30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

kaç dakikada oluyor,tarif isteriz
saat 4 olmuş, duş alacağım daha ama pek çıkasım yok. geçen hafta alışverişin alasını yapınca bu hafta evde oturmak düşer bana

kaç dakikada oluyor,tarif isteriz
saat 4 olmuş, duş alacağım daha ama pek çıkasım yok. geçen hafta alışverişin alasını yapınca bu hafta evde oturmak düşer bana

poğaçayı yoğurma hızınıza bağlı. klasik peynirli poğaça tarifi. 45 dk oluyor. az yapıyorum zaten hemen pişiyor.

ben geldim..

Kimseyle dostluk bozmak yok canım...

Görüşlerimizi farklı olması daha iyi herşeyimiz aynı olsa renksiz olurduk.

Din hassas konu ya o konuya da fazla giremesek bilemden söylemlerimizle günaha girmeyelim sonra sıkıntı olmaz.

Kaldım iş yerinde bir başıma ... çok yanlız hissettim kendimi...Dışarı çıkıp yürüyüp gelicem.

kızlar boğazım çok acıyor. doktora da gitmek istemiyorum. boşuna ilaç içiyorum. ilaçlar işe yaramıyor.
sadece boğaz spreyi kullanıyorum. sıkınca boğazımı yakıyor ve uyuşturuyor. etkisi geçince yine aynı şeyler oluyor.
bildiğiniz bir karışım var mı? pazartesiye iyileşmem lazım. :18:

bal iyi gelir. bitki çayı da iyidir.

yok mu iyi bal satan bir yer,okuldan sordursan,veliler de biliyordur belki...

Çok bal dedinizz.... ama güzel bal zor olacak ya arılar baharı erken yaşadı çoğu ölmüş.. zor bir dönem geçircez...

Al satarım, bal satarım ustam ölmüş ben satarım mıydı ya

Ballarınızı az az yiyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…