- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #2.641
amin canım amin, her şeyin başı sağlık! sağlık olsun da her şey olur Allah'ın izniyle... Geçmiş olsun canım...
runa verirsin canım istersen 55 bile olursun. zaten hızlı kilo vermek iyi değil. dengeli beslen ve dengeli ver.
ama önemli olan kiloyu korumak bence. hergün kaçırma haftada 1 kaçırmaya izin ver istediğin kiloya geldikten sonra.
mariam o angara simiti pek sert ve kuru bide küçük. ben onla doymam
iyiyim sağ ol Maria'm...Sen nasılsın tatlım ? Evet dediğin gibi her şeyin başı sağlık.. Onun da başı moral ve mutluluk..
Psikolojimiz sağlığımızı da etkiliyor, hayatımızı da.. Hepimiz mutlu oluruz umarım
18 yaşına gelince ehliyet alacağım diyordum. :) 30 bitti hâlâ ehliyetim yok!
aman arabam yok nasılsa,
araba olursa ehliyet kolay,
aman aöf dersleri bitsin,
X kursa yazıldım o bitsin,
Y kursa yazıldım o bitsin,
diye diye bugünlere geldik çok şükür. :)
ara sıra rüyamda kullanıyorum araba...kendime şaşırıyorum; benim ehliyetim yok, nasıl kullanıyorum diye soruyorum bir de!
Bende ehliyet var arabada var ama garajda yatıyor. :)
İstanbuda yaşarken sürüyordum ama sürdüğüm yolda otobüs yoktu.
Şimdi nedense yaz dışında sürmüyorum.
aa sen istanbulda yaşadın mı İzmirin güzeli :)
hangi semtteydin canım ?
tuğce sana özel msj gelmioo cnm
tuğcecan, seni arabasız ehliyet kullanmaktan içeri atmasınlar.Bende ehliyet var arabada var ama garajda yatıyor. :)
İstanbuda yaşarken sürüyordum ama sürdüğüm yolda otobüs yoktu.
Şimdi nedense yaz dışında sürmüyorum.
aaa! ben soracaktım tam, sen ne ara istanbul'da yaşadın? yoksa istanbul'da mı okudun?aa sen istanbulda yaşadın mı İzmirin güzeli :)
hangi semtteydin canım ?
tuğcecan, seni arabasız ehliyet kullanmaktan içeri atmasınlar.aaa! ben soracaktım tam, sen ne ara istanbul'da yaşadın? yoksa istanbul'da mı okudun?
iyi akşamlar ballarım
inş en yakın zamanda kaymaklarınıza kavulursunuz..
meleğimisss kart için tşk ederim. hayırlı değişimler olur inş amin.
meleğim araba sana fazla gelmiş sen gönder balım arabayı istanbul' a
bu araba bende araba olcak ve ben evde olucam. eğer o arabayı 1 gün garajda yatırırsam bende ben değilim
niye yatırım ayol araba binmek için var.
tuğçem neden bilmem ama istanbulda yaşamış olmana da pek şaşırdım. nesi tuhaf bende bilemedim kart için tşk ederim.
haaabunlar sana. sen kadar güzel değiller ama
aslı seni öpüyor ve kucaklıyorum sımsıkı. içimden geldial aslı al al çekinme s bende sana geri gönderirim sonra. ama direksiyon vites kolu, lastik jant şeklinde parça parça ana geitrdim bunları
mucksssss bebiklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?