30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

kereviz ben hiç sevmem,kokusunu yani,sen nasıl yaptın.

kalorisi 18 miş

canım soğanları kavurdum
sonra havuçları kavurdum
sonra paatesleri attım
sonra tavukları
suyunu çekince
kerevizleri attım
1 tane portakal suyu koydum
domates suyu koydum
pişmesine yakın kerevizin yaparaklarından koydum.
kuzenimin gelmesini bekliyorum yiyeceğiz

ben de normalde yemezdim bir de şey güzel oluyor
çiğ bir şekilde birazcık rendeliyorsun yoğurtluyorsun içine de azcık ceviz çok lezzeli oluyoo

portakallı yapınca kokusunu alıyor diye duymuştum...eline sağlık,sen bayağı bayağı girdin diyet kalori olayına

portakallı yapınca kokusunu alıyor diye duymuştum...eline sağlık,sen bayağı bayağı girdin diyet kalori olayına

evet kuzu spor yapamıyorum hala tam iyileşemedim az yemeye dikkat ediyorum. göbeksiz bi limon olucam

5 kilom daha var verileck

canım ben de senin için dua ediyorum inşallah en kısa zamanda mutlu olabileceğin bir işin olur. kendini çok bunaltma olur mu

Ben nikaha sembolik olarak bakmıyorum inançlarımdan dolayı helal konumuna getirmiş oluyor. genelde nikahsız yasam erkekler için iyi olabilir ama bayan için travmalara neden olabilir..
ama normalde kafasında beraber yaşamaya karşı değilken toplum ne der i düşünmekte garip şahsen. önemli olan kişinin kendi ne düşündüğü...

toplum ne der kısmını düşünmenin çocuk için nesi garip?

alıştım artık. sabah kalkıp poğaça yapıyorum. tam ev kızı modundayım. elimin lezzeti fena değilmiş. istanbulda boğaz manzaralı balık lokantası açmayı düşünüyorum.
ben de emekliliğimde akdeniz de yöresel ürünlerin bulunduğu ve kendi tarifleriminde olduğu seçkin bir restaurant hayalim var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…