30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

kızlar bende işime dönüyorum.kolay gelsin herkese ve günaydn

:) Günaydın Challerger. Arkadaşın biri birşeyler yazdı gitti ben takmadım boşverdim. Yüksek lisans çok yıpratıcı . Bölümde önemli çok güçlü sabır lazım.

Okumak kendini geliştirmek gibisi yok zaten. Bir şeyler öğrenmeyi bırakınca beyinde eskisi gibi olmuyor. bellek zayıflıyor en güzeli yaşam boyu öğrenme

Bir zamanlar Ar-Ge progamına katılmıştım çok şey öğrenmiştim ama bulunduğumuz şehiir bunu kaldıramadı.

canım çok iyi yapmışsın. sevindim iyi geçmesine.
sınav sonuçları nasıl? paylaşmak ister misin?

selam limoncuk

Akşam net koptu bir daha giremedim. cepten de bağlantı olmuyor.

Sınav sonucu değişebilir. İtirazlar ile cevap anahtarı değişiyor. Süpriz sonucu bekliyorum artık.

Bir ay sonra açıklanır bende paylaşırım sizinle

haklısın en güzeli aslında görmemzlıkten gelmek.
tedarik zinciri üzerine yüksek lisans yapıyorum.mühendislik yönetimi ve endüstri mühendisliğinden dersler alıcam bırde dün tez danışmanın olursa o konuda o olur denilen bır hoca vardı kesınlıkle ingilizce olarak dersleri almak zorundasın dedı pff çok zor.. ama yapacağım başladım bır kere.

ben bırde öğrenmeyı araştırmayı seven bırısıyım ne kadar cok sey öğrenırsem kardır dıye düşünüyorum

Son düzenleme:
[video=youtube;_H-_zvQ3XmM]http://www.youtube.com/watch?v=_H-_zvQ3XmM[/video]

Eskilerden ...

Çelik nereye gitti güzel şarkıları vardı .

Yada 2. Kim daha çok seviyor geçti aklımdan ama ...

[video=youtube;bsxhPJszXls]http://www.youtube.com/watch?v=bsxhPJszXls[/video]

Bütün parçalarda aşk parçaları ama

[video=youtube;_H-_zvQ3XmM]http://www.youtube.com/watch?v=_H-_zvQ3XmM[/video]

Eskilerden ...

Çelik nereye gitti güzel şarkıları vardı .

Yada 2. Kim daha çok seviyor geçti aklımdan ama ...

yuh dıyorum tam şarkı gene isabet ettı. teşekkür ederim.

evet ya çelik süperdi bendenız,yonca evcımık falan vardı cocuklugumda artık hıc birisi yok.

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim kendı adıma

http://www.allahvesistemi.org/ahmedhulusidekavramlar/kavramlar/giybet/ bende bunu aynı konu ile ilgili paylaşmak isterim.kendı adıma kımsenın hakkında konuşmamak için özel çaba sarfederım.hoşlanmadıgım ,içime sinmeyen bır konu varsa ya o kişinin yanında veya facede/whatsappta grup olarak konuşmayı tercıh ederım. bazen arkadaşlarım bırbırlerını cekıştırmek ıcın bana anlatmayı denıyorlar ama kımsenın hakkında konuşmak benım haddime düşmez.herkes kendıne göre ıyı veya kötüdür eğer beğenmedığın bır huyu varsa alırsın karşına arkadaşım veya x senın boyle bır davranışın var ben rahatsız oluyorum dersin düzeltirse düzeltir düzeltmezse hayatına o kişi ile devam etmek zorunda degılsın.kusura bakma davranışların bana uymuyor der kendı yoluna devam edersin.

bazı kişiler işyerlerınde müdürü veya işverenlerı tarafından dedıkodu yapıyorlar bende o sırada yıyemeyecegın x'in altına girmeyeceksin dıyorum.o yönetici şans eseri o dedıkoduyu duysa ne olur? onu geç sen yarın öbürgün yonetıcı oldugunda aynı konuların senın hakkında konuşulmayacağından eminmisin hayır.başkasına yapılmasını istemediğin bırseyı her ne olursa olsun sende yapmamalısın.

En güzelini yapıyosun ,Ben de Kimseyi kırmıyım diye dedikodunun içine çekildim bi zaman,bende yapıyodum zaman geçtikçe baktımki kendimde yapmaya başladım ve dedikodu yaparken olumsuz düşünüyorum hep,dedikodu yapıcak bişey bulamayınca kendimin bile dedikodusunu yapar oldum söylenmiycek şeyleri söylemeye başladım cidden kendimi tutamıyodum muhabet etmeyi unutmuştum

bizim eğlence olarak gördüğümüz şey aslında çok tehlikeliymiş müthiş şekilde kelime oyunları laf almaya çalışma ne ararsanız varmalesef insanların özel hayatlarıyla işlerinin karıştırılmasına karşıyım ve duyulan herşeye inanılmasınada işyerlerinde insanlar başarılarına göre değerlendirilmeli bence ,normal hayatlarındada size davranışlarına göre değerlendirilmeli

kesınlıkle katılıyorum ama malesef bazı yöneticiler sırf egoları için altında çalışanların işi yerıne aıle yapısı,kendısıne özel yaşamda olan durumuna göre değerlendirmeye başladı.malesef cok yanlış.hatta bazı sırketlerde yönetici durumunda diye duyuyorum kendılerını ilah ılan edenler var cıddı sekılde sözlü aşağılama vs yapıyorlar cok yanlış çok sükür mobbing kavramı çalışanlarda arttıda artık ınsanlar haklarını aramaya başladılar.

dedıkodu bence bır hastalık konuşacak,paylaşacak seyı olmayan ınsan dedıkodu yapar.cahil insan dedıkodu yapar.bırde benım cevremde artık her ne olursa olsun 2 kişinin arasında olan sey sır olarak kalmayacak sekılde hareket edecek kısıleri hayatımdan coktan eledim.neler görüyorum bırbırının hakkında dedıkodu yapıyor,canım cıcımken düşman haline geliyor sonrasında bıkaç ay sonra canciğer kuzu sarması bu ne perhız bu ne turşu aklım almıyor.bırısı hakkında dedıkodu yaptıgın kişi yarın senınde dedıkodunu yapacak baş kişidir bu sebeple bırseyler katamayacagım veya katamayacak insanlar benım hayatımda olamaz. bazen ınsanlar sadece bırseyler öğrenebılecegın,bırseyler katabılecegın ınsanlarla oldugun surece yakında yanlız kalırsın dıye söylüyorlar veya hakkımda dedıkodu yapıyorlar asla değil sen hayatında ki ince çizgiyi belirlersin.o ince çizgiyi belirlediğin anda o kişileri eledikce yenı kişiler gelir hayatına. evren sana hergün farklı seyler sunmak için var.yada ben şanslı grubtanım bılmıyorum.

denizxx kendınden bahsedermisin? belki kızlara bahsetmişsindir ben kaçırmışımdır.kaç yaşındasın? nerede yaşıyorsun? okuyormusun? çalışıyormusun? eğer çalışıyorsan ne iş yapıyorsun?

evet canım çalıştıgın iş yerınden 2 mülakat mektubu ıstıyorlar eğer çalıştıgın yer yoksa unıversıtede ders aldıgın 2 hocadan referans mektubu istenıyor.

mülakatta ne gibi sorular soruluyor canım bliyor musun?

hadi bakalım bize güzel haberler ver inş. canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…