30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

yok canım 2-3 yaş büyük benden ya işte olan oldu bundan sonrasına bakacağız

canım dığer mesajında 14 yaş demişsin sen kaç yaşındasın bu adam kaç yaşında?

senı yargılamak haddıme düşmez benım bazı arkadaşlarımda yaşadı kendımızden büyüklerle görüşmeyi bır anlık gafletle ama inan eğer boyle bır yaş farkı varsa kurtulduguna şükret

sen de mi erasmusla yurt dışına gideceksin? :26:

Hayırlı Sabahlar bugünde Çok tatlısınız kızlar her zamanki gibi
Mavilim, Yeşilim her zaman tatlıdır.

yok kız için dedim 2-3 yaş diye sen sormuşsun :) canım evet büyüktü benden

kalemero canım eğer kız senden 2-3 yaş küçükse tam tahmın ettıgım durum.

şöyle bırsey var bazı erkeklerde bır yaş grubunun altındaki kızlardan hoşlanma hastalıgı bu.

bunlar aşık olma ve bağlanma özürlüler.genç kızlara güç gösterisinde karıyer,para olarak bulunup ilgilerini kazanıyorlar ve sonrasında tam istedikleri sekılde egolarını tatmın ettiklerinde geri çekiliyorlar ve o ilişkiyi yaşarken daha gencinı bulup hayatlarına devam edıyorlar.
emın ol senden onceki kız arkadaşındanda sen 2-3 yaş küçüksündür ve gene ilişkim yok sana derken veya senınle görüşürken onlada aynı seylerı yaşamıştır.senden 2-3 yaş küçüğünü buldu egosunu tatmın ettıgı anda ondanda 2-3 yaş küçüğünü bulacak.

bu tarz adamlar hastalıklı ruha sahıp adamlar üzgünüm ama boyle.boyle bırısınden kurtulduguna şükret bu adamlada geleceğin olmaz bıtmesı hakkında en hayırlısıymış emın ol.

evet ya hadi kıslarrrr

eee yurt dışından gelirken ne getirceksiniz

kım gidio ? yurtdışına ve nereye gidiyor? hangi turla ,kaça gidiyor?

benım yurtdışından 21ınde arkadaşlarım geliyor
çok mutluyum 4 rus,2 japon,2 ispanyol,1 italyan aynı evde 1 hafta bızde kalacağız.

Son düzenleme:

canım yok 2-3 yaş kız büyük benden dedim ama adamda var tabi kendinden küçüklerle gezme tozma yatıp kalkma aşkı ama ben hayatında 6 yıldan beri vardım beni hep ayrı tutmuştu kırıp incitmemişti bende onu çok sıktım sıktım sıktım derken iş en son bu noktaya geldi ama tabi yaptığı büyük saygısızlık ve şu an onun hayatınfa her şey çok kötü gidiyor kimsenn yanına kalmazmış

eden bulurmuşşş

kusura bakma ama emınım oyledır diyeceğim malesef sana saygısızlık yapmak ıstemem ama bu tarz ilişkiler yaşayan ınsanlara karşı önyargılıyım sulu götürüp,susuz getirirler.beter olsun..

Son düzenleme:

gitmek isteyenler var cnm

ay ne güzel ya unicef gibi olucak evin her ülke var nerelere gezdireceksin arkadaşlarını

Son düzenleyen: Moderatör:

evet canım eden bulur geçende söyledim hayatın son 1 yılda ne hale geldi farketmiyormusun dedim anlayacağını anladı ama hiç oralı olmuyor tabi...

benm için mi söylüyorsun canım sulu götürüp susuz getirirler diye ? bu ilşiki benm tercihim değildi aşık oldum o an insan kör oluyor bu adam benm karşıma çıktığında ben 20 yaşındaydım

ay ne güzel ya unicef gibi olucak evin her ülke var nerelere gezdireceksin arkadaşlarını

aynen ya yıllar önce kampa gitmiştim onlar gelecek sımdı evıme cok farklı bır deneyım olacak benım ıcın
ülkemi ilk kez görmeye gelecekler.
istanbulda tarıhı yerleri,boğazı,kumkapıyı ve taksımı gezdrimeyi planlıyorum.

Tuğçem Allah razı olsun senden ve burdaki tüm arkadaşlara.
desteklerinizi ve dualarınızın hakkını asla ödeyemem.
ALlah hepinize gönlünüzdekini en hayırlı şekilde nasip etsin inş. amin

canım olacağı varsa olur.
ama Türkiye deki tek işyeri ora değil.
Eğer başka yerde ise nasibin o olacaktır.
çok rahat olmak da iyi değil iş hayatında, sonuçta hep aynı çalışcan diye bişi yok. senin için yeni yer yeni tecrübe olur.
ayrıca insan 1 sene kadar yeni yerlerinde ancak ispatlar ve otorite ve çevre oluşturur gerçekte bence.çünkü bilinç olarak insanlar 1 sene öncekini aaa yeni diye bakarlar. değişiklik iyidir ya. her firma insana farklı bakış açısı katıyor.

offf lafa bak ya süpersin dil dile değmeden dil öğrenilmezmiş diyorsun yanı

ümidimiz beyza o getircek ordan bana yabancı koca

Hayırlı Sabahlar bugünde Çok tatlısınız kızlar her zamanki gibi
burası tatlı kızlar külübü beeee yaaaaaa

kıs bu kadar insan nerde kalcak anlamadım hiç.
nerden buldun bu milletteki insanları bu defa İngilizceyi hallettin halletmedin daha da konuşamazsın
hepsi ile dil dile deyyyy
bu nasıl bir tabir yaaa dil dile değmeden

unicef nerden kaldı kız aklına güldürdün beni

Kusurlarımı seviyorum.!
Darılınca suratımı asmayı,
Canım sıkıldığında sebepsizce bağırmayı,
Kıskançlık krizlerimi,
Olur olmaz yerde kahkahalar atmayı,
Normal olmamayı seviyorum.
Sadece canımın istediği şeyleri yapmayı,tembelliğimi..
Bazen düşünmediklerimi birden söylemeyi,
Bazen herşeyi yüzüme gözüme bulaştırmayı.
Öfkelerimi.
Kızınca küsmeyi.
Heyecanlarımı.
Benden iyi olduklarını düşündüklerimi ki, yok..
Yatakta tembellik yapmayı.
Gereksiz para harcamayı.
Bazıları haketmediği halde, sevmeyi.
İçimdeki çocuğu,
Beni seviyorum.
İyi ki varım.
İyi ki ben benim.
Ne mutlu!
Çok mükemmel değilim.
Ama benden bir tane daha yok!
Beni seven böyle sevsin!
Sevmeyene de zaten yol verdim, gitsin!

Son düzenleme:

canım hayır senın ıcın asla demedim.bu tarzdaki adamlara karşı ben ön yargılıyım evet problem burada başlıyor bu ılıskıyı yaşayanlar genelde 20-22 yaşlarındaki kızlarla yaşıyorlar .eğer bu tarzdaki bır adam 28-30 yaşındaki bır ınsanla ılışki yasıyorsa bılkı ona gerçekten aşıktır ama 20-22 yaşlardaki kızlarla yasıyorsa bılkı amaç farklıdır.kaç sene olursa olsun hıc önemi yoktur.

sen ne desen ona boş zaten adam aynı seyleri daha oncede yaşamıştır.(aynı seyler vs söylenmiştir)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…