaya başladım ve yüksek lisansın 2ci dönemi başladı bu kadar.

akşamları işten güçten ırak daha güzel olur tabi sohbet.
senin adına çok sevindim hayatacım hadi hayırlısı inşallah güzel gelişmelerle bize dönersin.

ben de daha önce konu olarak da ele aldığım şahsı tamamen kafamdan silip atmak düşüncesindeyim hatta epey yol katettim.
biraz rahat kalmak kafamı boşlatmak istiyorum.kimse olmaz demiyorum ama hayırlısı deyip bırakıyorum,en azından çabam olmayacak artık.

bence en doğru kararı almışsın gercekten yanında olmak ıstese olurdu zaten emin ol ozellıkle de aynı sehırde olup görüşmemesi ilginç çünkü.

bence en doğru kararı almışsın gercekten yanında olmak ıstese olurdu zaten emin ol ozellıkle de aynı sehırde olup görüşmemesi ilginç çünkü.

başta kabul edemiyorsun ama alışıyorsun zamanla gerçekten.daha katı bir kalbe sahip olmam gerek bunu öğreniyorum şimdi.

başta kabul edemiyorsun ama alışıyorsun zamanla gerçekten.daha katı bir kalbe sahip olmam gerek bunu öğreniyorum şimdi.

canım bız bayanlar duygusal hareket edıyoruz boş yere veya olmayacak seylere anlam katıyoruz o yuzden o değerli oluyor.ve o yuzden onu hayatımızdan bsylerı bılsekte cıkaramıyoruz.ama duygusal olarak yaşayan kısı olayın en sonunda onu bırakmayı kabullenıyor ve bırakıyor.ıkısıde aynı yola cıkıyor.

Bu sadece ıkılı ılışkılerdede degıl hayatımızın her aşamasında boyle malesef..
Bende mesela 2-3 yıldır mantıksal yaklaşmaya başladım olaylara eğer bırsey bır sekılde benım olmaya yönelikse onu alıyorum yoksa arkamda kalıyor .mantıksal olarak uymayan hıcbırseyı hayatıma almıyorum.beyın onu bır sekılde devre dışı bırakıyor.
buda kötü bırsey duygularını bellı bır sure sonra özlüyorsun cünkü mantıksal olmayan hıcbırsey senın ıcın bır anlamsız kalıyor duygularınla yaşayamıyorsunkı keske duygularım olsa üzülsem,ağlasam ,acı çeksem,canım yansa diyorsun bence katı kalbe sahıp olma cunku duygusal oalrak yaklaşan kişi herseyı yaşayabılen kişi ve o zaman ınsan oldugunu kişi anlayabılıyor aksı takdırde robottan veya cok afedersin ottan farksız bende mesela duygusallıga dönmeye çalışıyorum.keske dönebilsem.

i...
ben tekrar başladım canım 55 im şimdi bakalım yürüyüş yaptım biraz aylardır yürümediğim için yamuldum resmen ...
Limon boyun kaç? Ben 55 KG olsam daha ne isterim acaba.

bu arada petu gelmedi..
kocayamı kaçtı ne
Petunyaaaaaaaaaa... Nolur geri dön! (Tülay geri dön gibi oldu bu da )

Neden evli sandın ki, halbuki bekarlık sultan'lıktır

ben dua etmeye devam ediyorum ve dua ettiğim kişiler yavaş yavaş nişanlanmaya başladı.
Dualar kabul edilir ama en hayırlı şekilde ve doğru zamanda canım.
bana da dua ediyor musun Tuğçe.

ben listeye bile girememişim,bu bir tesadüf olamaz
Canım o şarkı listesiydi. ilk gelene şu şarkı ikinci gelene şu şarkı. ben üçüncü olarak gelmiştim buraya... ondan üçüncü şarkı benim oldu.
3. bombacı sultan
4. hayata
5. gülümsün diyorum.
içimden öyle geçti...
hayırlısı olsun Aslı...

Aranizda kova burcu olan var mi.
Aslı kova ya da balık mı ki? Ben Kova burcunu çok severim. Tabii kendi burcum olan TERAZİden sonra...

olumsuz şeylerden ben de etkileniyorum kız arkadaşım var o da çok kızıyor bana... herkes kendi kaderini yaşar missnunu, herkesin hayat şartları bir değil. bir de şöyle düşün. birisi aynı sebepten boşanır sen boşanmazsın zira sen daha tahammüllüsündür mesela... olamaz mı?

severim seni karnını ve içindekini.

Arkadaslar size bise sorabilirmiyim acaba?
yakın zamanda kız kardeşim muayene oldu. bir buçuk litre su içti. doktor ulstrasonla karnından muayane etti. etek giymene gerek yok! biz pantolonla gittik. ben de muayene olduğumda pantolonla gitmiştim.

aslında ne tuhaf.başlarda çok güzel hisler barındırıyorsun sonra gün geliyor sana acı veriyor falan.
sürekli mantık ile hareekt etmek de yorucu gerçekten ama sanırım neye nasıl yöneleceğimi halal bu yaşta bilmiyorum bunu
öğrenmek için çaba sarfediyorum.o kadar olduğun gibi bakıyorsun ki aslında o kadar safçana.sonra küçük bir kız gibi kala kalınca anlıyorsun çaresizliğini.bu yaşadığım saçma şey bir kere daha hayatımda tekrarlanmayacak inşallah onu biliyorum.

belli mi olur belki bu kişi o duygularını senin de ortaya çıkartır.

bırısınden hoşlanamıyorum elektrik alamıyorum dediğim anda çıktı karşıma sadece gülümsemesini sevdim yanı garıp bır sekılde ınanılmaz ıyı ve sevıyelı herkese karşı.belkıde ben platonık olarak dusunuyorum ama bunu bıle hıssetmek güzel.

Eee, sorun neymiş? Ne dedi?

Aile hekimim beni jinekologa gönderdi kansizlik varmis diye bende. Adet kanamamdan olabilirmis dedi. Jinekologda hicbir sorun olmadigini fakat demir eksikliginin giderilmesi icin yani demirin vücudumda kalmasi icin bana dogum kontrol hapi vermek istedi hani adet kanamami engellemek icin. Bende kabul etmedim.yanlis mi yaptim acaba? Kanamayi engellemekte sagliksiz oldugunu duymustum

Kanaman çok mu?

Talasemi minor olabilir misin?
Demir eksikliği kansızlığı ile karıştırılır genelde...
Bir dahiliye uzmana görün ve Talasemi testi yaptır bence...
​Çünkü talasemiysen boşuna demir yüklenmesin vücuduna, zararlı...

önemli olan sinyalleri iyi yorumlayabilmek aslında.ben kötü niyet barındırmadan hep düşünüp hareket ettim.kendin gibi bilemk olayı var ya.tam bana uyan cümle bu işte.çok güzel şeyler hissettim hiç pişman değilim.her olay bir şey öğretiyor.

Kanamam cok degil normal. Bazi aylarda cok oluyor ama ayaklarimdan üsüttügüm zaman genelde. hastanede profesör bakti kanima demir eksikligi varmis o yüzden de zaten serum verdi..

selam yavrularrrr

nar çiçek geçmiş olsun canım. daha da iyi olursun zamanla canım.Allah hayırlı insanı karşına çıkarsın inş. amin

hayata canım. senin ders durumun belli oldu mu?
yüksek lisans ne zaman bitecek?
canım ben yönetim ve organizasyonda yüksek lisans yapmak istesem, aşamaları ne tam olarak.
devlet üniv. de yapmayı düşünüyorum özele param yetmez.
bana neyi önerirsin? tezsiz yapmak istiyorum.

filozofff kitabı okuyorum ama kitap pek parlak değil. şimdilik önermiyorum.

Kanamam cok degil normal. Bazi aylarda cok oluyor ama ayaklarimdan üsüttügüm zaman genelde. hastanede profesör bakti kanima demir eksikligi varmis o yüzden de zaten serum verdi..

canım doktorun dedidği kafana yatmadıysa, başkasına da görün.
bazen bir doktorun görmediğini diğeri görüyor.

geçmiş olsun, Allah şifa versin.

Narçiçek'e ben de yazdım ama görmedi sanırım. Bir önceki sayfada...

AS Turkuaz sen nasılsın?

Ben de devlette yüksek yapmak istiyorum ama ingilizcem yetersiz. az önce Lahesis'e de onu diyordum.

Tamam canım, kitap bilgisi için sağ ol.

Hayata, ikinci dönemin ilk günü nasıl geçti?

hayır malesef bu hafta bellı olacak canım cumaya kadar netleşir.

Devlet üniversitesini hıc araştırmadım canım ya ben .. yanı ucretlerını ıkıncı öğretimin araştırdıgımda 7-8den en dandık okul kapıyı açıyordu benımde sırketım %50 ındırım yaptırırdı okula bıde %10 eski mezunum dıye burs gıbı bsy yaptılar bana baya ucuza geldi.
Vede sevdıgım okulda 3-4 bolumde dersleri karıştırıp alıyorum ,ınsallah ucretsız sertifika programlarına vs katılcam bana devletten daha ucuza gelecek tezli hali.
Tez içinde martta alese başvurcam kısmetse alıcam tezlıye döncek program.

canım doktorun dedidği kafana yatmadıysa, başkasına da görün.
bazen bir doktorun görmediğini diğeri görüyor.

geçmiş olsun, Allah şifa versin.

Evet orada haklisin her doktor ayni degil sagol cnm amin tüm hsstalarimiza acil sifalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…