- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #26.481
kereviz ben hiç sevmem,kokusunu yani,sen nasıl yaptın.
kalorisi 18 miş
canım soğanları kavurdum
sonra havuçları kavurdum
sonra paatesleri attım
sonra tavukları
suyunu çekince
kerevizleri attım
1 tane portakal suyu koydum
domates suyu koydum
pişmesine yakın kerevizin yaparaklarından koydum.
kuzenimin gelmesini bekliyorum yiyeceğiz
ben de normalde yemezdim bir de şey güzel oluyor
çiğ bir şekilde birazcık rendeliyorsun yoğurtluyorsun içine de azcık ceviz çok lezzeli oluyoo
portakallı yapınca kokusunu alıyor diye duymuştum...eline sağlık,sen bayağı bayağı girdin diyet kalori olayına
kulağa hoş geliyor ama
kulağa mıbence mideye hoş geliyordur. ımmm şöyle ağıza dağılacak. ohh miss daha ne olsun.
kulağa mıbence mideye hoş geliyordur. ımmm şöyle ağıza dağılacak. ohh miss daha ne olsun.
evet kuzu spor yapamıyorum hala tam iyileşemedim az yemeye dikkat ediyorum. göbeksiz bi limon olucam
5 kilom daha var verileck
kuzu kendimizi yemeğe verdik
abur cubur yemesen,ekmeği azaltsan 5 kiloyu verirsin bence,o kadar kasma
seni bilmem de ben mantı,kızartma,tatlı,çikolataya verdim kendimi
pisssbide söylüyor. hani bize
canım ben de senin için dua ediyorum inşallah en kısa zamanda mutlu olabileceğin bir işin olur. kendini çok bunaltma olur muyazım mi yazmiyim mi bilemedim. sen bunu yazmadan evvel ben çok bunaldığımı vs yazdım.
senin ve aslının iş sıkıntılarınıda biliyorum ve hep dua ederken sizlerinde sıkıntısı gitsin bana da hayırlı iş olsun filan diye söylerdim.
böle haberleri alınca çok mutlu oluyorum.
acaba bu tesadüf mü işaret mi bilemeedim.
onları yazarken de gerçekten çok bunalıp ağlıyordummm.
hayat....
aman belki beter gördükçe bu psikoljiden çıkarım diye okuyorum
bu hafta çok umutluydum iş açısından olmayınca başa sardım.
off aslı ya valla amaçsızım hayatta.
yarın bide kurs var hiç gidesim yok inş gidebilirim.
canım ben de senin için dua ediyorum inşallah en kısa zamanda mutlu olabileceğin bir işin olur. kendini çok bunaltma olur mu
Ben burdayım ki
Ben nikaha sembolik olarak bakmıyorum inançlarımdan dolayı helal konumuna getirmiş oluyor. genelde nikahsız yasam erkekler için iyi olabilir ama bayan için travmalara neden olabilir..Evlenmeden ve boğanmadan evvel nikahsız yaşamayı ayıplar ve yadırgardım
Ama evliliğimde anladımkü insanlar aslında nikah yapmadan bence bir süre beraber yaşayıp denemeli. Daha sağlıklı olduğu kanatindeyim.
Yani özetle nikah aslında sadece resmi dairede anlamı olan bişi bana kalırsa.
Heee toplumca bu noktaya gelmemiz zor yani buda gerçek.
İstanbul da da iyi semtlerde takılmaz insanlar ama kırsal da ayıplanır.
Şahsi fikrim bu.
Ben yapar mıyım dersem de koşullarımla orantılı olarak imkan varsa yaparım
Nikahı çocul yapacağım zamana kadar bekletirim.
Oda sırf toplumsal baskı üzerine yani. Çocuğum yadırganıp dışlanöasın diye.
Konu açılmışken paylaşmak geldi içimden.
Ben nikaha sembolik olarak bakmıyorum inançlarımdan dolayı helal konumuna getirmiş oluyor. genelde nikahsız yasam erkekler için iyi olabilir ama bayan için travmalara neden olabilir..
ama normalde kafasında beraber yaşamaya karşı değilken toplum ne der i düşünmekte garip şahsen. önemli olan kişinin kendi ne düşündüğü...
ben de emekliliğimde akdeniz de yöresel ürünlerin bulunduğu ve kendi tarifleriminde olduğu seçkin bir restaurant hayalim var:)alıştım artık. sabah kalkıp poğaça yapıyorum. tam ev kızı modundayım.elimin lezzeti fena değilmiş. istanbulda boğaz manzaralı balık lokantası açmayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?