- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #23.501
hayata sorarken azcık da gözünün içine bak gülümse filan heee cilveli işveli ol
hayata sen londraya ne zaman gitcen?
ne kadar süreli,ğine gideceksin?
kimlerle gideceksin?
okula filan mı gidicen?
ooooo minik kurbaa da buralarda yaaa
filozof prenses 160 boyum var miniğim ben
sıkıntım vücudumun orantısız olması. Bacak ve popo yok kocaman bi göbekle göğüs var orda itici duruyo
rakamdan daha çok orantı önemlş. Hırs yaptım göbek gidecek ya da ben gideceğim
63 kg falanımay ne güzel boylu poslu :d senin kaç ki kilon :d
göbeğimi bağışlamak istiyorum
allahtan ben tatlı falan sevmem. çikolata yemem. Binde bir yerim. :)yok ben almayayim. Bir kez daha yas pasta yiyicem sonra tatliya son vericem.
devlete dair en ufak bır fıkrım yok malesef.
ders seçmeyide su sıze dediğim müdüre sorucambenı en ıyı sekılde yönlendireceğini düşünüyorum çünkü hem bu ısı yapan hemde yüksek lisans yapan bırısı .
Yok sagol canim, ben grup halinde degilde kendi yontemlerimle yapiyorum. Grup halinde kasiyor beni. :) Sadece karar vermek sorunum bu :))
63 kg falanım
allahtan ben tatlı falan sevmem. çikolata yemem. Binde bir yerim. :)
63 kg falanım
allahtan ben tatlı falan sevmem. çikolata yemem. Binde bir yerim. :)
boyun uzundur senin!68-69 gidip geliyor. Gozum cikolatali bir yas pastada kaldi. Onu da yedikten sonra istedigim an birakirim.
Hoşgeldin sende Lucky.. İsmin şansı anımsatır. Şanlı gelirsin şans getirirsin inşallah :13:
sağ ol canım, belimden rahatsızım fazla spor vs yapamıyorum.Havalar güzel gidiyor şimdi 35 dk çıkıp yürüyelim ben birazdan yürüyeceğim akşamda Alfabemi çizeceğim ne güzel zayıflayacağız işde
Prenses kilolu değilsin ayrıca... Kilo nedir ki verilir kısa sürede
31 yaşında oldum gelebilir miyim:)
Amin! Amin!Hoşgeldin sende Lucky.. İsmin şansı anımsatır. Şanlı gelirsin şans getirirsin inşallah :13:
Pastayı yerken bol su iç gözün doyana kadar ye68-69 gidip geliyor. Gozum cikolatali bir yas pastada kaldi. Onu da yedikten sonra istedigim an birakirim.
tabii ki !
anlat kendini, ne iş yaparsın? nerede yaşarsın? erkek arkadaşın var mı? eklemek istediklerim?
Pastayı yerken bol su iç gözün doyana kadar yeSonra da aklın o pasta da kalmayacak yedin rahatladın olacak sonra 1 saat yürüyüş yapacaksın. ama her gün 35 dk en az spor egzersiz yapacaksın kilo felanda almazsın.
Lucy ... bende tatlıyı pek sevmem . cipsi severim ondan da az yemek için bol su içerim son zamanlarda canım çekmiyor çünkü zaralı diyorum beynime çok canım çekerse ayda bir kere alıırm. en son yılbaşında yedim mesala. bakkalın önünden geçrken azıcık istiyorum ama yaaa. ben kilo verdim hepsi yağ olacak diyorum canım çekmiyor eskisi gibi
boyun uzundur senin!
Pastayı yerken bol su iç gözün doyana kadar yeSonra da aklın o pasta da kalmayacak yedin rahatladın olacak sonra 1 saat yürüyüş yapacaksın. ama her gün 35 dk en az spor egzersiz yapacaksın kilo felanda almazsın.
Lucy ... bende tatlıyı pek sevmem . cipsi severim ondan da az yemek için bol su içerim son zamanlarda canım çekmiyor çünkü zaralı diyorum beynime çok canım çekerse ayda bir kere alıırm. en son yılbaşında yedim mesala. bakkalın önünden geçrken azıcık istiyorum ama yaaa. ben kilo verdim hepsi yağ olacak diyorum canım çekmiyor eskisi gibi
asistanım , erkek arkadaşım yok, istanbulda yaşıyorum depreyondan yeni çıkmaya çalışıyorum ciddi anlamda rutinlikten sıkıldım ,önceden olsa yazıcak çok şeyim vardı yaptığım ama şimdi saçma geldiği için herşey bıraktım rutinim işte
Hosbulduk. Hep rastlasiyoruz ama konusamadik.
nerede asistansın?
Üniversitede falan mı yoksa?
Neden depresyondan yeni çıktın?
Anlatmak ister misin?
Evet öyle olduben de 30 yaşında bir mühendisim Bekarım ve özel sektörde iç anadolunun bir şehrindeyim.
ismiyle müsemma bir insanım ben!Sorulara bakar misin. Filozof is basinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?