30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Seçme şansım olsaydı İngiltere'ye doğru yol alırdım herhalde

Ayol bu turkuazla maria da paslaşıp duruyor, biri yazıyor mesajı öbürü okuyor, biri geliyor biri gidiyor

ne konusuyorsunuz kızlar gizli gizli şu Ankara ziyaretinin olmama gerekçelerıyle mı ilgili hala

başımızın üstünde yerin var canım, büyüğümüzsün saygı duyarız ben de 28'im ama kabul ettiler sağolsunlar, hatta evli olanlar bile vardı burada, topiğimizin gönlü geniş canım
Evet herkes katılabilir. Hoşgeldin yrni arkadaşımız aramıza
öğle arası yürüyüş yaptım, yapmaz olaydım evet lodos mu nedir, ıslıklı bir rüzgar vardı
Kıs aslı bu havada yürüyüş neyine. Durdun durdun lodosumu buldun ayol
Kıs aslı senin için çalışayım uçan hali icat edip londro ya gönderim.:)))
Ayrıca dedektif halt etmiş yanında kıs senin :)))
Maria kıs bu aslı çok fena oldu kıs bu topicde:))) gözünden hiçbişî kaçmıyor bunun:)))
Heee özelden maria ile yazılıyoz. Gizli sırlarımız var :)))
Melek ok ortalarda. Bugünden başladı herhalde yarın sevgili adayı île görüşcek herhal :)))

Ayol bu turkuazla maria da paslaşıp duruyor, biri yazıyor mesajı öbürü okuyor, biri geliyor biri gidiyor

ne konusuyorsunuz kızlar gizli gizli şu Ankara ziyaretinin olmama gerekçelerıyle mı ilgili hala

Bizim Aslı son zamanlarda pek fena oldu. Dil pabuç kadar , bir de bilmiiiişşş bir de hazır cevaaappp ay ne yapsak ki bu kızla deyu arkandan konuşyoruz

Kıs aslı bu havada yürüyüş neyine. Durdun durdun lodosumu buldun ayol
Kıs aslı senin için çalışayım uçan hali icat edip londro ya gönderim.:)))
Ayrıca dedektif halt etmiş yanında kıs senin :)))
Maria kıs bu aslı çok fena oldu kıs bu topicde:))) gözünden hiçbişî kaçmıyor bunun:)))
Heee özelden maria ile yazılıyoz. Gizli sırlarımız var :)))
Melek ok ortalarda. Bugünden başladı herhalde yarın sevgili adayı île görüşcek herhal :)))[/QUOTE]

öyle oldu malesef, hava alıp açılayım demiştim ama fazla açıldım herhalde

maşallah diyin kız bizim gözümüzden kaçmaz, ancak mailden yazışırsanız o zaman anlayamam bak

sen de sardın melege, kart mı çektireceksin yine bırak kız rahat rahat görüşsün ayol

hoşbuldum
Sohbetinizin neresinden tutsam diye ben de habire okuyup duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…