30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

evet canım o bide benım düşün halimi hatta yenı cocuğu olmuş vs ilk duydugumda sok oldum sok..

he o zaman başka..
Lohusa Sendromu.
Bazı erkekler karısı lohusayken azıtır ya
o hesap
çok kızdım.
bir de sana ışık yakmıştı. (o değil mi?)

bak gene uyuz oldum erkeklere, uçkuru düşükler...

aynı canım nasıl gitsin.
yüksek lisansı araştırıyorum.
bugün aradım üniv öğrendim bayağı bir süreci.
ales şartı tezsizlerde tüm Türkiye'de kalkmış. bilior musun?

ohaaaaaaaa diyorum ya vay adi vayyy
daha çok şey yazarımda yazmıcam bi ... yüzüne

Lohusa Sendromu.
Bazı erkekler karısı lohusayken azıtır ya
o hesap
çok kızdım.
bir de sana ışık yakmıştı. (o değil mi?)

bak gene uyuz oldum erkeklere, uçkuru düşükler...

aynen oyle canım doğru o.. ama ıyıkı x var.yanı mesela dışarıdan bır arkadaşımın sorunu gibi anlattım yaptıgı yorum bız erkekler malesef boyleyız karımızdan tatmın olmadıgımızda cevreye sararız dedi .lönk kaldım içimden iyi halt yersınız demek geçti ama erkekler işte cok basit..

evet ama tezsiz programlarda ales şartı kalkmış durumda ama tezsız yaparsan doktoraya gitme şansın yok.doktorayada gitmezsen eğer akedemisyenlık durumu ortadan kendın kaldırmış oluyorsun.oyuzden alese girip,başlamak daha mantıklı.

Bir erkek arkadaş vardı. (sevgilim değil) "Adam aldatıyorsa suç kadındadır." derdi.

Bunların kalıbına bakan ADAM zanneder. :88:

Ben de aynen bunları düşündüğüm için başlarsam TEZLİ yaparım gibi geliyor... İnşallah!

Marmara üniv aradım.
temmuzda ön kayıtlar, mülakatlar ve kesin kayıtlar varmış.
ön kayıt sonrası 2 gün mülakatlar oluyormuş.
ama maalesef şöyle bir durum var.

mesela benim istediğim bölüme; sadece işletme fakültesi mezunlarının kayıt olma gibi durumu oluyormuş.
bunu üniv. öğretim üyeleri karar veriyormuş.
her bölüm mezunu istediğine kayıt olamıyor.
işin enterasan noktası benim yapmam gereken bölüme ben işletme mezunu değilim diye kayıt olamıyabilirim.

bakalım haziran ve temmuz sonunda sanırım durumum belli olur.
yani bana yakın olan gidebileceğim yer olmazsa iş çıkışı hayatta yetişemem.
inş hayırlı şekilde olur.
hayır şunu anlamıyorum 10.000 gibi bir meblağ alıyorlar. hala o kayıt olmaz bu kayıt olmaz kurala bak.
okuduğum bölüm işim ile alakalı. işim ile alakalı yüksek lisans yapamıyorum.

aynen malesef aslında geçen gün önerdiğim filme baktınızmı bılmıyorum adamlarda çocukluktan bu yana bu sekılde odaklı olarak büyüyorlar.bazıları aldatmayı güçlü olmakla karıştırıyorlar.erkek degıl adam olmak önemli olan ama malesef bır coğu farkında degıl durumun.

kesınlıkle tezli şart artık...bide ister istemez tez için bircok sey okuduğun ıcın daha cok sey öğrenme şansın oluyor.

evet malesef boyle bır durum var canım belkı dersleri bellı öğrencıler alabiliyor ve kayıt olabılıyor ama şunu sorsaydın keske bazı üniversiteler dersleri diğer bolümlerle mix ( karışık ders alma) yapma olarak ders aldırttırıp,transkiriptine işliyorlar ve cvıne aldıgın dersleri yazma şansın söz konusu olabılır bu durumda ve daha cok sey öğrenme şansında.benım mesela oyle normalde endüstri mühendisliğinden ders almam imkansız ama başka bölümlerden ders seçme şansım olduğu için bu dönem o bölümden 2 ders alabılıyorum.

On bin de iyi para ya... İş ile ilgili bana yüksek şu anda yaramaz. O yüzden on bin vermek uğraşmak falan bazen zor da geliyor.

Sen ne mezunusun Turkuaz?

En kısa zamanda izleyeceğim inşallah. sağ ol.

canım ben önce istediğim için, ikincisi de artık herkes üniv. mezunu herkes. iş ararken yüksek lisans yapmış olan diye yazıyor.
yani bana göre etiket olayı. detay soran bakan yok.
akedemik kariyer yapmayacağım.
yinede ales e girmelimiyim sence?
birde okurken mesela tezsiz lisansı alese girilebiliyor mu acaba?

haftaya ales başvuruları başlıyor. bundan dolayı net bilgi öğrenmem gerekecek bu hafta.

kitap: canım kitabı müsait olduğunda verirsin.
ben zaten nisan ortasına kadar kursdayım.
istediğin zaman gelirsin. sana bişiler ısmarlarım uygun vaktin olursa.

On bin de iyi para ya... İş ile ilgili bana yüksek şu anda yaramaz. O yüzden on bin vermek uğraşmak falan bazen zor da geliyor.

tezli fiyatımı tezsızmi 10.000tl ,istanbul üniversitesine veya okana baktınmı okandada bazı bölümler devlet üniversitesi fiyatına diyorlarda.ve eğitimide iyi oluyor.

ya devlette nasıl bılmıyorum ama başlamadan sor istersen evet haftaya başlıyor.ben mesela okurken mayısta alese girip teze gitcem.ama başlamadan genede sor bı derim.devletle ılgılı en ufak bılgım yok.
ok bigün dış tıcaret kursundan cıkıp gelıp verırım oyleyse.

ya ben bu ders alma olayını bilmiyorum.
bölümün dersler standart olmuyor mu?

tezzle uğraşamam ya bir an evvel yapmak istiyorum.

canım özelden yazarım ne mezunu olduğumu.

tezli fiyatımı tezsızmi 10.000tl ,istanbul üniversitesine veya okana baktınmı okandada bazı bölümler devlet üniversitesi fiyatına diyorlarda.ve eğitimide iyi oluyor.

bakmadım ben okan a.
ama bugün bir araştırcam özeller bana yakın olanlara.

Son düzenleme:
canım yok senın ıcın demedim turkuaz karşıdaya onun ıcın dedim ama sen ıstersen bı ıstanbul üniversitesine bak.eğitimi gerçekten ıyı çünkü.
olsun. fiyatı uygun dedin diye baktım ama uzak.
ist üniv. beni ne yapsın? daha başarılı insanları alır, baksana yabancı dilim bile yok

nresinden avrupa yakasının
özelden yazarım

turkuaz sorman gerekmekte.
bazı bölümlerin dersi standart bazılarının değil.bazı bölümlerde alabileceğin dersler okula göre değişmekte vs gibi çok çeşitli konular var.
okula istediğin bölüme göre ve almak istediğin derslere göre konuşmalısın.yanı ben ılerıde şu işi yapmak istiyorum.su derslerı almalıyım en ıyı öneriniz nedir? seklınde gidersen onlarda sana ona göre cevap verebılırler diye düşünüyorum benım şahsen bu sekılde ve o doğrultuda extra kaynak vs öneriyorlar.

olsun. fiyatı uygun dedin diye baktım ama uzak.
ist üniv. beni ne yapsın? daha başarılı insanları alır, baksana yabancı dilim bile yok

özelden yazarım

ne alaka canım ya cidden? yanı bölümün ne ? hangı sene mezun oldun vs sen bana bı yazsana ben sana olabılecek okulları öneriyim turkuaz sende ne yapmak ıstedıgın hangi dersleri almak istediğin vs boyle farazı olarak konuşuyorum ama olmadıgı kanısındayım.

bide fılozof çalıştıgın sırket kurumsalmı? ona göre benım mesela okulumun sırketle anlaşması var %50 burs verıyor devlette 10000 tl iken yüksek lisans tezsiz.benım okulumda 13.500 tl tezli oldu yüksek lisans ve hocalar aa o oradan lojıstık olarak bız ona değer katmalıyız dıye bana yaklaşıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…