30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Merhaba kızlar şöyle bir yorumlara göz attım yazdıklarınız çok içten hepiniz çok şekersiniz bende foruma yeni üye oldum ve 30 yaş üstü bir bayan olarak direk dikkatimi çekti açılan konu benide aranıza kabul ettiniz sayıyorum artık ve hoşbuldum :)

Selam herkese. Nasılsınız? göz attım eski sayfalara ... sorun yok demi. herkes güzel bir hafta sonu geçirmiştir. Benim ki uykusuz yorgun ve moralsiz geçti. Sınavım kötü geçti üzüldüm

selam canım ne oldu halledebildiniz mi sıkıntınızı
sellaaam 30 yaş ında değilim 23 yaşındayım gelebilir miyimm
gel bacım gel gel

limoncum recep' i kızlar daha çok seviyormuş. bugün tv de öyle söylendi.
toplumca kabalığa yatkınlığımız var herhalde ondan

ayı seviyoruz ya genelde ondan galiba

hoşgeldin ki

sultanımm şunu anlamadım mazur gör
sınavı geçemedin ne olur eksi olarak?
yeniden diğer sınava girip zaman kaybetme dışında.

yeni arkadaşlar aramıza hoşgeldinizzz

Sınava başka ilde giriyorum. Mayıs ayında olacak ve sınavı başka kurum yapacak. Rakiplerim bir adım önğnde olmak isterdi bu sınavı geçseydim

Sınava başka ilde giriyorum. Mayıs ayında olacak ve sınavı başka kurum yapacak. Rakiplerim bir adım önğnde olmak isterdi bu sınavı geçseydim

canım zaten daha sonuç açıklanmamış.
olumlu düşün, ışığı çağır.

kazanamazsan bu sınavı da ucunda ölüm yok.
canın sağolsun, mayısda kazanırsın. nasipden öte köy yok cnm üzülme bu kadar. canına yazık.

diğer konuda ise ben açıkcası kendi kendini suçlu konumuna getirdiğin düşündeyim. kızma bana lütfen. :26:
ama bence baştan zaten olumsuzkları belli olan bir durum varken böyle üzülmen dopru değil.
hayırlısının bu olduğuna inan ve kendine konsantre ol. kırdıysam kurua bakma ama açık fikrim bu canım.

Yavrum olumlu cümlelerini beğendim.

Belli zaten canım değişim başlamış.
Ayy sağol canım.
Öperim. :)

Herkese merhabalar
yazılanların hepsini okuyamıyorum ama bu başlık tam beni ifade ettiği için arada göz atıyorum.

33 yaşındayım iyi bir işim var, fiziken de fena sayılmam ama kısmetim bir türlü açılmadı.
kime el attıysam yürümedi başkalarıyla evlendiler

eskiden tanışıp görüştükten sonra olmuyordu, artık görüşemeye gelmeden bile bir çok aksilik çıkıyor anlatsam şaşırırsınız.
yaş geldi geçiyor ne yapmalı bilmiyorum
çok takıyorum kafama (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…