30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

evet ama sımdıye kadar hıc aynı sırkette gibi ben çalışmadım bılıyorsun cok buyuk bır sırketız ve her sektöre hızmet verıyoruz.
hızmet verdıgımız tüm sektörlerde ilaç haricinde çalışma şansım oldu.buda bır sürü farklı sırket ıcın çalışmam demek oldu .
ondan dolayıda 6 sene aynı sırkette gibi hıc çalışmadım direktörler harıcınde bir sürü müdürle çalışma şansım oldu vs.
ama yenı yere geçmek tabıkıde ıstıyorumda daha alacağım cok sey var çalıştıgım sırketten.sektöre bır sef ünvanı ıle gidersem istediğim sırkete müdür olarak geçerim sonrasnda.

canım benım daha once gittiğim yurtdışındaki kamp arkadaşlarım geliyor kısmetse.

bızde kalacaklar artık yer yatağıydı aynı yatakta yatmalardı,koltuklar yatak vs seklınde kalınacak zaten kamptada çadırda kalmıştık ama cok heyecanlıyım.

geleceklerden 5i kız.3ü erkek onlarda nişanlı vs. dil dile değmek sevgili olmak demek oluyor ondada benım adamım var olmaz.

Son düzenleme:

heralde canım bişeyler çok normal değildi ben göremedim ve halada gördüğümü kabullenemiyorum ahhh biz kadınlar canım sen kaç yaşındasın iş okul ?

biliyorum kız sevgili demek olduğunu
çok komik tabir

:13:

Beğendik de beğenen yerlerimiz ağrıyor.
Sistem bir kere beğenince diğerlerini kabul etmiyor ya, ondan öyle oldu.

:13:

teşekkür ederim ...

o kadar önemli değil.. ben moral olsun diye şarkı paylaştım. ben eğlendim parçalarımla sizde eğlenmişinizdir inşallah...

selam elmalı turtam

nasılsın

elmalı turtaaaa ben miyim olsada yesek yaaa

aslıdan daha beter oldum. bana beddua mı etti neeee

iyiyim canım hamdolsun daha iyi olcam inş.
sen nasılsın?

şarkılar için saol yavrum ama beğenmek eziyet oldu.
sırf beğencem diye dene dene bir hal oldum

boş ver ya...

kalbiniz benle biliyorumo yeter

bir emek oyununda tatlı tatlı iltifatlar var bende bayılıyorum bu iltifatlara işde arada yazıyorum içimden geldikçe... canımda elmalı çekti aynen hemde açım ....

aynen ben de beğeneceğim diye deneye deneye bir hal oldum.

çok güzel bişey birazda yorucu tabi ,güzel yerler var

yerebatan sarnıcını merak ediyorum bende oraya gitmedim

bende beğenemıyorum neden anlamadım ayrıca benım kuşum tek kalmış durumda hepınız çiftleştirdiniz yazık değilmi ona he

sende bir gudumsuzluk var
sabahdan beri 1 kere beğenemedim.

kıs sen kendin çiftsin daha ne olsun kuşu boşver siz ilerde çift sonrada üçüz dördüz olursunuz çüfleşerekden

limonnn iyi bilir kuş çüfleştürmeyi

sende takıl peşimize :) gel sende ıstanbuldaysan.

yanlız bakarmısın sanki bende kırk yıllık tur rehberıyım ne özgüvense.

Son düzenleme:

yavrum bizim eve bir ablama geliyo şuraya bak asıl eğlence sizde valla aslında bizdede kalsalar ingilizce öğrenmek yerine hepsine türkçe öğretirim kesin

sana da ben gezdiririm yavrum

cahallenger kıs sen çok alemsin.
aşk acısı çekenleri bir güzel azarlıyon kendinize gelin diye koptum

kendin atlattın da yeni aşka yelken açtında millete hocalık yapıyon seni seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…