- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #23.521
nerede asistansın?
Üniversitede falan mı yoksa?
Neden depresyondan yeni çıktın?
Anlatmak ister misin?
Baslangic asamasindayim, 3-4 aydir haftada bir kursa gidiyorum. Onlarin dogrultusunda bir sinavim var . Sinavsiz yapamam ben. :))
Asli gercekten kovaysa iki ay icinde evlenecegi insanla tanisacak. :))
Canım ya, hepimiz aşağı yukarı aynı durumdayız.yok çalışıyorum yönetici asistanı , eskiden yani bikaç sene önce çok hevesliydim herşey için umudum yııkılsada kendimi toplar hayata sarılırdım çok neşeliydim halada neşeliyim gerçi ama dışarıdan öyle artık kendimi kandıramıyorum denilebilir hayatımda heycan yok ne olması gerekir bilmiyorum
ismiyle müsemma bir insanım ben!
ya kızcağız anlatsın rahatlasın diye yapıyoruz.
:)) ikizler için varmı güzel havadisler Lucky :)
Fazla rahatlatma cocukluguna iner sonra. :)
Ohom ohom, notlarima bir bakayim.Yilin son alti ayi daha iyi gorunuyor senin icin ama yukselen de onemli tabi.
cnm dememin sakıncası varmı :) bi ara dansa gittim bıraktım, resime gittim bıraktım kendimi böyle emekli olmuşumda hobi arayan zorla mutlu olmaya çalışan tipler gibi hisediyorum gerçekten mutlu olmak istiyorum neyse başını şişirdim,Canım ya, hepimiz aşağı yukarı aynı durumdayız.
Bulunduğumuz duruma şükretmeliyiz.
Kendimizi oyalayacak mutlu edecek uğraşlar edinmeliyiz.
Yoksa dediğin gibi insan boşluktan da SIKILIYOR.
Kurslara vs gitsen! Bir şeyler yapsan?
Ya da yapıyor musun ki?
Benim burcum TERAZİ yükselenim KOÇ!
Lütfen benim için de bir yıldız haritası çıkartır mısınız Lucky Hanım.
Şaka bir tarafa benim burcum için ne diyor?
2014 nasıl olacak?
aşk olsun neden başım şişsin. dış ticaret firmasında muhasebe finanstayım ben decnm dememin sakıncası varmı :) bi ara dansa gittim bıraktım, resime gittim bıraktım kendimi böyle emekli olmuşumda hobi arayan zorla mutlu olmaya çalışan tipler gibi hisediyorum gerçekten mutlu olmak istiyorum neyse başını şişirdim,
sen çalışıyomusun ben yeni gördüm bu forumu
Lucky7 dalga mı geçiyorsun?Yedinci evinde mars olanlar gec evleniyor. Benimki 7. evde ahaha. Dogum saatini biliyorsan link gondereyim kendin cikar. :)
aşk olsun neden başım şişsin. dış ticaret firmasında muhasebe finanstayım ben de
Lucky7 dalga mı geçiyorsun?
Geç evlenirlermiş , peh! bilmediğim bir şey söyle Lucky7.
tamam linki bekliyorum. :)
Görüşürüz inşallah canım.Ben cikiyorum. Fransizca dersim var hazirlanayim.
Gorusuruz.
benım amırım degıl canım sadece sırkettekı başka bır departmanda müdür o kadar sadece müdür olması benı ürkütüyor.
Evet oyleyım hatta yüksek lisans yapıyorumda ama ıste yınede müdür olması benı ürkütüyor.
onu alan olmuyor şekerim
Yok ben almayayim. Bir kez daha yas pasta yiyicem sonra tatliya son vericem.
:)) Hayata atılan oklarım işe yaramış ne güzel ...
Merhaba Turkuaz sen den artık güzel haberler bekliyoruz
Limonatam merhaba sen napıyosun
Göbek için ben yere yatıyorum ayaklarımla alfabe çiziyorum valla süper toparlıyor :))Spor şart yürüyüş de güzel veriliyor eğer akşam fazla kaçırdıysan sabah yürüyüşü süper olur. Boş kaldığında günlük 30-45 dk yapmalısın ekstradan tabi
63 kg falanım
allahtan ben tatlı falan sevmem. çikolata yemem. Binde bir yerim. :)
Görüşürüz inşallah canım.
Ben de toparlanayım çok geç olmuş...
petunya'yı göremiyorum iki gündür. Petunya beni duyuyorsan bir ses ver canım. işler mi yoğun?:102::126:
cnm dememin sakıncası varmı :) bi ara dansa gittim bıraktım, resime gittim bıraktım kendimi böyle emekli olmuşumda hobi arayan zorla mutlu olmaya çalışan tipler gibi hisediyorum gerçekten mutlu olmak istiyorum neyse başını şişirdim,
sen çalışıyomusun ben yeni gördüm bu forumu
aslı sen evlimisin bilmiyorumama çok güzel olumlu kunuşuyorsun sağol biz kısa süreli tanışma geçirdik. arkadaşım tanıştırdı sonrada int. ten ve telden devam ettik. sonra memlektime geldi kısa zaman sonra nişanlandık e göreve atndım ben sonra hafta sonları falan görüştük ve birkaç ay sonrasında evlendik. hata etmişim. sanırım dediğin gibi sevgim azalmış belki debitmiş. batıyor her şeyi istemiyorum onu artık sanırım kimseyi.
selam yavrum
naber??
iyi olmaya çalışıyorum,sen nasılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?