30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

hoşbuldum :)

bu kinim taaa önceleri beni aldatan sevgilimeydi. sağolsun sonsuz bi güvensizlik hissi ile başbaşa bıraktı beni. sayesinde herkes aldatır düşüncesindeyim

canım sadece nickinle kalsa neyse, hayatına da yansıtmışsın, hem de taaa önceden oldu dıyorsun, kolay degıl etkılenır ınsan tabi ama gelecegını de etkılıyor olumsuz manada

canım sadece nickinle kalsa neyse, hayatına da yansıtmışsın, hem de taaa önceden oldu dıyorsun, kolay degıl etkılenır ınsan tabi ama gelecegını de etkılıyor olumsuz manada

öyle de işte elimde değil. o mal bile bi işler karıştırdıysa kimler neler yapmaz diyorum

etrafımda herkes evleniyo, bana da psikolojik baskı yapıyolar.

ben pek evlenmek istemiyorum sanki.

ev, koca, çocuk falan çok uzak geliyo.

nereye kadar uzak gelecekse

Ayy mesela benim altımdaki kız evli benim yaşımda. Gerçi benden büyük duruyor. İki çocuğu olduğu için olabilir.
Allahım nasıl o gürültüler. Çocuklar çok yaramaz. iki oğlann.
Kız her gün bağırıyorr. Allah sabır versin diyorum.
Ben de o sırada evde telefonda hugo oynuyorum. :)
Yani ne bileyim garipp...

benim yaşıtlarım da çoluk çocuğa karışmış durumda.

bense haftasonları istiklale akma planları yapıyorum.

hem bi yandan sevdiğim biri olsa diyorum, evlensem mi ki accaba?

bi yandan da şuan yapabildiğim eğlenceli şeylerin çoğunu yapamicam gibi geliyo...

buarada görüştüğüm insanlar oluyo ama tahammülüm çok azaldı

hoşbuldum evet hayırlısı herşeyin.evlilik her yasta olan bişey sonucta gerçi gelinliği bi çıtırken giymek var birde böyle hafiften kırısıklık olunca giymek var ama yani kader kısmet yapcak bişey yok ne yazıyosa o :)

iş sadece gelinliğin yakışmasıyla bitse

yaş ilerledıkce de insan daha seçicı oluyor,zor begenıyor. zor işler bunlar...

bu arada yüzüm sıyah nokta dolmuştu, az önce maskemı yaptım,nemlendırıcı sürdüm,mis gıbı oldum ama beyza evsahıbının duş jeli markasını oğrense daha mis olacaktım

İnşallahh canım hakkımızda hayırlısı olsunn... :109:
Sen neler yapıyorsun?

ben öğretmenim, sıkıntılı bi okulda çalışıyorum. eve geldiğimde ölü gibi oluyorum. haftasonları hariç pek dışarı da çıkmıyorum o yüzden.

biraz sosyal aktivite bulmalıyım kendime...çok boş hissediyorum

Otuzlu yaşlar ve bekarlık;

Toplumsal normalara inat bu sene de bekar gezelim en sevdiğim Türkü mesela,

Halen bekarlık sultanlık

Kötü ya da iyi ilişki deneyimleri sonrası yalnızlığıma dönüşlerim var mesela,

...

Yaşıtlarımın çoluğa çocuğa karışması, evleri kadar çiftlenmemiş çocuklarına yenilerini eklemeleri, değişen ve yükselen modellerle araç sahibi olma hevesleri, ne zaman bir araya gelsek çekiştirdikleri eşlerinin anneleri/babaları ve aile fertleri, hayat pahalılığından dert yakınmaları ile çelişen övünmeleri, boy boy çekilmiş gezi, tatil fotoğrafları... kimi zamanlar oluyor ki evlilik sadece bu olmamalı dedirtiyorsa da özlem duyuyorsunuz özellikle de bebekleri görünce, anne olma dürtüsünden sanıyorum.

Kısaca otuzlar geçiyor ve ben halen uzak bir yarın ya da hayal gibi bakıyorum evliliğe diyebilirim. Sanırım uzun uzun zamanlar da da bekar kalacağım.
,,

Anladım canım. İlgin olan şeylere yönelebilirsin.
Sıkıntılı bir okulda olmak kötü.
Bende öğretmenim ama çalışmıyorum ben.

günaydın kızlar bugün nasilsiniz bakalım :) Burda berbat bir hava var. yağmur, fırtına, ise gidereken rüzgar uçuracak beni sandım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…