30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Baklava degil de beni de yas pasta alemlere daldiriyor.

Gel ya yabanci degiller. Benim kendime bir yas pasta sozum var sonra basliycam. Bu cumersembe olabilir. :))

Kankim stayla sen misin cadı. benimde yıldız haritama bakar misin. Boga burcuyum , yukselen kova . Beni neler bekliyo. Aşk var mi

Gecen gun redo dedim cevap vermedin de isin dusunce kankim stayla mi oldum. Sana ask filan yok

fazla salma mini kurbaa.
sonra uraya konu açarsın, evleniyorum nasıl kiloverebilirim diye

benim başım ağrıyor yaaaa offf canım hiçbişi yapmak istemiyor ya ders çalışmam gerek :44:

yaşıma rağmen yediğime biraz dikkat ettim mi hemen fark ediyor neyse ki... benim de başım ağrıyor.

koca yenı yard doç oldu bırakıp gelemezmıs

pof olacak ya beyefendı

erkek kısmı hıc bellı olmazz

hahaha gorev mı ıhtıyac mı

sen kızım adamı ikna edememişin. sen gel ben seni burda başka dallarda prof yapayım dicektin geceleri arayıp arayıp
sonra bir bakmışın ertesi gün adam yamacında prof olmaya gelmişşş

konarım canım sen merak etme.

kıs sende dünden razıymışsın
eee tabii uzun zamam sonra beklenen prens gelince onada prensliğini yaşatmak gerek dimi.... yavrumm

sonra sabahların olmasın barajlar kurumasın

veeee aslııııııııııııııııııııııııııı sahnelerde. naptın kıs yedin mi helvayı

neler vaadettım neler bı bılsen

ama bızım kı nuh dıyo peygamber demıyor

"sonra sabahların olmasın barajlar kurumasın " gülmekten karnıma agrılar gırdı ınsanlar bana bakıyor

kaç yıldır oradasın,o kadar kolay mıymış Amerikan vatandaşı olmak...

neredeyse ıkı sene oldu

hem hemen kabul etmıyo

cıktı dıyo 6 ay senı ıncelıyor

pasaportu aldıktan sonra 6 ay cıkıs yapamıyosun veya 6 ayda bır gırıs cıkıs yapman lazım

Son düzenleme:
seni dinleyip yapmadım işte haftaya yaparım belki, biraz ara vermek lazım

ne yapayım kızım,gönlüm etmiyor bari midem bayram etsin

kısım bugün midem bayram eder, yarın gönlünü bedenini bayram ettirecek adam tam gelecekken, uçtu uçtu kuş uçtu deme

neler vaadettım neler bı bılsen

ama bızım kı nuh dıyo peygamber demıyor

"sonra sabahların olmasın barajlar kurumasın " gülmekten karnıma agrılar gırdı ınsanlar bana bakıyor

aman gülmek iyidir, zaten kederliydim bayadır rahatlayım hep beraber
tuğçenin şansızlığımı bilmem barajlarda kuruma varmış. tuğçemmm artık suyu idareli kullansın

Tabi canım aşk ve tutku şart.

su olmayınca bıraz toprak alırlar

once teyemmum sonra aktivite

evet canım ya yazın ne yapçaz bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…