- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #2.721
günaydın turkuazcim. demek heryerde böyle hava. insanın hiçbirsey yapasi gelmiyor valla.
hoş geldin!selamlar, ben de sizdenim.
29 yaşıma girdim. şuan aşk meşk yok. biraz yalnız bolca da huzurlu hissediyorum
öyle oluyor canım, uzunca bir süre erkeklere güvenemiyorsun. onların bir kalbi olduğunu düşünmüyorsun. hepsinin derdi aynı şey sanıyorsun falan!...hoşbuldum :)
bu kinim taaa önceleri beni aldatan sevgilimeydi. sağolsun sonsuz bi güvensizlik hissi ile başbaşa bıraktı beni. sayesinde herkes aldatır düşüncesindeyim
sen de hoş geldin Tugbis!ben 26 yaşındayım e 30 a az kaldı ama herseyın hayırlısı sonucta mutsuz bir evlilik olucagına bekarlık daha güzel.
hoş geldiniz! Ben de "haydi güzelim, şeker ezelim. bu sene de bekar gezelim" şarkısını söylerim ara sıra soranlara...Otuzlu yaşlar ve bekarlık;
Toplumsal normalara inat bu sene de bekar gezelim en sevdiğim Türkü mesela,
Halen bekarlık sultanlık
Kötü ya da iyi ilişki deneyimleri sonrası yalnızlığıma dönüşlerim var mesela,
...
Yaşıtlarımın çoluğa çocuğa karışması, evleri kadar çiftlenmemiş çocuklarına yenilerini eklemeleri, değişen ve yükselen modellerle araç sahibi olma hevesleri, ne zaman bir araya gelsek çekiştirdikleri eşlerinin anneleri/babaları ve aile fertleri, hayat pahalılığından dert yakınmaları ile çelişen övünmeleri, boy boy çekilmiş gezi, tatil fotoğrafları... kimi zamanlar oluyor ki evlilik sadece bu olmamalı dedirtiyorsa da özlem duyuyorsunuz özellikle de bebekleri görünce, anne olma dürtüsünden sanıyorum.
Kısaca otuzlar geçiyor ve ben halen uzak bir yarın ya da hayal gibi bakıyorum evliliğe diyebilirim. Sanırım uzun uzun zamanlar da da bekar kalacağım.
,,
tünaydın hatunlar : ))
istanbul'da hava lodoslu, bi tuhaf yine sıkıntılı.
kızlar hiç başlıkta istanbul kadıköy göztepe'de oturan var mı?
tünaydın hatunlar : ))
istanbul'da hava lodoslu, bi tuhaf yine sıkıntılı.
kızlar hiç başlıkta istanbul kadıköy göztepe'de oturan var mı?
Tunaydin canım. ben suadiye'de doğup büyüdüm oraları çok iyi bilirim ama 15 senedir ayriyim oralardan, ara sıra gidip geliyorum.
ohoooooo! siz de her sene her sene iyi alıştınız İzmir'e kar yağmasına.izmirdede hava rüzgar ve aşırı yağışlı dün geceden beri asırı yagmur var bide kar yagsa ya :)
hanımlar bodoslama dalıyorum konuya ancak şu biscolatta reklamından hiç haz etmiyorum. erkeklerin o buğulu baygın bakışları, rende gibi kasları, ve seksi olduklarını zannettikleri o sevimsiz tebessümleriyle metadan başka bir şey değiller.
hoş geldiniz! Ben de "haydi güzelim, şeker ezelim. bu sene de bekar gezelim" şarkısını söylerim ara sıra soranlara...
Allah her şeyin hayırlısını ve gönlümüze göre olanını nasip etsin. Evet, ben de bir ara anne olma duygusu ağır bastığından istiyordum ama bir yandan da büyük sorumluluk evlilik...şimdi korkuyorum ama aşık olmak da istiyorum tabii ki! karşılıklı bir aşk yaşasam, adam gibi bir adamla... fena mı olur? :)
İyi geceler herkese
Aklıma geldi de maria nerde gene :))) ankara ya döncekti ya.
Geldide yorunmu hala :)))
Gelsede tarot baksa
Meleğimisss nerde bu hafta çok boş bıraktı topic i
Onada yasaklıyom sevgili adayı ile görüşmesini. Onla görüşünce 1 hafta gelemiyor kendine ayol yorgunluktan
Geldim tatlım geldim. Tarot yorumlarınızı bu akşam yazacağım. Bir de, sıkıldım, bunaldım falan yazmışsın ya, ben genelde müsaitim tatlım.
Haftaya çık gel istersen Ankara'ya. Hem haftaya ctesi bizim reiki ekibiyle günümüz var.Seni de tanıştırırım kızlarla. Değişiklik olur.
Ne dersin ?
Maria'm; cansın, canımsın! sağ ol.Süper olur, çok güzel olur, harika olur !
Tez zamanda olsun inşallah , bekliyoruz tatlım
Maria'm; cansın, canımsın! sağ ol.
vanım merhaba,
tarott mu olur ya keyfin ne zaman isterse o zaman bak
haftaya gelme durumum olmaz canım pek. izin konuştum bugünde biraz sorun oldu.
başka durumda var sana yazdım özelden. saol tatlım davetin için. inş başka zaman.
aynısı sizin için de geçerli, sizin mutluluk haberlerinizi alsam ben de çok sevineceğim; inşallah o günler de gelecek. amiiiiiiiiin!Sen de benim canımsınnn, güzel arkadaşım benim.
Karşına çıksın şöyle kocaman bir aşk , en unutulmazlarından , bak gör nasıl sevineceğiz.
En başta ben.. Senden çok sevinirim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?