- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #26.981
geçecek sabret..
suskunum sultanım şarkı tam bombaymişş..
yok canım 2-3 yaş büyük benden ya işte olan oldu bundan sonrasına bakacağız
sen de mi erasmusla yurt dışına gideceksin? :26:benım erasmus tayfam dıyor hala ıngılızce kursuna gıttıgımı bılenler dili dile değdirmedin öğrenemezsın tabı dıyeturkuazımda soyleyince aklıma geldi
evet ya petunya yapmaz ama noldu söz acaba çok merak edıyorum.
canım Allah korusun ya düşünmesi bıle kötü.
Mavilim, Yeşilim her zaman tatlıdır.Hayırlı Sabahlar bugünde Çok tatlısınız kızlar her zamanki gibi
bulamadım bu şarkıyı kim söylüyor ?
sen de mi erasmusla yurt dışına gideceksin? :26:
Mavilim, Yeşilim her zaman tatlıdır.
canım dığer mesajında 14 yaş demişsin sen kaç yaşındasın bu adam kaç yaşında?
senı yargılamak haddıme düşmez benım bazı arkadaşlarımda yaşadı kendımızden büyüklerle görüşmeyi bır anlık gafletle ama inan eğer boyle bır yaş farkı varsa kurtulduguna şükret
sen de mi erasmusla yurt dışına gideceksin? :26:
Mavilim, Yeşilim her zaman tatlıdır.
sana geçecek sabret demiştim.
suskun sultanda mavilim yeşillimin eski nicki.
teşekkür ederimprensesim Filozofum
sabah sabah neşelenelim ...
ortamı hareketlendirelim
evet ya hadi kıslarrrr
eee yurt dışından gelirken ne getirceksiniz
kalemero canım eğer kız senden 2-3 yaş küçükse tam tahmın ettıgım durum.
şöyle bırsey var bazı erkeklerde bır yaş grubunun altındaki kızlardan hoşlanma hastalıgı bu.
bunlar aşık olma ve bağlanma özürlüler.genç kızlara güç gösterisinde karıyer,para olarak bulunup ilgilerini kazanıyorlar ve sonrasında tam istedikleri sekılde egolarını tatmın ettiklerinde geri çekiliyorlar ve o ilişkiyi yaşarken daha gencinı bulup hayatlarına devam edıyorlar.
emın ol senden onceki kız arkadaşındanda sen 2-3 yaş küçüksündür ve gene ilişkim yok sana derken veya senınle görüşürken onlada aynı seylerı yaşamıştır.senden 2-3 yaş küçüğünü buldu egosunu tatmın ettıgı anda ondanda 2-3 yaş küçüğünü bulacak.
bu tarz adamlar hastalıklı ruha sahıp adamlar üzgünüm ama boyle.boyle bırısınden kurtulduguna şükret bu adamlada geleceğin olmaz bıtmesı hakkında en hayırlısıymış emın ol.
canım yok 2-3 yaş kız büyük benden dedim ama adamda var tabi kendinden küçüklerle gezme tozma yatıp kalkma aşkı ama ben hayatında 6 yıldan beri vardım beni hep ayrı tutmuştu kırıp incitmemişti bende onu çok sıktım sıktım sıktım derken iş en son bu noktaya geldi ama tabi yaptığı büyük saygısızlık ve şu an onun hayatınfa her şey çok kötü gidiyor kimsenn yanına kalmazmış
kım gidio ? yurtdışına ve nereye gidiyor? hangi turla ,kaça gidiyor?
benım yurtdışından 21ınde arkadaşlarım geliyor
çok mutluyum 4 rus,2 japon,2 ispanyol,1 italyan aynı evde 1 hafta bızde kalacağız.
eden bulurmuşşş
kusura bakma ama emınım oyledır diyeceğim malesef sana saygısızlık yapmak ıstemem ama bu tarz ilişkiler yaşayan ınsanlara karşı önyargılıyım sulu götürüp,susuz getirirler.beter olsun..
gitmek isteyenler var cnm
ay ne güzel ya unicef gibi olucak evin her ülke var nerelere gezdireceksin arkadaşlarını
Tamam canım dediklerini uygularım teşekkür ederim.
Dediğin gibi her göz iyi değil. negatif olabiliyor.
Duaların için Allah razı olsun canım.
İnan ben de her gece yatarken sana dua ediyorum.
Hayırlı bir iş ve hayırlı bir eş nasip etsin Rabbim diye.
Allah dualarımızı kabul etsin canım inşallah.
canım olacağı varsa olur.bak bunu hiç düşünmedim... yada köprüyü geçene kadar ayıya dayı dedım mi deseydim acaba
işsiz kalmaktan korkuyorum ya burada çok rahatım karışanım yok,görüşenim yok kendı rol profilimi kendım belirliyorum kendı departmanım olmazda başka operasyonlar ağzımın içine bakıyor gidip yardım etsem dıye .. iş bulma stresi,ya bulamazsam korkusu,buldugum ışte bu rahat olmazsam korkusu vs hersey eklenince kafayı yıyecek kadar bunalıyorum oda yogunluktan ilgilenemedıgı için ona sardım adamımda napsın yogunmusun dedim yok değillim sadece 3 aydır 1 gün izin kullanamayacak kadar işim var ,manyakmısın yogunum dıyorum ya günlerdir dedi lönk kaldım.bıde benımle uğrasıyor ya şaka gibi.
offf lafa bak ya süpersindil dile değmeden dil öğrenilmezmiş diyorsun yanı
burası tatlı kızlar külübü beeee yaaaaaaHayırlı Sabahlar bugünde Çok tatlısınız kızlar her zamanki gibi
kım gidio ? yurtdışına ve nereye gidiyor? hangi turla ,kaça gidiyor?
benım yurtdışından 21ınde arkadaşlarım geliyor
çok mutluyum 4 rus,2 japon,2 ispanyol,1 italyan aynı evde 1 hafta bızde kalacağız.
gitmek isteyenler var cnm
ay ne güzel ya unicef gibi olucak evin her ülke var nerelere gezdireceksin arkadaşlarını
evet canım eden bulur geçende söyledim hayatın son 1 yılda ne hale geldi farketmiyormusun dedim anlayacağını anladı ama hiç oralı olmuyor tabi...
benm için mi söylüyorsun canım sulu götürüp susuz getirirler diye ? bu ilşiki benm tercihim değildi aşık oldum o an insan kör oluyor bu adam benm karşıma çıktığında ben 20 yaşındaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?