- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #26.161
Lohusa Sendromu.evet canım o bide benım düşün halimi hatta yenı cocuğu olmuş vs ilk duydugumda sok oldum sok..
he o zaman başka..
ıyı yapmışsın nasılsın? nasıl gidiyor? senın kıtabında bende kaldı
haftaya dış tıcaret kursum başlıyor dolayısıyla ıngılızceye kayıt olamayacagım bır süre daha 20 nisana kadar.
haftaya kurs cıkışına doğru kursa getirsem kıtabını olurmu? içime dert oldu ama hıc vakit bulamadım.
benım sırkette hanı sıze anlattıgım adam vardıya oda evlı cıktı.. hemde hıc caktırmadı geçen gün şans eseri başka bır şubemızdekı mdürden öğrendim kaldım.
evlı erkekler cok kötü ya ama sonuçta elektrik alıyorsakta durduk yere degıl onların yapması sonucu alıyoruz.Allah korusun boyle tiplerden.
Lohusa Sendromu.
Bazı erkekler karısı lohusayken azıtır ya
o hesap
çok kızdım.
bir de sana ışık yakmıştı. (o değil mi?)
bak gene uyuz oldum erkeklere, uçkuru düşükler...
aynı canım nasıl gitsin.
yüksek lisansı araştırıyorum.
bugün aradım üniv öğrendim bayağı bir süreci.
ales şartı tezsizlerde tüm Türkiye'de kalkmış. bilior musun?
ohaaaaaaaa diyorum ya vay adi vayyy
daha çok şey yazarımda yazmıcam bi ... yüzüne
Bir erkek arkadaş vardı. (sevgilim değil) "Adam aldatıyorsa suç kadındadır." derdi.aynen oyle canım doğru o.. ama ıyıkı x var.yanı mesela dışarıdan bır arkadaşımın sorunu gibi anlattım yaptıgı yorum bız erkekler malesef boyleyız karımızdan tatmın olmadıgımızda cevreye sararız dedi .lönk kaldım içimden iyi halt yersınız demek geçti ama erkekler işte cok basit..
Bunların kalıbına bakan ADAM zanneder.aynı canım nasıl gitsin.
yüksek lisansı araştırıyorum.
bugün aradım üniv öğrendim bayağı bir süreci.
ales şartı tezsizlerde tüm Türkiye'de kalkmış. bilior musun?
ohaaaaaaaa diyorum ya vay adi vayyy
daha çok şey yazarımda yazmıcam bi ... yüzüne
Ben de aynen bunları düşündüğüm için başlarsam TEZLİ yaparım gibi geliyor... İnşallah!evet ama tezsiz programlarda ales şartı kalkmış durumda ama tezsız yaparsan doktoraya gitme şansın yok.doktorayada gitmezsen eğer akedemisyenlık durumu ortadan kendın kaldırmış oluyorsun.oyuzden alese girip,başlamak daha mantıklı.
Bir erkek arkadaş vardı. (sevgilim değil) "Adam aldatıyorsa suç kadındadır." derdi.
Bunların kalıbına bakan ADAM zanneder.:88:
Ben de aynen bunları düşündüğüm için başlarsam TEZLİ yaparım gibi geliyor... İnşallah!
Marmara üniv aradım.
temmuzda ön kayıtlar, mülakatlar ve kesin kayıtlar varmış.
ön kayıt sonrası 2 gün mülakatlar oluyormuş.
ama maalesef şöyle bir durum var.
mesela benim istediğim bölüme; sadece işletme fakültesi mezunlarının kayıt olma gibi durumu oluyormuş.
bunu üniv. öğretim üyeleri karar veriyormuş.
her bölüm mezunu istediğine kayıt olamıyor.
işin enterasan noktası benim yapmam gereken bölüme ben işletme mezunu değilim diye kayıt olamıyabilirim.
bakalım haziran ve temmuz sonunda sanırım durumum belli olur.
yani bana yakın olan gidebileceğim yer olmazsa iş çıkışı hayatta yetişemem.
inş hayırlı şekilde olur.
hayır şunu anlamıyorum 10.000 gibi bir meblağ alıyorlar. hala o kayıt olmaz bu kayıt olmaz kurala bak.
okuduğum bölüm işim ile alakalı. işim ile alakalı yüksek lisans yapamıyorum.
On bin de iyi para ya...Marmara üniv aradım.
temmuzda ön kayıtlar, mülakatlar ve kesin kayıtlar varmış.
ön kayıt sonrası 2 gün mülakatlar oluyormuş.
ama maalesef şöyle bir durum var.
mesela benim istediğim bölüme; sadece işletme fakültesi mezunlarının kayıt olma gibi durumu oluyormuş.
bunu üniv. öğretim üyeleri karar veriyormuş.
her bölüm mezunu istediğine kayıt olamıyor.
işin enterasan noktası benim yapmam gereken bölüme ben işletme mezunu değilim diye kayıt olamıyabilirim.
bakalım haziran ve temmuz sonunda sanırım durumum belli olur.
yani bana yakın olan gidebileceğim yer olmazsa iş çıkışı hayatta yetişemem.
inş hayırlı şekilde olur.
hayır şunu anlamıyorum 10.000 gibi bir meblağ alıyorlar. hala o kayıt olmaz bu kayıt olmaz kurala bak.
okuduğum bölüm işim ile alakalı. işim ile alakalı yüksek lisans yapamıyorum.
En kısa zamanda izleyeceğim inşallah. sağ ol.aynen malesef aslında geçen gün önerdiğim filme baktınızmı bılmıyorum adamlarda çocukluktan bu yana bu sekılde odaklı olarak büyüyorlar.bazıları aldatmayı güçlü olmakla karıştırıyorlar.erkek degıl adam olmak önemli olan ama malesef bır coğu farkında degıl durumun.
kesınlıkle tezli şart artık...bide ister istemez tez için bircok sey okuduğun ıcın daha cok sey öğrenme şansın oluyor.
evet ama tezsiz programlarda ales şartı kalkmış durumda ama tezsız yaparsan doktoraya gitme şansın yok.doktorayada gitmezsen eğer akedemisyenlık durumu ortadan kendın kaldırmış oluyorsun.oyuzden alese girip,başlamak daha mantıklı.
On bin de iyi para ya...İş ile ilgili bana yüksek şu anda yaramaz. O yüzden on bin vermek uğraşmak falan bazen zor da geliyor.
Sen ne mezunusun Turkuaz?
En kısa zamanda izleyeceğim inşallah. sağ ol.
Offff!tezli fiyatımı tezsızmi 10.000tl ,istanbul üniversitesine veya okana baktınmı okandada bazı bölümler devlet üniversitesi fiyatına diyorlarda.ve eğitimide iyi oluyor.
canım ben önce istediğim için, ikincisi de artık herkes üniv. mezunu herkes. iş ararken yüksek lisans yapmış olan diye yazıyor.
yani bana göre etiket olayı. detay soran bakan yok.
akedemik kariyer yapmayacağım.
yinede ales e girmelimiyim sence?
birde okurken mesela tezsiz lisansı alese girilebiliyor mu acaba?
haftaya ales başvuruları başlıyor. bundan dolayı net bilgi öğrenmem gerekecek bu hafta.
kitap: canım kitabı müsait olduğunda verirsin.
ben zaten nisan ortasına kadar kursdayım.
istediğin zaman gelirsin. sana bişiler ısmarlarım uygun vaktin olursa.
evet malesef boyle bır durum var canım belkı dersleri bellı öğrencıler alabiliyor ve kayıt olabılıyor ama şunu sorsaydın keske bazı üniversiteler dersleri diğer bolümlerle mix ( karışık ders alma) yapma olarak ders aldırttırıp,transkiriptine işliyorlar ve cvıne aldıgın dersleri yazma şansın söz konusu olabılır bu durumda ve daha cok sey öğrenme şansında.benım mesela oyle normalde endüstri mühendisliğinden ders almam imkansız ama başka bölümlerden ders seçme şansım olduğu için bu dönem o bölümden 2 ders alabılıyorum.
canım özelden yazarım ne mezunu olduğumu.On bin de iyi para ya...İş ile ilgili bana yüksek şu anda yaramaz. O yüzden on bin vermek uğraşmak falan bazen zor da geliyor.
Sen ne mezunusun Turkuaz?
En kısa zamanda izleyeceğim inşallah. sağ ol.
tezli fiyatımı tezsızmi 10.000tl ,istanbul üniversitesine veya okana baktınmı okandada bazı bölümler devlet üniversitesi fiyatına diyorlarda.ve eğitimide iyi oluyor.
Offff!
Okan Üniversitesi taaaaaaa Tuzla'da.
Ben Avrupa Yakası'ndayım.
Offff!
Okan Üniversitesi taaaaaaa Tuzla'da.
Ben Avrupa Yakası'ndayım.
olsun. fiyatı uygun dedin diye baktım ama uzak.canım yok senın ıcın demedim turkuaz karşıdaya onun ıcın dedim ama sen ıstersen bı ıstanbul üniversitesine bak.eğitimi gerçekten ıyı çünkü.
özelden yazarımnresinden avrupa yakasının
ya ben bu ders alma olayını bilmiyorum.
bölümün dersler standart olmuyor mu?
tezzle uğraşamam ya bir an evvel yapmak istiyorum.
canım özelden yazarım ne mezunu olduğumu.
bakmadım ben okan a.
ama bugün bir araştırcam özeller bana yakın olanlara.
olsun. fiyatı uygun dedin diye baktım ama uzak.
ist üniv. beni ne yapsın? daha başarılı insanları alır, baksana yabancı dilim bile yok
özelden yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?