30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

amin canım amin, her şeyin başı sağlık! sağlık olsun da her şey olur Allah'ın izniyle... Geçmiş olsun canım...

Sen nasılsın tatlım ? Evet dediğin gibi her şeyin başı sağlık.. Onun da başı moral ve mutluluk..
Psikolojimiz sağlığımızı da etkiliyor, hayatımızı da.. Hepimiz mutlu oluruz umarım

O zaman ben ellerimle poğaça, kek, börek-çörek Allah ne verdiyse yaparım sana canım

Sen nasılsın tatlım ? Evet dediğin gibi her şeyin başı sağlık.. Onun da başı moral ve mutluluk..
Psikolojimiz sağlığımızı da etkiliyor, hayatımızı da.. Hepimiz mutlu oluruz umarım
iyiyim sağ ol Maria'm... Tabii ki dediğin gibi psikolojik sağlığımız da çok önemli, sadece bedensel sağlık değil! Evdeki huzur, mutluluk budur! :)

İsmini yanlış yazmış olabilirim ama sanırım anladınız. Patsy nerede? En son cuma günü dertli olduğundan bahsetmişti. Ondan sonra görmedim kendisini... İyi mi acaba?:44:Her şey yolunda mı?

valla benimde aklıma geldi ama dedimki belki yalnız kalmak istiyor olabilir. bazen insan bunalınca sessizlik ve yyalnızlık ister ya.
inş iyidir.
Allah yardımcısı olsun inş ve tüm sıkıntılarını bir çırpıda alsın inş.
hepimiz çok mutlu olalım ya inş. Allah ım bizlere herşeyin en hayırlısı nasip etsin. mutlulukdan uçalım inş. hep uçuşda kalallım inş.
sorunlar bizim mutluluğumuzu etkilemeycek kadar olsun inş..

gülümsün ben alamut u bitirdim. yeni bir kitaba başlıyom

Bende ehliyet var arabada var ama garajda yatıyor. :)
İstanbuda yaşarken sürüyordum ama sürdüğüm yolda otobüs yoktu.
Şimdi nedense yaz dışında sürmüyorum.

Bende ehliyet var arabada var ama garajda yatıyor. :)
İstanbuda yaşarken sürüyordum ama sürdüğüm yolda otobüs yoktu.
Şimdi nedense yaz dışında sürmüyorum.
tuğcecan, seni arabasız ehliyet kullanmaktan içeri atmasınlar.
aa sen istanbulda yaşadın mı İzmirin güzeli :)
hangi semtteydin canım ?
aaa! ben soracaktım tam, sen ne ara istanbul'da yaşadın? yoksa istanbul'da mı okudun?

tuğcecan, seni arabasız ehliyet kullanmaktan içeri atmasınlar. aaa! ben soracaktım tam, sen ne ara istanbul'da yaşadın? yoksa istanbul'da mı okudun?

hehe arabamı elimden almasınlar sonra?
Canım 2004-2006 yılları arasında yaşadım.
Ailemleydim. Babamın işi gereği gelmiştik.
Yok canım ben manisada okudum.

Kahve içtim kızlarrr.
Turkuazcım sana burdan yazıyım işten çıkmadan...
Kartın sevgi yolla diyor. İçinde herşeye karşı güçlü bir sevgi var.
Senin sevgin karanlığı aydınlatacak, tüm sorunları çözücek güçte.
Ve bir değişim yaşıycaksın hayatında.
Değişimi kucakla diyor kartın.
Bil ki gelecek olan yenilikler herkesin hayrına olucak.

iyi akşamlar ballarım
inş en yakın zamanda kaymaklarınıza kavulursunuz..

meleğimisss kart için tşk ederim. hayırlı değişimler olur inş amin.

meleğim araba sana fazla gelmiş sen gönder balım arabayı istanbul' a bende sana geri gönderirim sonra. ama direksiyon vites kolu, lastik jant şeklinde parça parça

bu araba bende araba olcak ve ben evde olucam. eğer o arabayı 1 gün garajda yatırırsam bende ben değilim
niye yatırım ayol araba binmek için var.
tuğçem neden bilmem ama istanbulda yaşamış olmana da pek şaşırdım. nesi tuhaf bende bilemedim kart için tşk ederim.
haaa bunlar sana. sen kadar güzel değiller ama

aslı seni öpüyor ve kucaklıyorum sımsıkı. içimden geldi al aslı al al çekinme sana geitrdim bunları

mucksssss bebiklerim

Görüşürüzz canımm...
Teşekkür ederim çiçeklerin için.
Yollıyım arabayı sana canım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…