- 14 Ağustos 2011
- 28.820
- 4.553
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #23.561
ne cok yazışmışsınız..öncelikle günaydın herkese.
e-beyza bencede kesınlıkle cocugunu yanına almalısın kım ne derse desın sen bır annesın ve onun yerı senın yanın
lahesis canım nasıl doğum yapmak ıstedıgıne çatın dar olmadıgı sürece karar vermek senın en doğal hakkın ve bence bu secımı kendın yap.
turkuazım nasipse en doğru zamanda hayırlısı ıle iş bulacaksın.Dualarımız senınle.
tuğcecım evlılık telaşı ne durumda?
aslıcım yorumların için cok teşekkür ederim.
lucky ben fransada kalmama ragmen fransızcayı konuşamayan bırısıyım.cok zor bır dıl sen ne kadar süredir öğrenmeye çalışıyorsun? hangı aşamadasın?
akşamki sohbetı bu arada cok kıskandım sızlerın yerınde olmak cok ama çok isterdim ne güzel kısır,kek,poğaça yapmışsınız direkt kızlar günü yapmışssınız
suskun sultan bu günkü şarkılarımız ne ?
canım evlilik telaşı devam ediyor.
en çok mart ve nisan ayında yoğun olurum.
Allah yardımcımız olsun.
sen nasılsın canım?
Limon boyun kaç? Ben 55 KG olsam daha ne isterim acaba.
Petunyaaaaaaaaaa... Nolur geri dön!(Tülay geri dön gibi oldu bu da )
bana da dua ediyor musun Tuğçe.
Canım o şarkı listesiydi. ilk gelene şu şarkı ikinci gelene şu şarkı. ben üçüncü olarak gelmiştim buraya... ondan üçüncü şarkı benim oldu.
hayırlısı olsun Aslı...
Aslı kova ya da balık mı ki? Ben Kova burcunu çok severim. Tabii kendi burcum olan TERAZİden sonra...
olumsuz şeylerden ben de etkileniyorum kız arkadaşım var o da çok kızıyor bana... herkes kendi kaderini yaşar missnunu, herkesin hayat şartları bir değil. bir de şöyle düşün. birisi aynı sebepten boşanır sen boşanmazsın zira sen daha tahammüllüsündür mesela... olamaz mı?
severim seni karnını ve içindekini.
yakın zamanda kız kardeşim muayene oldu. bir buçuk litre su içti. doktor ulstrasonla karnından muayane etti. etek giymene gerek yok! biz pantolonla gittik. ben de muayene olduğumda pantolonla gitmiştim.
merhabalar kızlar,günaydın.[/QUOTEdün akşam aklıma geldin narçiçek. neden yok diye...
o çocuk mu müdür? senden yaşça ve mevkice yüksekte olması daha iyi değil mi? ben şahsen öyle olsun isterim. erkeğin bir TIK ileride olması iyidir.
Tabi ki canım. Hepinize dua ediyorum. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın diye.
cesaretın varsa bır tavsıyem var
al pasaportu abd veya ing bir kursla anlaş
daha sonra gel hem oku hem çalış
parayı çıkartır kenara para da koyarsın
sonra da donersın
Aile hekimim beni jinekologa gönderdi kansizlik varmis diye bende. Adet kanamamdan olabilirmis dedi. Jinekologda hicbir sorun olmadigini fakat demir eksikliginin giderilmesi icin yani demirin vücudumda kalmasi icin bana dogum kontrol hapi vermek istedi hani adet kanamami engellemek icin. Bende kabul etmedim.yanlis mi yaptim acaba? Kanamayi engellemekte sagliksiz oldugunu duymustum
otur kendı kendıne calış
hem kurslar zevklı olur
beyza kıs bana gülme bak sakın,
ama eskiden daha deli cesaretim vardı, yaş ilerleyince mi nedir cesaretimi toparlıyamıyorum?
chiago da bir okul araştırdım. BIR Training diye bir yer duydum.
tabii hiç bilmiyorum nasıl bir yerdir vs? nerde kalırım derdimi nasıl anlatırım kısmını?
ama işte korkuyorum.
yani iş bulamazsam orda beni idare edecek bir param yok.
yani bir yerden gelmesini ümid ettiğim para vardı oda yattı.
aslında inan yüreğim o kadar çok istiyorki yurtdışına dil okuluna gitmeyi. hem psikolojik iyi olacak, yeni bakış açısı yeni hayatlar göreceğim. hem inglizce öğreneceğim. hemde belki kalma şansım olur sonra, tabii olur mu bilmem ama
tuğçemm meleğim hoşgeldin kuşum
kurs öle çok parlak değil. yani beni azimlendirmiyor. hani böle çalışanlar olduğunu gördükçe çalışasın gelir ya öle değil.
amacım unuttuklarımı hatırlatması yani grammer.ama yinede elimden geldikçe çalışıyorum. ödevlerimi yapıyorum.
sonra iş olayını halledip maddiyatımı toparlayıp konuşma gruplarına gitmek istiyorum başka kursların.
burda konuşma grupları yokmuş. bu kursunda parası çok iyi. 2 kur daha gitme niyetim var inş.
bır unıversıte kursu ıle yatılı olarak anlas
sonra calısacaksın çunku abd de kurslara sadece yabancılar gıdıyo doğal olarak
onlardanda bır sey ogrenemezsın
ogrenmek ıçın calışacaksın
zencılerden uzak durdukça ve bellı bır saate kadar dısarda kalmadıkça guvenlı
hayırlısı olsunnnn
ıst isen gıt sultanahmete turıstlerle sohbet et
beyza ben burda yurtdışı fuarlarına filan gittim. bir ark vesile oldu onun arkadaşının firmadan araştırdım.fiyat aldım. okul filan sordum
ama bacım çalışamıyor muşun orda. iş bulursan kendin bulursun diyor.
eee bacım ben daha derdimi anlatamıyom nerde iş bulmayı işi istediğimi anlatcam
zencileri napcam kıs. zaten korkarım ben gece tanımadığım yerde dışarda kalmaya.
saol canım. kıs sultanahmete sürekli nasıl gidem, gidem de turiste ne diyem
tuğce soyle bakaaalımm
neler nelerrr aldın
beyza kıs bana gülme bak sakın,
ama eskiden daha deli cesaretim vardı, yaş ilerleyince mi nedir cesaretimi toparlıyamıyorum?
chiago da bir okul araştırdım. BIR Training diye bir yer duydum.
tabii hiç bilmiyorum nasıl bir yerdir vs? nerde kalırım derdimi nasıl anlatırım kısmını?
ama işte korkuyorum.
yani iş bulamazsam orda beni idare edecek bir param yok.
yani bir yerden gelmesini ümid ettiğim para vardı oda yattı.
aslında inan yüreğim o kadar çok istiyorki yurtdışına dil okuluna gitmeyi. hem psikolojik iyi olacak, yeni bakış açısı yeni hayatlar göreceğim. hem inglizce öğreneceğim. hemde belki kalma şansım olur sonra, tabii olur mu bilmem ama
tuğçemm meleğim hoşgeldin kuşum
bugünlük günlük 6 kişilik su bardağı aldım canım. :)
Sen ne yapıyorsun? :)
ben diyim minik kurbaaa helvayı yaptı da yedi bensizzzz yaaaa offf aslı offfff
tefe koycam seni
6+6 neden almadın
su bardağı kırılır falan fılan
6 tane var canım su bardağım ayrı bir takım.
6 tane daha aldım işte.
12 tane yeterli şimdilik canım. hediye de gelir zaten.
sende mı aşeriyorsun
helva falan sakat seyler
kımın uzerıne yıyeceksın
Hoşbulduk canım.
Nasılsın canım bugün?
işi tabiki kendin ayarlıyacan
burda herkes calısıyo
fast food lar marketler delı gıbı eleman alıyor
sultanahmet te nasıl ne konusacam mıgozune bırını kestırecen slm diyip sevdınmı buraları falan dıye muhabbete gırecen
yeter yeter
zaten ılk 6 ay kımse gelmez
sızde bırbırınıze fırlatmazsanız bır sey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?