- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #23.481
lucky ben fransada kalmama ragmen fransızcayı konuşamayan bırısıyım.cok zor bır dıl sen ne kadar süredir öğrenmeye çalışıyorsun? hangı aşamadasın?
Aslı kova ya da balık mı ki? Ben Kova burcunu çok severim. Tabii kendi burcum olan TERAZİden sonra...
Narçiçek'e ben de yazdım ama görmedi sanırım. Bir önceki sayfada...
AS Turkuaz sen nasılsın?
Ben de devlette yüksek yapmak istiyorum ama ingilizcem yetersiz. az önce Lahesis'e de onu diyordum.
Tamam canım, kitap bilgisi için sağ ol.
Hayata, ikinci dönemin ilk günü nasıl geçti?
Baslangic asamasindayim, 3-4 aydir haftada bir kursa gidiyorum. Onlarin dogrultusunda bir sinavim var . Sinavsiz yapamam ben. :))
Asli gercekten kovaysa iki ay icinde evlenecegi insanla tanisacak. :))
AS Turkuaz sen nasılsın?
Ben de devlette yüksek yapmak istiyorum ama ingilizcem yetersiz. az önce Lahesis'e de onu diyordum.
AS Turkuaz sen nasılsın?
hayır malesef bu hafta bellı olacak canım cumaya kadar netleşir.
Devlet üniversitesini hıc araştırmadım canım ya ben .. yanı ucretlerını ıkıncı öğretimin araştırdıgımda 7-8den en dandık okul kapıyı açıyordu benımde sırketım %50 ındırım yaptırırdı okula bıde %10 eski mezunum dıye burs gıbı bsy yaptılar bana baya ucuza geldi.
Vede sevdıgım okulda 3-4 bolumde dersleri karıştırıp alıyorum ,ınsallah ucretsız sertifika programlarına vs katılcam bana devletten daha ucuza gelecek tezli hali.
Tez içinde martta alese başvurcam kısmetse alıcam tezlıye döncek program.
selam yavrularrrr
nar çiçek geçmiş olsun canım. daha da iyi olursun zamanla canım.Allah hayırlı insanı karşına çıkarsın inş. amin
hayata canım. senin ders durumun belli oldu mu?
yüksek lisans ne zaman bitecek?
canım ben yönetim ve organizasyonda yüksek lisans yapmak istesem, aşamaları ne tam olarak.
devlet üniv. de yapmayı düşünüyorum özele param yetmez.
bana neyi önerirsin? tezsiz yapmak istiyorum.
filozofff kitabı okuyorum ama kitap pek parlak değil. şimdilik önermiyorum.
dün akşam aklıma geldin narçiçek. neden yok diye...
su ıngılızcede tofel ,fransızcada da x belgesı adını unuttum onamı gıreceksin? bırde hangı ulkede yaşıyorsun sen?
aslı hadı bakalım gıdıcıymışssın hatun artık ayakkabının altına adlarımızı yazarsın
Delf A1 canim . Ingilterede yasiyorum. :)
Asliya laf soylemiycem aksam ona da laf yetistiriyorum. Arada elci gibiyim yahu.
saol canım iş bulursam iyi olacak inş canım. bakalım hiç ilan vs yok düzgün buda beni demorize ediyor.
anladım canım. ben tezsiz yapmak istiyorum ama daha vakit var. önce ingilizcemi toparlamam gerek. bu kuru bitirince 2 kur daha alayım diyorum. kurs bana çok verimli olmadı ama ben dersde gördükçe hatırlıyorum. kendimde çalışıyorum biraz. bakalım ama dilim çözüldü sanki biraz.
ders konusunda sana nacizane çnerim. işinde en faydalı olacağını düşündüğün dersi seç. seninle aynı alanda olanları int araştır.
mutlaka bir fikir verecektir sana araştırma.
ben ilk kayıt olmak için ales e gireceğim. sonra mülkata mı gideceğim?
nasıl oluyor kayıt süreci onu biliyor musun?
benım ablam 10 seneye yaklaşık londrada yaşadı yaza bende ınsallah londraya gelıcem.yakınsa senı de görmek isterim.
Ablamın arkadaşları genelde meksıkalı,ingiliz,hollandalı tıplerle evlı..ılgınc bır deneyım olacak gıbı duruyor bana hemde ıngılızcemı ınsallah o sayede tam anlamıyla çözücem.
evet hatta benım eskı erkek arkadaşım delf b2 almıştı oradan bılıyorum tofela benzer bır sınavı oldugunu.
Evet Londra'dayim yalniz ben yaza burada olmayabilirim. :)
sen oraya okumak içinmi gittin,çalışıyormusun? ne iş yapıyorsun?
devlete dair en ufak bır fıkrım yok malesef.
ders seçmeyide su sıze dediğim müdüre sorucambenı en ıyı sekılde yönlendireceğini düşünüyorum çünkü hem bu ısı yapan hemde yüksek lisans yapan bırısı .
filozof prenses 160 boyum var miniğim ben
sıkıntım vücudumun orantısız olması. Bacak ve popo yok kocaman bi göbekle göğüs var orda itici duruyo
rakamdan daha çok orantı önemlş. Hırs yaptım göbek gidecek ya da ben gideceğim
tabii canım orantı önemli.
164 cm benim boyum da ama herkes "Aaa! 170 cm vardır sanıyordum. Boylu poslu duruyorsun." der...
benim orantılı ama fazlalıklar göbekte birikiyor.
bu göbek gitmeli başka yolu yok!
5 kg versem ne güzel olur.((
ay ne güzel boylu poslu :d senin kaç ki kilon
göbeğimi bağışlamak istiyorum
ay ne güzel boylu poslu :d senin kaç ki kilon
göbeğimi bağışlamak istiyorum
Yok ben almayayim. Bir kez daha yas pasta yiyicem sonra tatliya son vericem.
tam cıkıyordum senin bu yazdıgını gordum lucky,
biz spor ve diyet grubu yapıyoruz, katıl sen de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?