- 3 Haziran 2008
- 3.199
- 119
- 163
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #24.701
Herkese merhabalar
yazılanların hepsini okuyamıyorum ama bu başlık tam beni ifade ettiği için arada göz atıyorum.
33 yaşındayım iyi bir işim var, fiziken de fena sayılmam ama kısmetim bir türlü açılmadı.
kime el attıysam yürümedi başkalarıyla evlendiler
eskiden tanışıp görüştükten sonra olmuyordu, artık görüşemeye gelmeden bile bir çok aksilik çıkıyor anlatsam şaşırırsınız.
yaş geldi geçiyor ne yapmalı bilmiyorum
çok takıyorum kafama(
Hos geldiniz..
Tamda benim yasadiklarim bunlar hep aksiliker of of bende 31 yasindayim bu yil 32 olacagim ins tez vakitte guzel seyler yazariz.
Sohbet ederiz kafaya takmayalim buraya yazalim diye konuyu acti tugcecan.ben neden boyle diye cok dusundum.reeli birakin insanlar netten bile tanisiyor.srn becerikszsin dedim.kismetszlik niye neden bende cok taktim.konu acmisligim bile var yani.en son.ama takmayla olmuyor
Hoş geldin canım.
Hangi ilden yazıyorsun.?
Çalışıyormusun canım?
gunaydın gene cok yazışmışsınız ben haftasonu vakıt bulupta gıremedım.Aılemın yanındaydım ,dün akşamda hoca geldi.cok ıyı geldi gerçekten ailemin yanında olmak.hıc düşündüğüm gibide annemde babamda soru sormadı hakkında hayırlısı ne ıse onu Allah sana verecektır tez zamanda dedıler geçtiler.canlarım benım.
tuğcecım olumlamaların gerçekten de doğru ben bır suredır farkındayımki hayatımda bırısını ısterken aslında aşağıdaki cümlelerin tam tersini bu güne kadar hep kurdum malesef artık düzeltmeye başladım ve eskısı gıbı benımle ılgılenenler olmaya başladı.cok şükür.
İlişkilerimde güçlü ve sevecenim
Şimdi, mutlu ve doyum verici bir ilişkiyi kabullenmeye hazırım
Artık tüm ilişkilerimi iyi bir şekilde yürütmeye hazırım
Kendimi daha çok sevdikçe, insanları da daha çok seviyorum
Şimdi tam istediğim ilişkileri hayatıma çekiyorum
gün içerisinde yazıştıklarınızı okuyup yanıtlar yazacagım inşallah.öptüm kocaman.
selam tatlım galiba bende seninle aynı sorunu yaşıyorum hayatıma birisinin girememesinden şikayetçiyim. 5 seneden beri hayatımda kimse yok ve artık yalnızlıktan sıkıldım sevmek ve sevilmek istiyorum. Fakat hayatıma hiç bi şekilde kimse girmiyor. Acaba yanlış bendemi diye düşünüyorum yada erkeklere çok iticimi geliyorum diye... ama olmuyor ne yazıkki...bende odamın duvarına aşkla ilgili olumlamalar yazdım bazen okuyotum bazen saçma diyorum bişeyi inanarak içten istemiyorum galiba
sen ne zamandan beri yalnızsın
canım benım durumum bıraz karışık ben eskı erkek arkadaşımla 6 yıllık ılıskı sonrasında 2yılda sürekli görüştüm.onun harıcınde doğru ınsan olabılecekler yerıne saçma sapan ınsanlarla görüştüm kendımı egomu tatmın etmeye çalıştım.Şu kadar zamandır yanlızım demem benım bıraz yanlış olur. şuanda bıle sureklı arayan soranlar var.benım sadece sorunum kafamdakı ınsanı bulamamam
SENİN ADINA ÜZÜLDÜM CANIM UMARIM KALBİNE GÖRE BİR İNSAN BULURSUN . BAK SANA MEVLANANIN GÜZEL BİR SÖZÜNÜ GÖNDERREYİM BEN OKUDUKÇA İÇİM AÇILIYOR UMARIM SANA DA İYİ GELİR
● Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da gerçekten olmaması gerektiği için olmuyordur. Sen darda olduğun vakitlerde, sana bahşedilmiş olanlarla elinden geleni yaparsın, en güzel çareleri düşünürsün uygularsın. Fakat yine bir şeyler olmuyorsa, kendini yerden yere vurman iyi bir durum değildir. Direnmekle, kendi iç huzurunu bozarsın. Sabırla uygula sana verilmiş olanları, o anki imkanlarınla. (Mevlana)
sağ ol canım.pro üyeliğin hayırlı olsun bu arada
hoş geldin aramıza...çalışıyorum ama şu an evdeym :)
diyaliz hemşiresiyim.
buraya rastgele gelmş bulundm yazmk istedm
yerine göre olgun yerine göre de çocuksu olabilyorm
ama iş ortamı gereğiyle de kendi yaşıtlarmdan daha büyüklerle daha iyi anlaşmışmdır hep.
aramıza hoş geldin.Merhaba kızlar şöyle bir yorumlara göz attım yazdıklarınız çok içten hepiniz çok şekersiniz bende foruma yeni üye oldum ve 30 yaş üstü bir bayan olarak direk dikkatimi çekti açılan konu benide aranıza kabul ettiniz sayıyorum artık ve hoşbuldum :)
hoş geldin. takma kafana sadece dua et. takmakla olmuyor bu işler.Herkese merhabalar
yazılanların hepsini okuyamıyorum ama bu başlık tam beni ifade ettiği için arada göz atıyorum.
33 yaşındayım iyi bir işim var, fiziken de fena sayılmam ama kısmetim bir türlü açılmadı.
kime el attıysam yürümedi başkalarıyla evlendiler
eskiden tanışıp görüştükten sonra olmuyordu, artık görüşemeye gelmeden bile bir çok aksilik çıkıyor anlatsam şaşırırsınız.
yaş geldi geçiyor ne yapmalı bilmiyorum
çok takıyorum kafama(
aslı şahanesin.akçakoca olsun bence,çok dikkat çekmez hem,düzce ilçesikocaeli de olabilir
dılek tuttum şarkıyı söyle hatta ısmını yaz bakalım
linki malum açamayabılıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?