30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

50 msj ustuveya editöre özel msj atabilirsiniz diyor neyse artk burdn sorcm özel olck biraz ama neyse artk

Canim ne sorucaktin elimizden bisey gelirse yardimci olalim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bide cep tlf su ifadeler belli olsa simdo opucukmu attin sayilar cikiyo anlamıyorum yazıyla yaz ifadeleri

önce güldüm :))))
sonra ödülün olan öpücükleri gönderdim :))

Burdaki konuyla hiç alakalı diğil ama bn bunalimdaym ve herkesdn bi akıl aramaktaym napcm blmyrum Ben subat ayin 10da adet günüm bitti 12de erkek ark. Ben bakireym diye mecburen tersdn iliskiye grmek zorunda kaldk we ilk sefrde icine bosalma olmadi ama ben hemen norlewo hapi ictm we ardndan 2 saat snra tekrar ayni sekilde iliskiye grdk ama bu sefr biraz icine bosaldi sanki ama ben o panikle silim edim drken vajinama bulastirdm mi acaba ddm we korktm erkek ark bise olmadi korkma bise olmaz ddi ama ben stresdym norlevodan 1 hafta snra kanamam oldu ama mart oldu we ben hala adet olmadm ama gnede idrar testi yaptm negatif cikti we surek li karnim agryo tekrar idrar testi yapim mi yada benim norlewodan snraki kanamama goremi adet olmam gerekyo blmyrumya yardm ci olun lutfn hamilemiym sizce :-(

Canim anladigim sumu sen iliskiden sonra ertesi gunu hapimi ictin?
Ya madem hap ictin tekrar neden iliskiye girdin?
en iyi cozum kan testi yaptirman .brn simdi pek anlamam fazla ama haptan dolayi denge gitmis olabilir hemen telaslanma kan testi yaptir.
Sana neden yaptin yaptigin yalnis gibi seyler demicem zaten bir daha herhalde yaomazsin psikolojini bozma daha fazla...

İlk ilişkidn snra kullandm tekrar oldu snra ama cok pişmanm ya asla yani bidaha asla bu cektm sıkıntı yeti bana zaten ama kan testi yaptırmaya gityimde o bilgiler bnm hastanedeki işllere giriliymu peki

İlk ilişkidn snra kullandm tekrar oldu snra ama cok pişmanm ya asla yani bidaha asla bu cektm sıkıntı yeti bana zaten ama kan testi yaptırmaya gityimde o bilgiler bnm hastanedeki işllere giriliymu peki

Neysr canim bundan sonra psikolojini bozucal seyler yapmamaya dikkat et hastaneye gidip kan testi yaptiricaksin evet bilgilerini aliyolar ama bi sikinti olmazko sonucta evini aramazlar yani merak etme ama git biran once kan testini yaptir ve rahatla

Korkma hamile kalmazsın katı naptın ya o saçma sapan haptandır. Ya da içine boşaldığı için ağrımıştır. Bi de sevgilinde olsa ilişkiye giriyorsun ya onun ne kadar sağlıklı olduğunu bilemezsin hatta kendisi bile bilemez.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Herkes nereye gitti yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…