30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

:)) Hayata atılan oklarım işe yaramış ne güzel ...

Merhaba Turkuaz sen den artık güzel haberler bekliyoruz

Limonatam merhaba sen napıyosun

Göbek için ben yere yatıyorum ayaklarımla alfabe çiziyorum valla süper toparlıyor :)) Spor şart yürüyüş de güzel veriliyor eğer akşam fazla kaçırdıysan sabah yürüyüşü süper olur. Boş kaldığında günlük 30-45 dk yapmalısın ekstradan tabi

Son düzenleme:

biraz daha ok atayım o zaman biraz da iksirimizden serpelim

63 kg falanım

allahtan ben tatlı falan sevmem. çikolata yemem. Binde bir yerim. :)

Havalar güzel gidiyor şimdi 35 dk çıkıp yürüyelim ben birazdan yürüyeceğim akşamda Alfabemi çizeceğim ne güzel zayıflayacağız işde

Prenses kilolu değilsin ayrıca... Kilo nedir ki verilir kısa sürede

68-69 gidip geliyor. Gozum cikolatali bir yas pastada kaldi. Onu da yedikten sonra istedigim an birakirim.
Pastayı yerken bol su iç gözün doyana kadar ye Sonra da aklın o pasta da kalmayacak yedin rahatladın olacak sonra 1 saat yürüyüş yapacaksın. ama her gün 35 dk en az spor egzersiz yapacaksın kilo felanda almazsın.

Lucy ... bende tatlıyı pek sevmem . cipsi severim ondan da az yemek için bol su içerim son zamanlarda canım çekmiyor çünkü zaralı diyorum beynime çok canım çekerse ayda bir kere alıırm. en son yılbaşında yedim mesala. bakkalın önünden geçrken azıcık istiyorum ama yaaa. ben kilo verdim hepsi yağ olacak diyorum canım çekmiyor eskisi gibi

tabii ki !

anlat kendini, ne iş yaparsın? nerede yaşarsın? erkek arkadaşın var mı? eklemek istediklerim?

asistanım , erkek arkadaşım yok, istanbulda yaşıyorum depreyondan yeni çıkmaya çalışıyorum ciddi anlamda rutinlikten sıkıldım ,önceden olsa yazıcak çok şeyim vardı yaptığım ama şimdi saçma geldiği için herşey bıraktım rutinim işte

Ben de severim cips ama çok yemem, çok aramam.
Bir de dediğin gibi beynime mesaj veriyorum. ZARARLI ZARARLI diye

boyun uzundur senin!

170 civari iste.

Ben kiloyu tatlidan aldigim icin sizi hic anlayamiyorum. Nereye dustum ben ayol.

Spora gidiyorum zaten. Sorun tatlida.

nerede asistansın?
Üniversitede falan mı yoksa?

Neden depresyondan yeni çıktın?
Anlatmak ister misin?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…