30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Hayatınızı gelecekte kullanacağınız bir elbisenin provasını yapar gibi yaşamayınız.
Dün geçti.Yarın gelir mi ,bilinmez?
Sizin var olduğunuz an bugündür.Bugünün sorumluluklarını yerine getirmeniz yeterli.
Geçmişin eksikleri,geleceğin kaygıları gerçekte ufak şeylerdendir.

Son düzenleme:
afiyet olsun lucky, bende öğle yemeği yiyeceğim

Sagol sana da afiyet olsun :)

önce tuğçe var canım, mayısta düğünü inşallah.
benim söz olucak sanırım önümüzdeki hafta.
bakalım aileler anlaşırsa gün konusunda

daha güzelleri inşallah sizlere olsun

Tugce yi biliyorum, onunla surekli konusuyoruz zaten.

Allah tamamina erdirsin seninkini de onunkini de.

inşallah yapacağın günler gelir..
şimdiki zamanlarını iyi değerlendir bence

daha yüzük filan takmadım ama bu sultanlığı özleyeceğim gibi geliyor

ben bikere niyetlendim zor bir süreç Allah yardımcın olsun cnm,evliliğe hazırsan sevgilinde anlayışlıysa çok sorun yaşamazssın
ben en çok kız arkadaşlarım çağırdığı an kafama göre herye gitmeyi özlüyodum,şimdi özgürüm şimdi okadar eğlenceli gelmiyo kızlarla oturmak

güzel yazı bunu yaptığında mutlu oluyo insan gerçekten ama kısa süre sonra gelecek endişelenmeye başlıyo insan

yöneticim her cuma güzel şeyler paylaşıyo bende beğendiğim yazıları göndermeyi düşünüyorum bu yazı güzelmiş göndersemmi nedersin

Hayata ve mutluluğa dair hikayeler...

Genc bir cift, yeni bir mahalledeki yeni evlerine tasinmislar. Sabah kahvalti yaparlarken, komsu da camasirlari asiyormus. Kadin kocasina ' Bak, camasirlari yeterince temiz degil, camasir yikamayi bilmiyor, belki de dogru sabunu kullanmiyor.' demis. Kocasi ona bakmis, hicbir sey soylememis, kahvaltisina devam etmis.

Kadin, komsusunun camasir astigini gordugu her sabah ayni yorumu yapmaya devam etmis.

Bir ay kadar sonra, bir sabah, komsusunun camasirlarinin tertemiz oldugunu goren kadin cok sasirmis 'Bak' demis kocasina ' Camasir yikamayi ogrendi sonunda, merak ediyorum, kim ogretti acaba ?'

'Ben bu sabah biraz erken kalkip penceremizi sildim' diye cevap vermis kocasi.

Hayatta da boyle degil midir ?

Baskalarini izlerken görduklerimiz, baktığımız pencerenin ne kadar temiz olduguna baglidr.Birini elestirmeden ve hemen yargilamdan once zihin durumumuza bakmak ve 'iyi' olanı gormeye hazir olp olmadigimiz farketmek guzel bir fikir olabilir ...

Pencerelerimizi temiz tutabilmek dileğiyle.

zor olan her zaman değerlidir

gönderebilirsin canım.. ne demek. paylaşalım dertleşelim destek olalım, o yüzden burdayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…