30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Hos geldiniz..

Tamda benim yasadiklarim bunlar hep aksiliker of of bende 31 yasindayim bu yil 32 olacagim ins tez vakitte guzel seyler yazariz.
Sohbet ederiz kafaya takmayalim buraya yazalim diye konuyu acti tugcecan.ben neden boyle diye cok dusundum.reeli birakin insanlar netten bile tanisiyor.srn becerikszsin dedim.kismetszlik niye neden bende cok taktim.konu acmisligim bile var yani.en son.ama takmayla olmuyor

bu kelimeler tehlikelidir canım. beceriksizim kısmetsizim v.s
Demek ki zamanı gelmemiş canım.
senin bir suçun yok yani.
kendimizi severek işe başlamalıyız önce.
Ve bu konuyu Allah'a havale etmeliyiz.
Ben en son şöyle dua ediyordum;
Rabbim sen en doğrusunu bilirsin. senden gelen herşeyi kabul ediyorum.
Ben aile kurmak istiyorum fakat senin taktirine bırakıyorum.
Sen yüreğimin içindekini bilensin.
Ne olursa olsun bana mutlu olacağım bir yaşam nasip et.

•Kendimi bütünüyle, olduğum gibi seviyor ve takdir ediyorum…
•Başka insanların yanında ben kendimden çok hoşnutum…
•Ben güzel ve Sevgiye layığım…
•Ben sevecen ve şevkatliyim, başkalarıyla paylaşacak çok şeyim var…
•Gün geçtikçe daha çekici hale geliyorum…
•Ben dünyayı seviyorum, dünyada beni seviyor…
•Mutlu ve başarılı olmaya hazırım…
•Kendimi özgürce, tam anlamıyla ve kolayca ifade ediyorum…
•Ben güçlü, sevgi dolu ve yaratıcı bir varlığım

•İlişkilerimde güçlü ve sevecenim…
•Şimdi, mutlu ve doyum verici bir ilişkiyi kabullenmeye hazırım…
•Artık tüm ilişkilerimi iyi bir şekilde yürütmeye hazırım…
•Kendimi daha çok sevdikçe, insanları da daha çok seviyorum…
•Şimdi tam istediğim ilişkileri hayatıma çekiyorum…

gunaydın gene cok yazışmışsınız ben haftasonu vakıt bulupta gıremedım.Aılemın yanındaydım ,dün akşamda hoca geldi.cok ıyı geldi gerçekten ailemin yanında olmak.hıc düşündüğüm gibide annemde babamda soru sormadı hakkında hayırlısı ne ıse onu Allah sana verecektır tez zamanda dedıler geçtiler.canlarım benım.

tuğcecım olumlamaların gerçekten de doğru ben bır suredır farkındayımki hayatımda bırısını ısterken aslında aşağıdaki cümlelerin tam tersini bu güne kadar hep kurdum malesef artık düzeltmeye başladım ve eskısı gıbı benımle ılgılenenler olmaya başladı.cok şükür.

İlişkilerimde güçlü ve sevecenim…
•Şimdi, mutlu ve doyum verici bir ilişkiyi kabullenmeye hazırım…
•Artık tüm ilişkilerimi iyi bir şekilde yürütmeye hazırım…
•Kendimi daha çok sevdikçe, insanları da daha çok seviyorum…
•Şimdi tam istediğim ilişkileri hayatıma çekiyorum…

gün içerisinde yazıştıklarınızı okuyup yanıtlar yazacagım inşallah.öptüm kocaman.

Hoş geldin canım.
Hangi ilden yazıyorsun.?
Çalışıyormusun canım?

hoşbulduk tuğçecan :) istanbulda yaşıyorum bir şirkette muhasebeci olarak çalışıyorum bekarım ve yalnızım anlayacağın bir sevgilim yok bunu biraz sıkıntı yaptım sonra sizin açtığınız konu dikkatimi çekti ve çok olumlu şeyler yazdığınız görünce çok hoşuma gitti hepiniz çok şekersiniz.

selam tatlım galiba bende seninle aynı sorunu yaşıyorum hayatıma birisinin girememesinden şikayetçiyim. 5 seneden beri hayatımda kimse yok ve artık yalnızlıktan sıkıldım sevmek ve sevilmek istiyorum. Fakat hayatıma hiç bi şekilde kimse girmiyor. Acaba yanlış bendemi diye düşünüyorum yada erkeklere çok iticimi geliyorum diye... ama olmuyor ne yazıkki...bende odamın duvarına aşkla ilgili olumlamalar yazdım bazen okuyotum bazen saçma diyorum bişeyi inanarak içten istemiyorum galiba
sen ne zamandan beri yalnızsın

canım benım durumum bıraz karışık ben eskı erkek arkadaşımla 6 yıllık ılıskı sonrasında 2yılda sürekli görüştüm.onun harıcınde doğru ınsan olabılecekler yerıne saçma sapan ınsanlarla görüştüm kendımı egomu tatmın etmeye çalıştım.Şu kadar zamandır yanlızım demem benım bıraz yanlış olur. şuanda bıle sureklı arayan soranlar var.benım sadece sorunum kafamdakı ınsanı bulamamam

Son düzenleme:

SENİN ADINA ÜZÜLDÜM CANIM UMARIM KALBİNE GÖRE BİR İNSAN BULURSUN . BAK SANA MEVLANANIN GÜZEL BİR SÖZÜNÜ GÖNDERREYİM BEN OKUDUKÇA İÇİM AÇILIYOR UMARIM SANA DA İYİ GELİR

● Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da gerçekten olmaması gerektiği için olmuyordur. Sen darda olduğun vakitlerde, sana bahşedilmiş olanlarla elinden geleni yaparsın, en güzel çareleri düşünürsün uygularsın. Fakat yine bir şeyler olmuyorsa, kendini yerden yere vurman iyi bir durum değildir. Direnmekle, kendi iç huzurunu bozarsın. Sabırla uygula sana verilmiş olanları, o anki imkanlarınla. (Mevlana)

canım aynen ben bu sözü hayatımın her dönemınde uyguluyorum mevlam bana bırsekılde daha ıyısı olacağı ıcın birseylerı geç verıyor gibi geliyor artık ılk sabrımı denıyor sonrasında da mükafat olarak verıyor.hayırlısı olsun hakkımızda ama ben üzülmüyorum kendımı yıyp bıtırmıyorum çok şükür tam tersi hayatımı yaşıyorum.

[video]http://www.izlesene.com/video/nil-karaibrahimgil-ben-aptal-miyim/6684984[/video]

Her güne bir video. Neşeli sabahlar herkese.. Nil Karaibrahimi seviyorum :)

Son düzenleme:
[video]http://www.izlesene.com/video/nil-karaibrahimgil-kek/5461663#[/video]

İstekleri alayım dostlar dilek tutun benden klip gelsin

[video]http://www.izlesene.com/video/tarkan-nazan-oncel-hay-hay-gelsin-klip/235575[/video]

Son düzenleme:
Günaydın kızçeler, cumartesiden beri sabahları baş ağrısı ile uyanıyorum. regl belirtileri.
pro üyeliğin hayırlı olsun bu arada
sağ ol canım.

hoş geldin aramıza...

aramıza hoş geldin.

hoş geldin. takma kafana sadece dua et. takmakla olmuyor bu işler.
akçakoca olsun bence,çok dikkat çekmez hem,düzce ilçesi kocaeli de olabilir
aslı şahanesin.

[video=youtube;OGD0OvDPy2U]http://www.youtube.com/watch?v=OGD0OvDPy2U[/video]

Yusuf Güney -Kader Rüzgarı

Hayata bu sana :))

Son düzenleme:
[video]http://www.izlesene.com/video/sertap-erener-oyle-de-guzel-2013/6984911[/video]

Turkuaz Buda sana gelsin.. Görüyorum seni

[video]http://www.izlesene.com/video/badem-ala-gozlerin-joy-turk-akustik/6894430#[/video]

Tugçecim buda sana gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…