- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #26.961
aşka geldim gene sabah sabahinşallah cnm ya ..
ben neler yaşadıgımı bır bılsen dersınkı bu kız halletmışse herkes halleder.
bak ben ılk ayrıldıgımda bunu herkese söylğyorum dogru cünkü.bır arkadaşımlaydım cok kötüyüm ben bıraktım ama nefes alamıyorum dedim arkadaşıma ve camı açtı dışarıda gördüklerini bana bı anlatsana dedı.evler,kuşlar ,böcekler ee sonra insanlar,insanları tarıf et dedı ettım onu degıl cınsıyetlerini dedi.erkekler ve bayanlar dedım .erkeklermi daha cok bayanlarmı dıye sordu? erkekler dedim kız bı anda evet o kadar coklarki köpek sürüsü gibiler ve sen sadece onlardan bır tanesını kaybettıgın ıcın acı cekıyorsun ama dışarıda mılyonlarca var neden o 1sı ıcın acı çekiyorsunki milyonlarca erkek varken ona anlam yükleyen sensin,o milyonlarca erkekten 1 tanesinede anlam yükleyecek sensın dedi.
doğruda anlam yüklemeyi bıraktıgın an o adam senın için sıradan hale gelecek .
ve ınan o elektriği alabıldıgın her ınsandan yenı seyler öğreneceksin,bır adım daha olgunlaşacaksın.ihanet ettim dıye bakma olgunlaşmam için bır aracı olay dıye bakarsan daha kolay olur.
Önceki konularını da okudum da. Sürekli iş yerinde adamla yüzyüzeymiş laf sayıyormuş toplaması lazım. Hayat çekilmez ya ... genç yaşda çöker insan.. Bende yengeçlik var. Aynı duygulara kapılmamak için sürekli eskiyi anmamak lazım... Hayallere kapılmamak için açar bakarım yazılanları tekrar tekrar okurum. Bende hangisi doğru sorgularım. 2 kere konu açmış o kadar kişi yazmış... Yeni değil aslında hayatcım... Ona derken kendim de nasipleniyorum
sadece yengeçlere özel zaten sanki ihanet ediyormuşlık hissi. Psikolojik olarak bozan burç ya...
Kalemero sen yengeç burcumusun? gerçekten bu düşünce insanı hasta eder. Allah sana yazmasın bu sana ceza olur ... Sonra Allahım suçum neydi dersin..
Bazen biz nusubetleri kendi kendimize çekiyoruz. Bunu sende daha net görüyorum Kendi açımdan da böyle insan kendine Allahım ben daha fala üzülmek istiyorum gelsin daha çoook acı çekeyim dua edermi böyle zulum nerde görülmüş.
Kimse vazgeçilmez değildir. Neresi vazgeçilmez bu adamın. Allah sana doğru yolu göstermiş seni aldattığını görmüşsün kaç kere konu açmışsın sana yazılan onca şeye rağmen boş kaldıkça geçmişe özlem duyup geçmişle yaşıyorsun.. Doktora gitmen lazım. Hatta şart... Bunu bil sadece...
yoo boğalardada var şekerim bende boğayım aynı durum.
bende salak gıbı ıhanet edıyorum dıye bırısı ıle görüştüğümde hayatıma alamıyordum buyuzden 3 sene işkence yaptım kendıme ama iyikide yapmışım olgunlaştım suanki halımden cok memnunum
yoo boğalardada var şekerim bende boğayım aynı durum.
bende salak gıbı ıhanet edıyorum dıye bırısı ıle görüştüğümde hayatıma alamıyordum buyuzden 3 sene işkence yaptım kendıme ama iyikide yapmışım olgunlaştım suanki halımden cok memnunum
arkadaşının yaptığı terapi süpermiş yalnız :) bu iyi geldi bana nedense :) evet anlam yüklemek zaten onu o yapan yoksa o da sıradan bir insan onu anlamlandıran sensin ve ben onu anlamlandırdıkça onun bir tarafı kalktı ne yazık hiç bişeyin kıymetini bilemiyorlar maneviyat duyguları yeni bir heycanda bitiveriyor hiç bir şeyin öenmi kalmıyor onlar için ve geri döndürmen mümkün olmuyorama biz kadınlar öyle değiliz anılar düşerse aklımıza bizim için değerlidir önemlidir affedilmesi mümkündür.... artık kararlar almayacağım çünkü uygulyamıyorum gördüğüm an tepe taklak oluyorum kendimi o an kontrol etmeye çalışacağım direk pat diye yapmak yerine o an kendime düşünme fırsatı tanıyacağım 5 dakika sonra yap bir düşün diye kendimi bastırmaya çalışacağım yoksa her aklıma düştüğünde sarıyorum
Allah büyük inşallah bende duygu patlamarımdan kurtulurum...
Kasvet yeter [video]http://www.izlesene.com/video/rober-hatemo-senden-cok-var/7229725[/video] senden çok var--- Rober hatemo
adam bana ihanetin en büyüğünü yaptı ama ben hayatıma bakarım diye düşündüğüm an sanki adamı ben aldatmışım tüm suç benmmiş gibi hissedip tekrar adama sarıyorum geçer mi ki bunlar ya :S kızlar sürekli burun buruna olduğumuz bir işimiz var istemesem hiç görmem ama görüyorum işte
geçecek sabret..
suskunum sultanım şarkı tam bombaymişş..
Aklıma gelir arada severim Roberi
evet şahane arkadaşlarım var benım
süper terapileri var ara ara yerı geldıkce dıgerlerınıde anlatırım..
canım bak benım babamın bir sözü var erkek doyuma ulaşırsa aldatmaz ,aksi takdırde erkek her aşamada erkektir ve aldatır.doğruda.benım babam 35 yaşında evlenmiş inanılmaz bır hayat sürmüş 35 yaşına kadar kımın elı kımın cebınde tarzı evlendıgı an evının adamı olmuş.
benım adamım keza öyle x için dün mesela moskovada yaşayan bır arkadaşıma söyledim oradan bılıyormuş adamıma zenci deniyormuş hatta ordaki mühendisler tarafından lakabı buymuş.ama mesela bana hıc bu açıdan yaklaşmadı adam.bır doymuşluğu var.
doymuş insan heyecan peşinde koşmaz senınkısı degılmış yada cok afedersin kişiliksizmiş ve kişiliksiz bır adam mı senı hakedıyor yapma bunu kendıne.
Kısmetse 2 Mayısta canım.
Hazırlıklar artarak devam ediyor.
evett evettt anlatttt aklına geldikçe :) canım bizim aramızda 14 yaş var ve adam aslında her şeyi fazlasıyla katı katı yaşamış ben bu adamla ilk tanıştığımda nasıl olduğunu biliyordum ama her şeyi düzeltti beni hiç yormadı ama son 1 yıldır rotayı bozdu demekki kanında varmış yapacak bişey yok ilerde evlendiğimizde çocuk olduğunda daha çok canım yakardı iyikide böyle çıkardı allah karşıma bakalım zaman zaman zaman benm için ama gülebiliyorum artık ilk başlarda 3 gecede 5 kilo verdim ağlamaktan 10 gün boyunca 1 dakika uyumamuşımdır sıfır yemek sıfır uyku çok şükür bunlar geçti çivi çiviyi söker mantığı hep tersti bana ama şimdi düşünmeye başladım
Dün BİM'de alışveriş yapıyordum. Kasada önümdeki KAVALA KURABİYE almış. Aklıma siz geldiniz.biri kurabiye mi dedi
Dene canım, please!iyi akşamlar canım,beğenemiyorum malesef,lütfen daha sonra tekrar deneyeceğim
Kocayı buldu. Buraları terk etti zahir!beyzoşun geleceği yok,bekleme boşa
petu ne yaptı acaba,bugün sesi çıkmamış filozofun dediği gibi.
Bize de dua et lütfen TuğçeeeeeTamam canım dediklerini uygularım teşekkür ederim.
Dediğin gibi her göz iyi değil. negatif olabiliyor.
Duaların için Allah razı olsun canım.
İnan ben de her gece yatarken sana dua ediyorum.
Hayırlı bir iş ve hayırlı bir eş nasip etsin Rabbim diye.
Allah dualarımızı kabul etsin canım inşallah.
Canım ben de dua ediyorum. İnşallah evleneceğim adam sağlıklı olur, taşıyıcı olmaz. Zaten yüz yılda bir aşık olabiliyorum. Düşünsene aşığım seviyorum. PAT böyle bir şey çıkıyor nikah arefesinde! Allah vermesin.tugcecım kart için teşekkür ederim.
boyle bır hastalık cıkmasına üzüldüm ama Allahtan nişanlında bsy cıkmamış.
Fılozofum sende dıkkat et hastalık cıkacak bır adamla evlenme Allah korusun.
bunu bir arkadaşın arkadaşı da derdi. dil dile değmeden dil öğrenilmezofff lafa bak ya süpersindil dile değmeden dil öğrenilmezmiş diyorsun yanı
anladım tabi ki ...
Günaydın kızlar hayırlı sabahlarınız olsun...
14 yaşmı? canım sen napmışsın ya?
kusura bakmada bırsey sorucam yanı benım cevremde gördüğüm hep bu tarz adamın senı aldattıgı kız senden gençmi?
bide 14-15 yaş kendısınden küçükle takılana kusura bakmada doymuş denmıyor farklı bırsey denıyor.
Günaydın herkese... Dün BİM'de alışveriş yapıyordum. Kasada önümdeki KAVALA KURABİYE almış. Aklıma siz geldiniz.
Dene canım, please!
Kocayı buldu. Buraları terk etti zahir!Yapmaz PETUNYA öyle bir şey ama...
Bize de dua et lütfen Tuğçeeeee
Canım ben de dua ediyorum. İnşallah evleneceğim adam sağlıklı olur, taşıyıcı olmaz. Zaten yüz yılda bir aşık olabiliyorum. Düşünsene aşığım seviyorum. PAT böyle bir şey çıkıyor nikah arefesinde! Allah vermesin.
bunu bir arkadaşın arkadaşı da derdi. dil dile değmeden dil öğrenilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?