30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Sen zaten en başta kursları karıştırmışsın turkuaz, kız diksiyon kursu demiş, senin aklın arabada tabi, direksiyon kursu anlamışsın, çok güldüm

B sınıfı ehliyet şartları değişmiş yeni. soru sayısı azalmış,sınav daha kolay olur herhalde. turkuaz'a duyurulur

Kendime ne diyim bilemedim. Yuh diyom yaaaa harbiden aslı sen söyleyene kadar ben hiç farketmedim heee
Kimsede farketmemiş
Diksiyonu ne yapim ben ya bana direksiyon kursu lazım.

Kendime ne diyim bilemedim. Yuh diyom yaaaa harbiden aslı sen söyleyene kadar ben hiç farketmedim heee
Kimsede farketmemiş
Diksiyonu ne yapim ben ya bana direksiyon kursu lazım.

çok güldüm
dikkatli kızın hali bir başka tabi
hoşgeldın bu arada

Hoş bulduk cnm.
Nasılsın? Bende şükür diyelim halimize.
Bildiğin gibi farklı bişi yok.
Seni güldürmüşüm ne mutlu ama bende gülümsünne güldüm ayol oda farketmemîş hiç :)))
Kitap okuyoum bende yarın bitsinde başka kitaba başlıyı.
Senin tezin nasıl gidiyor?

o baş harfleını büyük yazmış 2.sinde, sankı ozellıkle vurgulamış diksiyon dıye, ama bilemıyorum, gelınce sorarız
evet cok güldüm, Allah da sizi güldürsün.
fena değil canım, çalışıyorum işte.

bu arada 4 tane tereyağlı poğaça yuvarladım az önce sıcak sıcak
canınız çekmesin

Sen ne dersen de,sen ne dersen de...
Dünya dönüyor dönecek,
Hayat sensiz de sürecek,
Bitecek acılar, bu günler geçecek,
Sen ne dersen de...

arabesk takılayım bıraz.

o günler de gelecektir turkuazcım. öpuldün

merhaba lahesıs hoşgeldın, okuyup duruyorsun, azıcık da yaz bari

ASLIII.. Yabancı damat nasıl, aranız nasıl iyi mi anlat bakayım.. Sayfalarca okudum, herkese laf yetiştirmişsin,
muhtıra bile vermişsin, yönetime el koymana az kalmış hepsini gördüm de, ilişkiniz nasıl gidiyor, aileler öğrendi mi,
ne tepki verdiler vs vs... Hiç bir şey yok. İyi misiniz?

Günaydın herkese. Bu sabah herkes iyidir ve tüm gün böyle kalır umarım.
Bu arada, Turkuazcigim tanıdığım çok iyi bir diksiyon kursu var. B sınıfı hitabet ehliyeti veriyorlarmış tavsiye ederim

Mariacigim hoşgeldin. Su an seni en iyi ben anlarım, ben de birkaç gün öncesine kadar iş gezisindeydim. Gerçi beni işten çok alışveriş yordu ama caktirmiyorum :)

Canımmm dün yoldan geldim, bugün sabah işe başladım. Nasıl olsun..
Akşam olsa, evime gitsem hemen uyusam modundayım

Sen nasılsın canım ?

bende ne olsun şükür halimize sabah bugün cuma diye kalktım ama prş olduğunu anlayınca sinirlerim bozuldu bir an
kim bu hafta içi gününü 5 yaptı söyleyin kim yaptı 3 gün olması varken 5 e ne gerek var

Günaydın herkese. Bu sabah herkes iyidir ve tüm gün böyle kalır umarım.
Bu arada, Turkuazcigim tanıdığım çok iyi bir diksiyon kursu var. B sınıfı hitabet ehliyeti veriyorlarmış tavsiye ederim

canlarım sorun ehliyet değil ehliyet var direksiyon yok ahhhh balımmm taki dün akşam aslının yazdıklarını okuyana kadar anlamadım. hayır gülümsünde çakmamış herhalde olsyı.
o diksiyon ben direksiyon derdindeyim bende diyomki ya ismek direksiyon kursuna kadar nasıl da gelişmiş

bu arada mariada hala olayın farkında değil uyanamamış.

Mariacigim hoşgeldin. Su an seni en iyi ben anlarım, ben de birkaç gün öncesine kadar iş gezisindeydim. Gerçi beni işten çok alışveriş yordu ama caktirmiyorum :)

Sen nereye gittin canım ? Güzel miydi bari gittiğin yer ? Nasıl geçti, gezmeye fırsatın olmuştur umarım

Ben de alışverişle yorulmak istiyorummmmm ! Ama bu yıl maddi olarak çok zorlu geçecek gibi görünüyor benim için..
Ne yapalım, başka baha kaldı alışveriş hevesim..

Dün okudum aldıklarını tatlım.İyi günlerde, mutlulukla kullan hepsini
Kadıköydeki inek heykelinin etrafında dolaşıp durmuşsun, yorucudur tabii

Turkuazcigim ben de senin gibiyim. Ehliyetimi 18 yaşında aldım, hem de yüksek bir puanla. Bos yollarda da çok güzel kullanıyorum. ama trafiğe çıktığımda elim ayağıma dolaşıyor, kasiliyorum. Bu yüzden araba kullanamıyorum. Su an araba alacak durumum yok ama ileride almaya karar verirsem ben de kesinlikle direksiyon (diksiyon yazmadım değil mi :) ) kursuna gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…