- 14 Ağustos 2011
- 28.817
- 4.553
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #26.941
Tuğçem mmm
Evin tadilatı bittimi canım ?
tadilat bitti canım şükür.
Beyaz eşyalar geldi geçen hafa. yavaş yavaş mobilyalar falan geliyor.
Yakında temizliğe falan başlarız canım inşallah.
Cnm eşyalar gelmeden temizleseydiniz bence
Onlarda toz olur sonuçta ev çok tadilat oldu diye düşündüm ben.
Allah ağız tadıyla huzurla sağlılla oturmayı nasip etsin inş.
Yakında petuda başlar hazırlıklara.
Darısı bizlere olsun inş.
canım o apartmandaki kapıcımız kaba pisliğini almış.
Daha tabi koltuklar falan gelmedi. sadece dolaplar takıldı.
amin canımm...
Darısı isteyen herkesin başına inşallah.
Var ya yavrum bugün üstümde bir ağırlık vardı.
felak nas ihlas fatiha surelerini okudum. ancak üstümden kalkıyor yavaş yavaş.
gerçi nazar kaderi değiştiremezmiş ama işte insana o an huzursuzluk veriyor.
Allah kem gözlerden korusun inşallah.
Bebeğim maşallah de sürekliherkeee anlatma.
Herkes iyi niyetli değil malesef.
Bak ben nasarda şunu okurum. İnan 3-4 okumada ferahlıyoruö.
1 ayetel kursi
1 elham
1 ihlas, felak nas kafirun
Bunu oku kendine etrafına üfle.
Bak ahfifliceksin.
Bende hrp dua ediyorum snaa hayırlı olsun rahat olsun diye.
Allah ol dedikden sonra olur cnm.
Kimsede hiçbişide olamaz.
Önemli olan bir ömür boyu hayırla sağlıkla sürmesi. Bu süreçlerde ufak pürüzler olur.
Stres yapmaya çalış. Sinirlenince dua oku içinden bol bol.
herşey seni elde edene kadar deseydinnnnnnnnn
bu arada sen bir taraflarını parçalasanda sorun çözülmez. herşeyin vakti var akışına bırak.
örnek ben stres oluyom ne oluyo hiçbişi.
demekki vakti var sabırla dua ile bekleyeceğim. yapacak çok bişi yok.
o yüzden var olanın kıymetini bil ki ben açıkçası senin hayatında sorun göremedim.
iş dersen aç kalacak halin yok ya orası olmaz başka yer olur. elbet nasibin vardır yiğecek..
selam kızlar anca okudum hepsini
challenger geçmiş gerçkten geçiyor mu? bende birini unumaya çalışıyorum. inş sen gibi buraya yazabilirim yaşasın yedniden aşığım diye
Hayırlısı kim ise o olsun canım.
Öyle dua edelim. eskiye takılma artık.
Güçlü bir sevgi değildi belki ya da yıprandı çok fazla.
Ama kısmet olsa mutlaka olurdu.
ayol kavala kurabiyesini söyleyen ben değilim,ben hiç yemedim hatta,yine günahımı aldınbombacı sultan almıştı galiba,sonra turkuaz almış,saadet zinciri şeklinde yayıldı
bacım beni artık fuarcılar tanıyordur. arşınladım onları ucuza iyisini bulcam diye.
bulamadım
beyzoşa güveniyom ben.
amerikadan gelince bana ordan koca getirecek
burda dil öğrenip evlencem
önce vicüdumu tanıycamm
turkuaza sor,sana söyler
aslııı sana açıklar
kısım kocayı alınca evde otursun süs diye almıcaz herhalde
nerde oturuyon sen gel benim kursa
turkuaz kolay anlyodur bide benim anlama kapasitemi görse kaçar
canım ınankı geçiyor evet eskıye ait ızler kalıyor ara sıra fırlayan senı üzen ama eskısı gıbı hıcbır zaman olmuyor.
ben 3 yıl herkesten kaçtım onun harıcınde kımseyı hayatıma almadım eski odun haricinde ama suanda o kadar huzur ve mutlu ve aşık hissediyorumki kendımi,eskiye ait herkesi unuttum sadece verdıgım emeğin karşılığını alamamak benımkısı ve Rabbım oyle bır zamanda karşına çıkarıyorki noldugunu anlayamıyorsun bıle.suanda hayatıma giren adamlada nette bır konu üzerine onun açmış oldugu nasıl oldugunu bıle hatırlamıyorum tesadüfen ben hem siteyi hem onu arkadaş olarak eklemişim.sonra o siteyi bırakınca bır baktıkki bırbırımızın arkadaş grubunda kalmışız.kimsin nesin derken cocugun tavrı hoşuma gitti bılmıyorum ama ıkımızde modern insanlarız konuşup-hatırlayabılır veya tanışabiliriz en azından dedi.peki dedim konuşmaya başladık muhabbet sardı asla onada suanda oldugu boyutta bakmadım bu yıl kasıma kadar.muhabbet sardıkca sardı ve en sonunda görüşme kararı aldık 3 yılın sonunda o türkiyeye geldi ,geri dönmeden vs derken bır baktık o akşam bız elektrik aldık ama adam daha onceden sınyaller vermeye başlamıştı zaten meleğim,yenı türküm vs tarzındaki adamında bu taraklarda hıc işi yoktur,günü birlik ilişkilerin adamıdır zamanında cok canı yanmış vs.şuandada oraya para için gittiğinin farkında bır adam o yuzdende oradada ciddi bır ılıskı yaşamamam gözüyle bakarken benımle tanıştı garibim.hatta kasımdan önce ciddi ilişki yaşa dıyenlere bır gıt falan dıyen bı tıp,veya evlenenlere buda öldü ruhuna fatiha diyen bır tip zaten oldugumuza benım bıle ınanasım gelmıyor cogu zaman o benım yaramaz delı cocugum.oyle bır hale geldikki hanı bırbırını cok ıyı tanıyan ve aynı mantık yapısına sahıp tıpler olur ya aynen o boyuttayız artık bız.ben eğer o bsy yapmışsa mutlaka bır sebebı vardır dıyorum,eğer o ben bsy yapmışsam mutlaka bır sebebı vardır dıye bakıyor olaya ve tabı elektrıkte var. yanı demek ıstedgım aslında evet geçiyor ve oyle bır anda oluyorki diyorsun kı aaa nasıl oldu ben anlamadımki?? Allah senın yaralarını saracak bırısını mutlaka karşına çıkarıyor.en unutmam dedıgın adamın lafını etmıyorsun ,aa bak ben pazar günü üzüldüm cünkü verdıgım emeğe üzüldüm ama ben adamımı cok sevıyorum.. kmlerce ötemde bıle olsa onun hayatımda oldugunu bılmek benı mutlu edıyor.onun bır mesajıyla göklere çıkıyorum ki ben bunları hıc olmaz bır daha dıye düşünürdüm.bsy söylicem hatta ben adamımı ılk gördüğümde yerın altımdan kaydıgını hıssetmıştımişin garibide ne bılıyormusun konuşuyoruz mesela şununla buluşcam dıyorum aa benım arkadaşım o suradan,bununla görüşcem onun abisi kankimdir dıyor .. o tanımadıgım zannettıgım adamla meğer o kadar aynı zamanda aynı yerde olup,o kadar cok ortak tanıdıgımız varmışki vay be oluyorum ..
günaydın arkadaşım ne güzel yazmışsın allah bozmasın devamını getirsin inşallah .... okurken gözlerim doldu şu an o kadar kötü bir dönemdeyim ki başka birini düşünmek dahi istemiyorum ama birde onun yaptıklarını söylesem hala nasıl böyle düşünebiliyorsun dersin ama o kadar çok sevmişimki bir daha böyle sevilir mi bilmiyorum bir daha biri bu kadar çok içine işler mi bilmiyorum bu ona ihanet değil benm kendime geçmişime ihanet olurmuş gibime geliyor o kadar çok şey yaşadık ki unutup arkamı dönüp gidemiyorum ve hala düzelmesi için dua edip allahın biz mucizesini bekliyorum her sonsuza kadar bittiğini düşündüğümde salya sümük olup sabahlara kadar ağlıyorum ama o ne yapıyor hiç bişey umrunda bile değilim...
Allah ın benim içinde güzel süprizleri vardır inşallah hayırlısını versin bana ama eğer Allah ol derse olur onu da biliyorum inşallah tekrar yazar bizi birbirimize tek tesellim şuanda bu
anladım tabi ki ...
Günaydın kızlar hayırlı sabahlarınız olsun...
günaydın arkadaşım ne güzel yazmışsın allah bozmasın devamını getirsin inşallah .... okurken gözlerim doldu şu an o kadar kötü bir dönemdeyim ki başka birini düşünmek dahi istemiyorum ama birde onun yaptıklarını söylesem hala nasıl böyle düşünebiliyorsun dersin ama o kadar çok sevmişimki bir daha böyle sevilir mi bilmiyorum bir daha biri bu kadar çok içine işler mi bilmiyorum bu ona ihanet değil benm kendime geçmişime ihanet olurmuş gibime geliyor o kadar çok şey yaşadık ki unutup arkamı dönüp gidemiyorum ve hala düzelmesi için dua edip allahın biz mucizesini bekliyorum her sonsuza kadar bittiğini düşündüğümde salya sümük olup sabahlara kadar ağlıyorum ama o ne yapıyor hiç bişey umrunda bile değilim...
Allah ın benim içinde güzel süprizleri vardır inşallah hayırlısını versin bana ama eğer Allah ol derse olur onu da biliyorum inşallah tekrar yazar bizi birbirimize tek tesellim şuanda bu
Kalemero sen yengeç burcumusun? gerçekten bu düşünce insanı hasta eder. Allah sana yazmasın bu sana ceza olur ... Sonra Allahım suçum neydi dersin..
Bazen biz nusubetleri kendi kendimize çekiyoruz. Bunu sende daha net görüyorum Kendi açımdan da böyle insan kendine Allahım ben daha fala üzülmek istiyorum gelsin daha çoook acı çekeyim dua edermi böyle zulum nerde görülmüş.
Kimse vazgeçilmez değildir. Neresi vazgeçilmez bu adamın. Allah sana doğru yolu göstermiş seni aldattığını görmüşsün kaç kere konu açmışsın sana yazılan onca şeye rağmen boş kaldıkça geçmişe özlem duyup geçmişle yaşıyorsun.. Doktora gitmen lazım. Hatta şart... Bunu bil sadece...
haklısın ama ayrılıgı cok yenı ayrılgıın ılk aşamasında boyle olması normal bıraz zaman geçsin düzelcek ama baktın bıkaç ay sonrada aynı durumdasın kesınlıkle gitmesi lazım psıkologa .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?