30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

meleğimisss nerde kaldı yahu. saat kaç oldu. yok yok ben karar verdim buna yaramıyor sevgili adayı ile görüşmek
sana yasak koydum kıs bu hafta sonu görüşme yok sana.
zaten güzelim arabayı yatırıyon garajda ilk başta cezayı burdan kesmem lazım sana

kızçeler, ben toparlanayım yavaş yavaş... herkesin hafta sonu süper geçsin! :13:
pazartesi günü görüşürüz inşallah. bana bakın fazla yazışmayın olur mu? okuyacağım diye akla karayı seçiyorum.

haydi hoşça kalın!

sen nereye gidiyorsun canım?

Selam ,
39 olsa, topiğe katılıp sohbet etmek istese olur mu :))

başımızın üstünde yerin var canım, büyüğümüzsün saygı duyarız ben de 28'im ama kabul ettiler sağolsunlar, hatta evli olanlar bile vardı burada, topiğimizin gönlü geniş canım

öğle arası yürüyüş yaptım, yapmaz olaydım evet lodos mu nedir, ıslıklı bir rüzgar vardı

Adı nedir bilmiyorum ama, bir ara odayı havalandırayım diye camı bir açtım,ıslık sesiyle bütün evraklar havaya uçtu.
Senin çarpılman çok doğal. Allahtan uçurmamış seni rüzgar. Artık nerelerden toplardık kimbilir.. İngiltereden mi çıkardın,
İrlanda'da mı bulurduk bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…