30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

günaydın ipek cim :2:
gene kimseler yok. topic de yeller esiyor

evet burda da hava kasvetli ya ne güzel iyi gidiyordu

günaydın turkuazcim. demek heryerde böyle hava. insanın hiçbirsey yapasi gelmiyor valla.

aynen valla neyseki bugün cuma da akşam olsada ve hiç bitmese akşam.
offff haftasonu yine hafta başlayacak derdi sarıyor beni. ben çok yoruldum galiba ya çalışmaktan artık

Günaydın canım kız arkadaşlarım, bilgisayarıma virüs girmiş onunla uğraştık falan gelemedim siteye...
Hayırlı cumalar herkese, Rabbim tüm dualarımızı hayırlısıyla kabul buyursun inşallah...

"Nefsimi yendiğim tek yerdir belki de secdem. Ya Rabbim! Öyle bir iman bahşet ki gözyaşlarımla ıslansın seccadem..."

Rabbim'in, bizleri bir ömür boyu ihlas ile namaz kılan; gözyaşları ile seccadesi ıslanan kullarından olmamızı nasip etmesi ve günahlarımızı bağışlaması duası ile...

tünaydın hatunlar : ))
istanbul'da hava lodoslu, bi tuhaf yine sıkıntılı.
kızlar hiç başlıkta istanbul kadıköy göztepe'de oturan var mı?

selamlar, ben de sizdenim.

29 yaşıma girdim. şuan aşk meşk yok. biraz yalnız bolca da huzurlu hissediyorum
hoş geldin!
hoşbuldum :)

bu kinim taaa önceleri beni aldatan sevgilimeydi. sağolsun sonsuz bi güvensizlik hissi ile başbaşa bıraktı beni. sayesinde herkes aldatır düşüncesindeyim
öyle oluyor canım, uzunca bir süre erkeklere güvenemiyorsun. onların bir kalbi olduğunu düşünmüyorsun. hepsinin derdi aynı şey sanıyorsun falan!...

hoş geldiniz! Ben de "haydi güzelim, şeker ezelim. bu sene de bekar gezelim" şarkısını söylerim ara sıra soranlara...
Allah her şeyin hayırlısını ve gönlümüze göre olanını nasip etsin. Evet, ben de bir ara anne olma duygusu ağır bastığından istiyordum ama bir yandan da büyük sorumluluk evlilik... şimdi korkuyorum ama aşık olmak da istiyorum tabii ki! karşılıklı bir aşk yaşasam, adam gibi bir adamla... fena mı olur? :)

tünaydın hatunlar : ))
istanbul'da hava lodoslu, bi tuhaf yine sıkıntılı.
kızlar hiç başlıkta istanbul kadıköy göztepe'de oturan var mı?

Tunaydin canım. ben suadiye'de doğup büyüdüm oraları çok iyi bilirim ama 15 senedir ayriyim oralardan, ara sıra gidip geliyorum.

Tunaydin canım. ben suadiye'de doğup büyüdüm oraları çok iyi bilirim ama 15 senedir ayriyim oralardan, ara sıra gidip geliyorum.

tatlım çok sevindim bunu duyduğuma, neden dersen hep o tarafta oturan biri ile arkadaşlık etmek istedim. Hiç bilmediğim halde oraya karşı bir sempatim var, inanır mısın evlendiğimde kısmet olursa tabii, orada oturmak istiyorum, inşallah : ))
çok seviyorum o tarafı...

Selam,
Sadece erkeklerin değil, reklamlarla kadın-erkek ve çocukların meta olarak lanse edilmesi benim de hiç hoşuma gitmiyor.
Ama biscolata erkeklerine bayılıyorum. Madem siz sevmiyorsunuz, hepsi benim olsun

Süper olur, çok güzel olur, harika olur !
Tez zamanda olsun inşallah , bekliyoruz tatlım

Geldim tatlım geldim. Tarot yorumlarınızı bu akşam yazacağım. Bir de, sıkıldım, bunaldım falan yazmışsın ya, ben genelde müsaitim tatlım.
Haftaya çık gel istersen Ankara'ya. Hem haftaya ctesi bizim reiki ekibiyle günümüz var. Seni de tanıştırırım kızlarla. Değişiklik olur.
Ne dersin ?

vanım merhaba,

tarott mu olur ya keyfin ne zaman isterse o zaman bak
haftaya gelme durumum olmaz canım pek. izin konuştum bugünde biraz sorun oldu.
başka durumda var sana yazdım özelden. saol tatlım davetin için. inş başka zaman.

Cevap yazdım tatlım. Ne zaman istersen, önceden haber vermen yeterli.

Sen de benim canımsınnn, güzel arkadaşım benim.
Karşına çıksın şöyle kocaman bir aşk , en unutulmazlarından , bak gör nasıl sevineceğiz.
En başta ben.. Senden çok sevinirim valla
aynısı sizin için de geçerli, sizin mutluluk haberlerinizi alsam ben de çok sevineceğim; inşallah o günler de gelecek. amiiiiiiiiin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…