30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Sen yazınca farkettim direk
Gel Ankara'ya, ben direksiyon çalıştırırım seni. Boşver kursa boşuna para verme. Kız kıza çıkar hem direksiyon çalışır
hem eğleniriz beraber

Hafta içi çalışam günlerini 5 gün yapanı bulursan, söyle ona çıkışta beklesin , kendisini kurbağaya çevireceğim

terazi de dengede durdugu gibi durmuyor sanırım
burc olarak soruyorsan; dengeliyiz canım.
Sen zaten en başta kursları karıştırmışsın turkuaz, kız diksiyon kursu demiş, senin aklın arabada tabi, direksiyon kursu anlamışsın, çok güldüm
Aslı, yalnız ben de dikkat etmemişim. :) Diksiyonu soruyor sanıyorum hâlâ.

Herkese günaydın. :)

ipeğimm bende boş yolda gayet iyiyim açıkcası. kaldırımda gidecek kadar hemde

ya bakın benim araba kullanamayışımın nedeni babam. ehliyet aldım araba alcam o zaman imkanımda var bide adam engel oldu.
bir sürü bağırma çağırma cesaret kırıcı sözler. (heee babamın genel yapısıdır bu hiç demez evladım yaparsın edersin, her konuda yapamazsın edemezsin, ve asla beğenmez evladını) neyse o zaman almadım. hee şimdiki aklım olsa babam evde bağırınırken ben aldığım arabayı kapıya çekmek ile meşgul olurdum.

araba alcak durumum yok açıkcası yakın zamanda da görünmüyor. önce ev olayını halletmeden arabaya kalkışmam.

heee ama kocam olur arabası olur belki hazıra konarım hayatımda 1 kerede olsa

İnşallah canım.
Dün özelden de yazdım ama cevap gelmedi, ev için neden bu kadar acele ediyorsun ? Kötü anılar mı,istemediğin insanlara yakın olması mı, yoksa işe uzak olması mı ?

Teşekkür ederim canım. Istanbul'a gittim. Benim pek bir isim yoktu patron birkaç görüşmede benim de yanında bulunmamı istedi. Ciddi bir şirket imajı vermek beni asistanı olarak yanında bulundurması lazımmış. Yani şirket olmayan bir işletmenin tek sekreteri olarak, şirket patronunun asistanı oldum bir süreliğine :) Süs bebeği görevini tamamladıktan sonra da kendimi Altiyol'un mağaza denizinin sıcacık sularına attım :) Burada istediklerimi pek bulamadığım için büyük şehirlere gittiğimde alışveriş fırsatını kaçırmak istemiyorum pek. Ama eğer bir daha gidersem bu sefer gezmek istiyorum.

18 yaşına gelince ehliyet alacağım diyordum. :) 30 bitti hâlâ ehliyetim yok!

aman arabam yok nasılsa,
araba olursa ehliyet kolay,
aman aöf dersleri bitsin,
X kursa yazıldım o bitsin,
Y kursa yazıldım o bitsin,

diye diye bugünlere geldik çok şükür. :)

ara sıra rüyamda kullanıyorum araba...
kendime şaşırıyorum; benim ehliyetim yok, nasıl kullanıyorum diye soruyorum bir de!

İnşallah canım.
Dün özelden de yazdım ama cevap gelmedi, ev için neden bu kadar acele ediyorsun ? Kötü anılar mı,istemediğin insanlara yakın olması mı, yoksa işe uzak olması mı ?

dün özelden en son bu dediğin mesaj gelmedi bana yaaaaa. en son ben sana yazdım
bir daha gönderir misin? gönderilenlerde duruyordur.
özelden yazayım datlum

Olsun, sana da değişiklik olmuş işte. Boşver, alışveriş yapma fırsatın olmuş ya sen ona bak

İstanbul gezmek için çok güzel bir yer. Bence biz toplaşıp gidelim, Turkuaz bizi gezdirsin bol bol

Olsun, sana da değişiklik olmuş işte. Boşver, alışveriş yapma fırsatın olmuş ya sen ona bak

İstanbul gezmek için çok güzel bir yer. Bence biz toplaşıp gidelim, Turkuaz bizi gezdirsin bol bol

siz toplaşıp gelinde aşırı gezmekten sonra hemen kaçıvermeyin ama
ben çok severim gezmeyi bu arada onuda belirtmeden eedemiceğim

sabah çıkim gece yarısı eve girim ohhhhhhhhhhhhhh yorulup elimizi yüzümü yağaımız yıkdaıktan osnra yatağa girim ve pestil gibi olup uyuyim.
ertesi gün iş derdi olmasın kalkıp kahvaltı edim sallana sallana. gazete alıp yerlerde yata yata okiyim sonra kalkim gene gezim

İyiymiş , ben yola çıkıyorum o zaman
Sen çayı demle, gelirken Ankara simiti alırım ben

araba konusunda sadece 6 saatlik özel dersin sonunda kendini tarfiğe atan ve hiç kaza yapmamış biri olarak bende size yardımcı olabilirim kızlar, tabi eğer ankaradaysanız ve otomatik vitesse araba:) araba kullanmak çok güzel birşey bi kere kimseye bağımlı olmuyorsunuz, bide özgüven veriyor, valla ilk direksiyonun başına geçtiğim araba kendi arabam yani ben kullandıysam ehrkes kullanır..olmayacak şey değil..bu arada herkes nasılş?

mariam kıs
özelden mesajın gelmedi diyom yahuu

runa kıs sen kaç kilosun şuan onu merak ettim.

araba kullanmayı çok istiyom. kullanmadan ölürsem gözüm açık gidecek.

mariam kıs
özelden mesajın gelmedi diyom yahuu

runa kıs sen kaç kilosun şuan onu merak ettim.

araba kullanmayı çok istiyom. kullanmadan ölürsem gözüm açık gidecek.

turkuazzz:) kilom olay oldu, kilo verme derdimle beyninizi yediğim için son diyetisyen kontrolünde 64,9 idim..bakalım cumartesi gününe hedef 64:) ama ana amacım 58 daha yolum uzun yani..dünde dayanamayıp kaçırdım biraz yoksa daha güzel verirdim ama azimliyim yağıcam ben bu işi...

ya ankarada olanlara cidden yardımcı olabilirim öğretmeye çalışırım arabayı...arabayı kullanmak almaktan geçer, ben ehliyet kursuna yazıldım sonra kurs bitmeden arabayı çektim ev in önüne...daha bilmiyorum düşünün.sonra kursta aldığım bi dersin sonunda kendimi trafiğe attım..aaaa kalabaşığa giremem şuraya gidemem derken şimdi vızır vızır kullanıyorum..tabi otomatik vites olmasının faydalarıda yok değil..ama bizim evde hiç arba aolmadı daha önce hiç kullanmamışım öle öle kullandım yani..sıfır tecrübeyler özel derslere çok para yatırmayın derim...

canım benim bir ark da aldı arabayı sonra öğrendi. herkes diyorki araban olsun 1 ayda trafiğe çıkarsın her yere.
hee ben cesaretliyim ama o benim için bir + tabii.

keşke olaydım angara da ya öğrenirdim ne güzel.
ben bide araba alma durumuna gelmeden açıkcası kursa para vermek istemiyom.
hani araba alırsam kendi arabamda birkaç saat alırım ders sonra çıkarım trafiğe.
hee şuan hedefim kiradan en yakın zamanda kurtulmak açıkcası.
zemin kat bahçe kat artık ne uygun düşerse kredi çekip 10 yıl ödemeli ev almak istiyorum nasipse.
heee şuan tabii durumum yok ev alacak ama kendimi bütçemi ona ayarlamaya çalışıyorum açıkcası.
Allah inş bizlere herşeyi hayırlı şekilde nasip eder.
e, çocuk ev araba... gönlünüzde ne geçiyorsa inş. ama tabii en öenmlisi hayatta sağlık ve huzur. bunlar olmazsa her biri boş boş kalmaktan öteye geçemez.

runa verirsin canım istersen 55 bile olursun. zaten hızlı kilo vermek iyi değil. dengeli beslen ve dengeli ver.

ama önemli olan kiloyu korumak bence. hergün kaçırma haftada 1 kaçırmaya izin ver istediğin kiloya geldikten sonra.

mariam o angara simiti pek sert ve kuru bide küçük. ben onla doymam

sağlık huzur canım, yazamadan geçemicem h.sonu bi hastalandım wc ye gidecek dermanım yok tutuna tutuna gittim, içimden düşünüyorum şurda keseyle altın dağıtsalar yerimden kalkacam halim yok. Allah gönlümüzden geçen bizim için hayırlı olacak dileklerimizi kabul etsin.

amin canım amin. çok geçmiş olsun sana canım. şimdi iyisin inş

amin canım amin, her şeyin başı sağlık! sağlık olsun da her şey olur Allah'ın izniyle... Geçmiş olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…