30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

canım un helvası çekti,yapımı pratik,evde malzeme de var,daha poğaçalar bitmedi,biri beni engellesin.

yok artık yaaaaaaaa bişi değil göbeğin balkonlukdan havuza döncekkk

olsada bende yesem helva çok severim un helvasını

mini mini kurbaa yapma sen yinede helva filan

yok artık yaaaaaaaa bişi değil göbeğin balkonlukdan havuza döncekkk

olsada bende yesem helva çok severim un helvasını

mini mini kurbaa yapma sen yinede helva filan

tamam sözünü dinlemeye çalışacağım ne zamandır dikkat ediyordum kiloma ama son zamanlarda saldım gitti yine göbeği

tamam sözünü dinlemeye çalışacağım ne zamandır dikkat ediyordum kiloma ama son zamanlarda saldım gitti yine göbeği

fazla salma mini kurbaa.
sonra uraya konu açarsın, evleniyorum nasıl kiloverebilirim diye

benim başım ağrıyor yaaaa offf canım hiçbişi yapmak istemiyor ya ders çalışmam gerek :44:

Yok sagol canim, ben grup halinde degilde kendi yontemlerimle yapiyorum. Grup halinde kasiyor beni. :) Sadece karar vermek sorunum bu :))

ben de oyle dusunuyorum. zaten ekip alıp başını gidecek ben arkalarından tın tın :))
yazını cıkarken arkadas ekli olanlar gorunuyor ya hazır tam konusuyorken sana da haberi ucurayım dedim
uzun suredir karar veremiyordum ama saglık problemlerim olmaya basladı, bayaa yaslanmıs gibi hissediyorum artık.
o yuzden bir yerden baslamak lazım, gaza geldim sanırım :)))

not: hanımlar muhabbetinizi böldügüm icin kusura bakmayın. ateş aldım kactım gibi oldu.
konuyu bile bilmiyorum walla. reklamlaaar der gibi oldu. selamlar saygılar...

Fazla rahatlatma cocukluguna iner sonra. :)

Ohom ohom, notlarima bir bakayim. Yilin son alti ayi daha iyi gorunuyor senin icin ama yukselen de onemli tabi.

Kankim stayla sen misin cadı. benimde yıldız haritama bakar misin. Boga burcuyum , yukselen kova . Beni neler bekliyo. Aşk var mi

sen ne yapıyosun işler nasıl gidiyor

iş arıyorum iş olayı b.. k gibi anlayacağın.

ingilizce kursuna başladım daha yeni. kendimce çalışmaya çalışıyorum.
yurtdışı dil okulu paradan dolayı yattı. son durumlar böle.

sen amerikan vatandaşı mı oldun :26:

daha tam olmadım green card çıktı

5 ay sonra tam vatandaş oluyorum

saol canım

inş sende çok ii bir iş bulursun

amin inş canım

valla beyza ya çalışmakdan da insanlarla uğraşmakdan da bıkıyor insan.
keşke valla gidebilseydim dil okjuluna en azından dil olayını adam gibi halledip iyi maaşlı bir işe girebilirdim.
dil işim açısından gerekli değil aslında ama yinede çok akıcı düzeyde istiyorlar.
nasıl çözcem hiç bilmiyorum yaaa :26:

sende planlar ne şimdi vatandaş olduktan sonra?

cesaretın varsa bır tavsıyem var

al pasaportu abd veya ing bir kursla anlaş

daha sonra gel hem oku hem çalış

parayı çıkartır kenara para da koyarsın

sonra da donersın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…