30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ben de iyiyim, her zamanki gibi yoğun
teze birkaç gün ara verdim, annem bendeydi, ufak tefek çeyiz alışverişi yaptık...
şimdi de nikahta ne giyeceğim stresi başladı, nasıl bir yerde yaşıyorum anlamadım, düşündüğüm hiç birşeyi bulamıyorum...elbisemi alabilirsem fikirlerinizi almak istiyorum tabiki :)

gelinlik aldınmı bari

nikahtada güzel bir takım giyersin olur biter

Hayırlı uğurlu olsun canım :)
Umarım gönlüne göre birşey bulabilirsin.

düğüne çok var kızlar şimdi elbise almayı planlıyorum, takım istemiyorum galiba ama çok şık birşeyle karşılaşırsam neden olmasın... kadife vücudu saran elbiseler var ya diz üzeri, kolsuz kolları tül falan onlar fena değil gibi ama üzerimde görmem lazım 90-60-90 değilim yani sonuçta... sizce ne giyilir? gidip başlık mı açsam aşağıya

hanımlar bodoslama dalıyorum konuya ancak şu biscolatta reklamından hiç haz etmiyorum. erkeklerin o buğulu baygın bakışları, rende gibi kasları, ve seksi olduklarını zannettikleri o sevimsiz tebessümleriyle metadan başka bir şey değiller.

:) olabilir canımm.
Öyle biriyle evlenmek istemezdim.

hahaha aynen ben de...
birde sarelle reklamı var ya, anne karnında anneeeee diye böğürüyor çocuk, neymiş sarelle istiyormuş, çok sevimsiz ya...

anladım o tür elbiselerin bordo renkleri çok güzel oluyor

yok yok inan :)) , oldum olası estetik kaygı taşıyan erkeklerden uzak durmuşumdur çünkü erkeğin kaslarını çalıştırıp kafasını çalıştırmayanı hiçççç çekilmez...

karın kasları yaptıran erkekler varmış bir yerde okumustum

ama cocuklar yakısıklıydı Allah için

çocukların güzel olması için kocanında güzel olması lazım unutma

karın kasları yaptıran erkekler varmış bir yerde okumustum

ama cocuklar yakısıklıydı Allah için

çocukların güzel olması için kocanında güzel olması lazım unutma

ha hayytttt babası da kim oluryormuş : )) benim güzelliğim yeter : ))
bir arkadaşım vardı geçmiş zaman ultraseksüel biriydi neredeyse kozmetik gelişmelerinde benimle yarışırdı, hep gay olduğundan şüphe duyardım ama Allah için hiç yakalayamadım : ))

sesinde kırıklık varmıydı

hahaha aynen ben de...
birde sarelle reklamı var ya, anne karnında anneeeee diye böğürüyor çocuk, neymiş sarelle istiyormuş, çok sevimsiz ya...

ben bu reklamı bilmiyorum

ama bazı reklamllar gerçekten aptal oluyor

ben en çok cem yılmazın bir reklamı vardı,

ajda ile ilgili çok gerginsin diye

çok yaratıcıydı

beyaz elbise al, dar. başında tüllü şapka olsun. onlar cok moda şımdı nıkahta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…