30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

içim çok doluyor bu dönemlerde yine öle

sinirim bozuluyor herşeye :26:
Allah sonumuzu hayır etsin inş.
bazen bakıyorum ellerime hiç umudum yok ki Rabbim e teslim edeyim yeşermesi için.

canım bu geçici bir süreç.
hormonlarımız sebep oluyor.
düşündüğümüz gibi umutsuz değil durumlar yani.
ama beyin sana öyle düşündürtüyor.
fakat regl olduktan sonra geçicek canım.

turkoooooo 4:40 da uyandım sonra 6:30ta içim geçti 10 dk uyanmak zorunda kaldım zaten. uykumu kim çaldıysa getirsin

günaydınlarrr

bu sabah çok mutlu oldum bi ara burda da konuşmuştuk sağlıklı beslenme diyet ve hayatımda herhalde en son ortaokuldayken gördüğüm kiloyu gördüm 52 yazıyooduuu çok mutlu oldum ya sizle de paylaşmak isedim. özgünemim o kadar yerine geldi ki . tek derdim üstüme olan hiç kıyafetim yok alışveriş günleri beni beklesin

canım derdin bu olsun... bende 52-51 istiyorum 54 hep

Çok sevindim cnm gerçekten mutluluk verici bişey formunu kaybetmek yok ozaman

kızlar günaydın, hayırlı haftalar.

çok ihmal ettim sizi biliyorum:26: tüm dostlarıma teşekkür ediyorum.rahatsızdım, şuan çok şükür iyiyim.
işler yoğundu hala yoğun maalesef. o yüzden yazdıklarınızı da çok takip edemiyorum açıkçası,siteye de bakamıyorum bu ara zaten.
üstüne bir de dün kursa yazıldım epey yoğun bir zaman beni bekliyor.

inşallah güzel güzel haberleriniz vardır,güzel umutlarınız,dualarım sizinle

Kızlar ben bişey yaptım ama iyimi kötümü bilemedim işyeri ingilizce kursuyla anlaşmış indirimli gelicek dediler bizim kendi eğitim binamızda eğitim vericekler bende katıldım Neuro Linguistic English kursun adı bu kızlar uygun geldi ama doğru düzgün araştırma yapmadım aslında 100 saat 400-600 tl arası katılıma göre değişcekmiş fiyat nasıl sizce

canım derdin bu olsun... bende 52-51 istiyorum 54 hep
bend aynı kilodayım

çok iyi bence. fiyat araştırması yapmadım ben hi. piyasayı bilmem ama iyi gibi.

Gününüa aydın olsun..Çıtırlar

O kadar uyudum hala uykum var yaaa

Son düzenleme:

bende aynı :) sonra o sene 5 kilo aldım ...uzun süre aynı kaldım. şimdi ise 54-53 gibi

bend aynı kilodayım

çok iyi bence. fiyat araştırması yapmadım ben hi. piyasayı bilmem ama iyi gibi.

Gününüa aydın olsun..Çıtırlar

O kadar uyudum hala uykum var yaaa

Bugün bende bayılcak gibiyim havadan cnm sanırım
banada az geldi fiyatı şirket indirimi diyolar kesin indirimlidir diye düşündüm.aslında diş dolgularımı yeniletmek için toptan para ödedim indirimli olsun diye birde bu ben 2 ay cafede bileoturamam artık ama ilk defa bukadar çok kendim için bişey yapıyorum inşallah hayırlı olur :44:

Canım 62 den gelince mutlu oldum ilk kez alışverilten zevk aldım ya

teşekkür ederim canım tam gaz devam

evet bende cumartesi akşamı regliydim çok haraket yapamadım ama bikaç haraket yapıyorum bilgisayardan çıktı alıp bikaç spor haraketleri uygulamak istiyorum hızlı başlayamam spora sıkılıyorum ozaman birden yorulunca

valla bilmiyorum.. bir kupa kahve içtim... çokda uyudum... hala esniyorum... sanki az uyudum.. 8 saat uyudum... hala yatsam uyuycam... ben birde az uyku severim..

şu son 1 aydır uyuyamıyordum... 10 gündür de ilaç kullandım oda uyutmadı midemi böreklerimi rahtsız etti... ruhumu bozdu :) ne ilaçmıç ya... hem psikolojimi bozdu hemde dengemi bozdu... ilaç bitti duygu patlaması bitti :))

geride uyku ve mide bulantısı bıraktı

Sakinleştirici ilaçmı içtin cnm,

Sakinleştirici ilaçmı içtin cnm,

kortizon kullandım... kulak rahatsızlığım gripten tekrarladı... strese gelemedim ...2 ilaç ağır ilaçlardı biraz hormon içerdiği için duygularını değiştiriyor tuaflaştırıyor... kullananlar öyle yazmış ruhen etkileniyorsun... nede olsa hormon alıyorsun ... bende ilacı bırakınca o duygulsalıklarım geçince anladım ilaçtanmış

[video=youtube;M7QQtEq-qaM]http://www.youtube.com/watch?v=M7QQtEq-qaM#t=128[/video]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…