- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #27.001
Tuğçem Allah razı olsun senden ve burdaki tüm arkadaşlara.
desteklerinizi ve dualarınızın hakkını asla ödeyemem.
ALlah hepinize gönlünüzdekini en hayırlı şekilde nasip etsin inş. amin
canım olacağı varsa olur.
ama Türkiye deki tek işyeri ora değil.
Eğer başka yerde ise nasibin o olacaktır.
çok rahat olmak da iyi değil iş hayatında, sonuçta hep aynı çalışcan diye bişi yok. senin için yeni yer yeni tecrübe olur.
ayrıca insan 1 sene kadar yeni yerlerinde ancak ispatlar ve otorite ve çevre oluşturur gerçekte bence.çünkü bilinç olarak insanlar 1 sene öncekini aaa yeni diye bakarlar.değişiklik iyidir ya. her firma insana farklı bakış açısı katıyor.
ümidimiz beyza o getircek ordan bana yabancı koca
burası tatlı kızlar külübü beeee yaaaaaa
kıs bu kadar insan nerde kalcak anlamadım hiç.
nerden buldun bu milletteki insanlarıbu defa İngilizceyi hallettin halletmedin daha da konuşamazsın
hepsi ile dil dile deyyyy
bu nasıl bir tabir yaaa dil dile değmeden
unicef nerden kaldı kız aklına güldürdün beni
canım hayır senın ıcın asla demedim.bu tarzdaki adamlara karşı ben ön yargılıyım evet problem burada başlıyor bu ılıskıyı yaşayanlar genelde 20-22 yaşlarındaki kızlarla yaşıyorlar .eğer bu tarzdaki bır adam 28-30 yaşındaki bır ınsanla ılışki yasıyorsa bılkı ona gerçekten aşıktır ama 20-22 yaşlardaki kızlarla yasıyorsa bılkı amaç farklıdır.kaç sene olursa olsun hıc önemi yoktur.
sen ne desen ona boş zaten adam aynı seyleri daha oncede yaşamıştır.(aynı seyler vs söylenmiştir)
evet ama sımdıye kadar hıc aynı sırkette gibi ben çalışmadım bılıyorsun cok buyuk bır sırketız ve her sektöre hızmet verıyoruz.
hızmet verdıgımız tüm sektörlerde ilaç haricinde çalışma şansım oldu.buda bır sürü farklı sırket ıcın çalışmam demek oldu .
ondan dolayıda 6 sene aynı sırkette gibi hıc çalışmadım direktörler harıcınde bir sürü müdürle çalışma şansım oldu vs.
ama yenı yere geçmek tabıkıde ıstıyorumda daha alacağım cok sey var çalıştıgım sırketten.sektöre bır sef ünvanı ıle gidersem istediğim sırkete müdür olarak geçerim sonrasnda.
canım benım daha once gittiğim yurtdışındaki kamp arkadaşlarım geliyor kısmetse.
bızde kalacaklar artık yer yatağıydı aynı yatakta yatmalardı,koltuklar yatak vs seklınde kalınacak zaten kamptada çadırda kalmıştık ama cok heyecanlıyım.
geleceklerden 5i kız.3ü erkek onlarda nişanlı vs. dil dile değmek sevgili olmak demek oluyorondada benım adamım var olmaz.
biliyorum kız sevgili demek olduğunu
çok komik tabir
biliyorum kız sevgili demek olduğunu
çok komik tabir
:13:teşekkür ederimprensesim Filozofum
sabah sabah neşelenelim ...
ortamı hareketlendirelim
Beğendik de beğenen yerlerimiz ağrıyor.o kadar şarkı paylaştım hiç beğenmediğiniz..
:13:
Beğendik de beğenen yerlerimiz ağrıyor.
Sistem bir kere beğenince diğerlerini kabul etmiyor ya, ondan öyle oldu.
:13:
teşekkür ederim ...
o kadar önemli değil.. ben moral olsun diye şarkı paylaştım. ben eğlendim parçalarımla sizde eğlenmişinizdir inşallah...
selam elmalı turtam
nasılsın
elmalı turtaaaa ben miyim olsada yesek yaaa
aslıdan daha beter oldum. bana beddua mı etti neeee
iyiyim canım hamdolsun daha iyi olcam inş.
sen nasılsın?
şarkılar için saol yavrum ama beğenmek eziyet oldu.
sırf beğencem diye dene dene bir hal oldum
aynen ben de beğeneceğim diye deneye deneye bir hal oldum.elmalı turtaaaa ben miyim olsada yesek yaaa
Aslıdan daha beter oldum. Bana beddua mı etti neeee
Iyiyim canım hamdolsun daha iyi olcam inş.
Sen nasılsın?
şarkılar için saol yavrum ama beğenmek eziyet oldu.
Sırf beğencem diye dene dene bir hal oldum
aynen ben de beğeneceğim diye deneye deneye bir hal oldum.
aynen ya yıllar önce kampa gitmiştim onlar gelecek sımdı evıme cok farklı bır deneyım olacak benım ıcın
ülkemi ilk kez görmeye gelecekler.
istanbulda tarıhı yerleri,boğazı,kumkapıyı ve taksımı gezdrimeyi planlıyorum.
bende beğenemıyorumneden anlamadım ayrıca benım kuşum tek kalmış durumda hepınız çiftleştirdiniz yazık değilmi ona he
çok güzel bişey birazda yorucu tabi ,güzel yerler var
yerebatan sarnıcını merak ediyorum bende oraya gitmedim
Tuğçem Allah razı olsun senden ve burdaki tüm arkadaşlara.
desteklerinizi ve dualarınızın hakkını asla ödeyemem.
ALlah hepinize gönlünüzdekini en hayırlı şekilde nasip etsin inş. amin
canım olacağı varsa olur.
ama Türkiye deki tek işyeri ora değil.
Eğer başka yerde ise nasibin o olacaktır.
çok rahat olmak da iyi değil iş hayatında, sonuçta hep aynı çalışcan diye bişi yok. senin için yeni yer yeni tecrübe olur.
ayrıca insan 1 sene kadar yeni yerlerinde ancak ispatlar ve otorite ve çevre oluşturur gerçekte bence.çünkü bilinç olarak insanlar 1 sene öncekini aaa yeni diye bakarlar.değişiklik iyidir ya. her firma insana farklı bakış açısı katıyor.
ümidimiz beyza o getircek ordan bana yabancı koca
burası tatlı kızlar külübü beeee yaaaaaa
kıs bu kadar insan nerde kalcak anlamadım hiç.
nerden buldun bu milletteki insanlarıbu defa İngilizceyi hallettin halletmedin daha da konuşamazsın
hepsi ile dil dile deyyyy
bu nasıl bir tabir yaaa dil dile değmeden
unicef nerden kaldı kız aklına güldürdün beni
çok güzel bişey birazda yorucu tabi ,güzel yerler var
yerebatan sarnıcını merak ediyorum bende oraya gitmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?