30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

çok haklısın turkuaz.. çok beğendim ama 'beğen' tuşuyla aramız iyi değil biliyosun

Merhaba kızçeler, kafam yorgun, beynim yorgun, uyumak istiyorum. :'(

Fark ettin demek. :) beni seviyor olmalısın. Yoksa bunca kişi arasında fark etmek zor.

depresyon hayatımızın bir parçası diyeceğim,tuğçe kızacak,geri aldım lafımı
ben de kızarım. boş ver depreşme.

herkes grup olmuş kimse beni takmıyor
bende en iyisi "'30 yaş üzeri bekar ve şişko bayanlar sohbet topiği" açayım bari :))))
hoş geldiniz.

prenses filozofum gelemedi daha
canım buradayım , işler vardı. sağ ol.

teşekkür Tuğcecim.

Yapıcam inşallah.

3. hayata olucak.. Onun isminide yazmak çok zor oluyor. alışmışım eskiye
evet HAYATA diyorum ben de hâlâ, inşallah bir sakıncası yoktur.

Hayata, hakkında hayırlısı olsun bu arada.

Mavi - Yeşil'in tarzını ben de beğeniyorum Lucky.

sürekli beni eleştirirler yaptıklarımı beğenmezlerdi.
Mükemmeliyetçi insanlardı.
hep bana eski görümcemi örnek verirlerdi ki kız da başına buyruk bir kızdı.
istanbula çekip gitmiş aniden annesiyle evini ayırmıştı.
bana sürekli onu örnek verirlerdi.
bunun gibi bir çok olay.
böyle şeyler beni kırıyordu.
Ben insanları olduğu gibi kabul etme taraftarıyım.
Çünkü herkesin kendine göre bir yaşam tarzı var.
Açıkçası yavrum ben de üzüldüğümü söylemem sadece şaşırdım.
O dükkana haftada iki üç kez gider. yardımcı olmaya çalışırdım ona. yeri gelir bulaşık yıkardım yeri gelir servis yapardım ama ona bile bir bahane bulur beni eleştirirdi.
cidden hayat çok tuhaf.

valla ne hissetsem bilemedim canım.
Dediğin gibi her şeyde bir hayır vardır.
şükür ki bitmiş ve ben artık huzurluyum.

ah canım.. valla ne denir ki? Rabbim inşallah hayal edemeyeceğin mutluluğu yaşatsın sana yeni yuvanda

İlahi adalet nedenir , bedua etsen belki bukadarı aklına gelmez
Allah Sana Öyle bir Mutluluk Versin ki Herkez yaptığından utansın en güzeli bu,başkasının üzüntüsüne sevinemeyiz insanız sonuçta

evet cnaım haklısın.
İnşallah canım çok teşekkür ederim.

ah canım.. valla ne denir ki? Rabbim inşallah hayal edemeyeceğin mutluluğu yaşatsın sana yeni yuvanda

AMin canım. zaten hep şükrettim.
her şerde bir hayır vardır inancı vardı bende.
Çok şükür halimize.
Allah sana da huzurlu mutlu bir yuva nasip etsin inşallah.
ve cümlemize.

çok mutlu oldum .... Teşekkür ederim.

AMin canım. zaten hep şükrettim.
her şerde bir hayır vardır inancı vardı bende.
Çok şükür halimize.
Allah sana da huzurlu mutlu bir yuva nasip etsin inşallah.
ve cümlemize.

amin canım. allah razı olsun.. erkek arkadaşımı da ailesini de çok sevdim kısa sürede. şimdi tek duam huzurlu mutlu bir yuvam olması.. Rabbim nasip etsin inşallah isteyen herkese.

bana edenler gayet mutlu yaşıyorlar. canları falan da yanmadı (bildiğim kadarıyla) demek ki ben hak etmişim.

hoş geldin prensesim, valla özledim senin yokluğun belli olmaz mı
aşk olsun herkesin yeri ayrı bu topikte
sağ ol bence de herkesin yeri ayrı.

çok mutlu oldum .... Teşekkür ederim.

amin canım. allah razı olsun.. erkek arkadaşımı da ailesini de çok sevdim kısa sürede. şimdi tek duam huzurlu mutlu bir yuvam olması.. Rabbim nasip etsin inşallah isteyen herkese.
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin!

Amin inşallah...

Esra Erol da hep uzun evliliğin sırrını anlatan tonton dedeler nineler geliyor. Hepsi birbirne çok saygılı . Çok hoş ama. Birbirlerine zıtta olsalar sevgi ve saygı ile o kadar güzel bir uyum yakalamışlar ki. İnşallah sizin yuvanızda öyle olur. Sevgi ve saygı ile bir ömür boyu mutlu olursunuz

Tuğcecim sizde inşallah ... Sevgiyle,aşkla ömür boyu

dışarıda işlerim var kızlar.
sonra da babaannemi ziyaret edicem.
akşam görüşmek üzere.

Görüşürüz

Son düzenleme:
bana edenler gayet mutlu yaşıyorlar. canları falan da yanmadı (bildiğim kadarıyla) demek ki ben hak etmişim.

Cnm sen bilemeSin kimin kendi içinde dünyasındayaşadığını
Eğer haklıysan er yada geç bulur.
Tuğçenin ki erken oldu ondan sen umutsuzluğa kapılma.
Sen hayatını yaşa. Gerçekten gönülden ona kızgınlığını unuttuğunda îlahi adaletin tecelli zamanı olduğunu düşünüyorum ben.

Sana kısa bir olay anlatıcam. Benim de canımı acıtan bir kişi vardı. Bir kaç sene yapılanı kaldıramadım ama her gece dua ediyordum. Sonra askere en güzel yere çıktı. Sonra düşündüm bu adam gününü gün ediyor. O kadar kişinin canını yakan adam güle oynaya ömür süüryor dedim. Sonra düşündüm ve Allahın yanında kim haklı bilinmez dedim. Dua ettim kendime yaradanıma. Bol dua ile üstesinden geldim. Aradan seneler geçti. Arkadaş kanser hastalığına yakalanmış. Üzülmedim açıkçası . Vicdansızcamı hayır. Nefret ettiğim hayatta tek kişiydi. Çok da vicdan sahibi biriyim ilk defa böyle hissettim.

Bazı insanlar bu dünyada birşeyleri yaşıyorsa ya Allahın ona karşı sınavıdır. Yada bu dünyada işlediği bir günahın cezasıdır dedim. Kimse için yazık demeyin diye boşuna demiyorlar. O yüzden suçlu her zaman bir şekilde Allahın ilahi adaletine yakalanıyor.

anammmm topicde de hep ilahi adalet bekleyenler var galiba.

bende bekliyom ama ben duymam olsada ya onla hiç bağlantım kalmadı.
ben sadece iç sesime güveniyorum.olduğu zaman iç sesim bana oldu diyecektir
ne kadar da eminim dime

ama öle benim çok içimi yaktı kendi bile dedi zaten.
o yüzden ben ilahi adaletin işleyeeğine eminim.
ama ne zaman işleyecek ben tam anlamıyla onu gönülden amannn ne hali varsa görsün dediğimde

kızlarrr kurbaaa nerdesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…