- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #2.761
Evet bekarım , ama evlenmekten halaa umudumu kesmiş değilim :))
Uzatmalı bir sevgilim var kendisi 3 yıldır Londra da , inşallah gelirse bahara ( ve vazgeçmezse ) evleniciiz...
Adı nedir bilmiyorum ama, bir ara odayı havalandırayım diye camı bir açtım,ıslık sesiyle bütün evraklar havaya uçtu.
Senin çarpılman çok doğal. Allahtan uçurmamış seni rüzgar. Artık nerelerden toplardık kimbilir.. İngiltereden mi çıkardın,
İrlanda'da mı bulurduk bilmiyorum
hadi ya hayırlısı olsun, benımkı de Londra'dan ama bu has Londralı
teşekkür ederim...
has londralı sevgili mi eş mi
görüştüğüm daha doğrusu görüşemediğim çocuk diyelim
inşallah bir gün eşim dediğin çocuk olur o zaman
Evet herkes katılabilir. Hoşgeldin yrni arkadaşımız aramızabaşımızın üstünde yerin var canım, büyüğümüzsün saygı duyarızben de 28'im ama kabul ettiler sağolsunlar, hatta evli olanlar bile vardı burada, topiğimizin gönlü geniş canım
Kıs aslı bu havada yürüyüş neyine. Durdun durdun lodosumu buldun ayolöğle arası yürüyüş yaptım, yapmaz olaydımevet lodos mu nedir, ıslıklı bir rüzgar vardı
kız turkuaz kaç dakıkadır okuyup begenmekten bir şey yazamadın
Ayol bu turkuazla maria da paslaşıp duruyor, biri yazıyor mesajı öbürü okuyor, biri geliyor biri gidiyor
ne konusuyorsunuz kızlar gizli gizlişu Ankara ziyaretinin olmama gerekçelerıyle mı ilgili hala
Evet herkes katılabilir. Hoşgeldin yrni arkadaşımız aramıza
Kıs aslı bu havada yürüyüş neyine. Durdun durdun lodosumu buldun ayol
Kıs aslı senin için çalışayım uçan hali icat edip londro ya gönderim.:)))
Ayrıca dedektif halt etmiş yanında kıs senin :)))
Maria kıs bu aslı çok fena oldu kıs bu topicde:))) gözünden hiçbişî kaçmıyor bunun:)))
Heee özelden maria ile yazılıyoz. Gizli sırlarımız var :)))
Melek ok ortalarda. Bugünden başladı herhalde yarın sevgili adayı île görüşcek herhal :)))
Bizim Aslı son zamanlarda pek fena oldu. Dil pabuç kadar , bir de bilmiiiişşş bir de hazır cevaaappp ay ne yapsak ki bu kızla deyu arkandan konuşyoruz
bu kadar da olmaz ki yani canım
hoşbuldum
Sohbetinizin neresinden tutsam diye ben de habire okuyup duruyorum
hoşbuldum
Sohbetinizin neresinden tutsam diye ben de habire okuyup duruyorum
sen de hazır cevapsın ki turkuaza yollamışsın mesajı hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?