- 14 Ağustos 2011
- 28.824
- 4.554
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #2.661
Merhabalar kızlar, nasılsınız görüşmeyeli
ben de iyiyim, her zamanki gibi yoğun
teze birkaç gün ara verdim, annem bendeydi, ufak tefek çeyiz alışverişi yaptık...
şimdi de nikahta ne giyeceğim stresi başladı, nasıl bir yerde yaşıyorum anlamadım, düşündüğüm hiç birşeyi bulamıyorum...elbisemi alabilirsem fikirlerinizi almak istiyorum tabiki :)
ben de iyiyim, her zamanki gibi yoğun
teze birkaç gün ara verdim, annem bendeydi, ufak tefek çeyiz alışverişi yaptık...
şimdi de nikahta ne giyeceğim stresi başladı, nasıl bir yerde yaşıyorum anlamadım, düşündüğüm hiç birşeyi bulamıyorum...elbisemi alabilirsem fikirlerinizi almak istiyorum tabiki :)
gelinlik aldınmı bari
nikahtada güzel bir takım giyersin olur biter
Nikahında elbise giysin bence. :)
hanımlar bodoslama dalıyorum konuya ancak şu biscolatta reklamından hiç haz etmiyorum. erkeklerin o buğulu baygın bakışları, rende gibi kasları, ve seksi olduklarını zannettikleri o sevimsiz tebessümleriyle metadan başka bir şey değiller.
:) olabilir canımm.
Öyle biriyle evlenmek istemezdim.
hanımlar bodoslama dalıyorum konuya ancak şu biscolatta reklamından hiç haz etmiyorum. erkeklerin o buğulu baygın bakışları, rende gibi kasları, ve seksi olduklarını zannettikleri o sevimsiz tebessümleriyle metadan başka bir şey değiller.
düğüne çok var kızlar şimdi elbise almayı planlıyorum, takım istemiyorum galiba ama çok şık birşeyle karşılaşırsam neden olmasın... kadife vücudu saran elbiseler var ya diz üzeri, kolsuz kolları tül falan onlar fena değil gibi ama üzerimde görmem lazım 90-60-90 değilim yani sonuçta... sizce ne giyilir? gidip başlık mı açsam aşağıya
hahahah hiç inanmadım valla
yok yok inan :)) , oldum olası estetik kaygı taşıyan erkeklerden uzak durmuşumdur çünkü erkeğin kaslarını çalıştırıp kafasını çalıştırmayanı hiçççç çekilmez...
karın kasları yaptıran erkekler varmış bir yerde okumustum
ama cocuklar yakısıklıydı Allah için
çocukların güzel olması için kocanında güzel olması lazım unutma
ha hayytttt babası da kim oluryormuş : )) benim güzelliğim yeter : ))
bir arkadaşım vardı geçmiş zaman ultraseksüel biriydi neredeyse kozmetik gelişmelerinde benimle yarışırdı, hep gay olduğundan şüphe duyardım ama Allah için hiç yakalayamadım : ))
hahaha aynen ben de...
birde sarelle reklamı var ya, anne karnında anneeeee diye böğürüyor çocuk, neymiş sarelle istiyormuş, çok sevimsiz ya...
düğüne çok var kızlar şimdi elbise almayı planlıyorum, takım istemiyorum galiba ama çok şık birşeyle karşılaşırsam neden olmasın... kadife vücudu saran elbiseler var ya diz üzeri, kolsuz kolları tül falan onlar fena değil gibi ama üzerimde görmem lazım 90-60-90 değilim yani sonuçta... sizce ne giyilir? gidip başlık mı açsam aşağıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?