- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #27.661
off yanınada ketçap mayonezzz
bu saaatte patates kızartması yenmez..
bana gelın 1 haftalık yemek yaptım bende yersınız.. tas kebabı,türlü,barbunya ve çorba yaptım..beklerım..
bu saaatte patates kızartması yenmez..
bana gelın 1 haftalık yemek yaptım bende yersınız.. tas kebabı,türlü,barbunya ve çorba yaptım..beklerım..
aa tugcecık nıckını değiştirmişsin hayırlı ugurlu olsun..
ben bu haftasonu dınlenemeyecegım yaww en ıyısı sımdı yatıyım tugcecım ya ben pazartesi bır iş görüşmesine gideceğim cok istiyorum bı kart çekermısın? nolcağına dair bıde her zamankı gibi aşk için mümkünse..
doğru diyorsun, tamam ben de deneyeceğim, teşekkürler
ben de yavaş yavaş yatacağım,iyi geceler
kızım yemek dedin aslıya iş çıkarttın gece gece.ne yesek kız acep
ben bu yüksek lisans derslerinin bişi anladıysam arap olamevet okulda verılıyor okulun sürekli eğitim merkezindeki bır program aslında 2000tl ama bana bedava olacak :) pazarda var cumarteside 9:30-16:30 arası ıkı gunde var.
yuksek lısans ıcın normalde 3 ders alıyorum ama mısafır ogrencı statusunde bu dönem 1 derse giriyorum onunla 4 ders oluyor.
aaaa canım hayırlısıyla olsun inş.aa tugcecık nıckını değiştirmişsin hayırlı ugurlu olsun..
ben bu haftasonu dınlenemeyecegım yaww en ıyısı sımdı yatıyım tugcecım ya ben pazartesi bır iş görüşmesine gideceğim cok istiyorum bı kart çekermısın? nolcağına dair bıde her zamankı gibi aşk için mümkünse..
kızım dayakmı istiyon laaa sen gece gecepoffff ne edem papates kızartırım bende o zman
ay bende şimdi aynı şeyi yapcam son kurabiyelerimaslı sütle kurabıye yıyecegım gel ıstersen..
bak yaa patates kızartması diyor
iyi geceler canım gene gell sık sık gelllll çık çık gellllevet yemek konusunda seciciyim ben pek sevmesem de huyumu..
iyi geceler kızlar ben kaçıyorum...
terlik geliyor bak heeeeeeeeeeeoff yanınada ketçap mayonezzz
gitmene izin verdim mi benherkese iyi geceler,ben mutfağa değil yatağa kaçıyorum
bu akşam ne yedin bakayım
sağolasın canım.
İş GÖRÜşmesinin sonucu için zaman gerekecek canım.
zamana bırakman gerekecek yani.
kendine ve meleklerine bu konuda zaman ver.
aşk içiin;
bilgelik kartı geldi.
içindeki bilgeyi dinle. O bilgelik sende var.
Senin sessiz ve bilge olan parçan doğru yolu biliyor.
hayırrrr yaa daha varrr yarın evdesin gitme
kızım yemek dedin aslıya iş çıkarttın gece gece.
kalkıp poğaça yapcak sıkcak sıcak şimdicanım poğaça çekti de
ben bu yüksek lisans derslerinin bişi anladıysam arap olamneyse artık yapıp öğrenmek nasip olsun inş. amin
aaaa canım hayırlısıyla olsun inş.
sakın ikilemde kalarak gitme kendini telkinle emi
sana iyi bir yer olacak bak demişti dersin
kızım dayakmı istiyon laaa sen gece gece... kızartmaymış seven var şurda
ay bende şimdi aynı şeyi yapcam son kurabiyelerim
hemen yapp hiçççççç geri kalma
iyi geceler canım gene gell sık sık gelllll çık çık gellll
terlik geliyor bak heeeeeeeeeee
gitmene izin verdim mi ben
hadi hadi iyi geceler. yatak odası yerine mutfağa gitme bakk
selamlar kızlar
akşam dışardaydım sonra arkadaşlar falan eve geldi sohbet muhammet öyle seviyorum sizi
turkuazım bılmıyorum kı adamlar cok ısrar ettıler normalde calısacağım yer ıstanbulda.direktörleri ve genel müdürleri gelsın görelim ok ıse ıse başlasın demişler.. cok buyuk bır sırket olursa cok farklı olabılır benım ıcın bıde hıc çalışmadıgım sektör ve o kadar buyukkı başbakan ıhalelere fırma adına arada katılıyormuşş falan..yanı hıc olmazsa bı gıdıp deneyecegım bı anda oldu cunku bıde direktör dedıklerı adamın pazartesı harıcınde zamanı yokmuş bakalım nolcak..
bide korktugum sey eğer olursa sonuçta adamların kafa yapısı bellı dırekt onlar zaten ama bende tam tersı görüşteyım nasıl olcak hıc bılmıyorum..
me too baby
valla şunu gördüm bu iş arama sürecimde, istemeden gittiğim her yer görüşme sonrasında istediğim yer oldu. yani nerden ne çıkacağı belli olmuyor.
beğenim yada beğenmiyim her görüşmeye gittim ben 1 yer hariç.
moralman iyi ol, görüşmede ses tonundan bile anlıyorlar inan.
ya nasip de git yani. bazen de bir yer başka yerlerin kapısını açar. görüşmede tecrübe oluyor insana
hakkında hayırlısı neresi ise o olsun. su gibi akarak olsun inş. bol şans
ordan çalışan herkes onlarla aynı görüşte sanma canım.
zaten artık iktidarda değişime gidiyor ....
hoşgeldin red
off 3 te yatıp 6 da uyandım
Günaydın tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?