- 14 Ağustos 2011
- 28.804
- 4.542
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #27.901
içim çok doluyor bu dönemlerde yine öle
sinirim bozuluyor herşeye :26:
Allah sonumuzu hayır etsin inş.
bazen bakıyorum ellerime hiç umudum yok ki Rabbim e teslim edeyim yeşermesi için.
senin garibanlığın üşengeçlikten kaynaklanıyor
karamsarlık yok,duaya devam.
sıhhatler olsun.
herkese iyi geceler
fiyat açıkçası bana da pahalı geldi
Yoo bende genelde hafta sonlari durmam ama bu hafta boyle oldu evde kalmak istedim kafami dinledim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım derdin bu olsun... bende 52-51 istiyorum 54 hep
bu sabah çok mutlu oldum bi ara burda da konuşmuştuk sağlıklı beslenme diyet ve hayatımda herhalde en son ortaokuldayken gördüğüm kiloyu gördüm 52 yazıyooduuuçok mutlu oldum ya sizle de paylaşmak isedim. özgünemim o kadar yerine geldi ki . tek derdim üstüme olan hiç kıyafetim yok alışveriş günleri beni beklesin
bu sabah çok mutlu oldum bi ara burda da konuşmuştuk sağlıklı beslenme diyet ve hayatımda herhalde en son ortaokuldayken gördüğüm kiloyu gördüm 52 yazıyooduuuçok mutlu oldum ya sizle de paylaşmak isedim. özgünemim o kadar yerine geldi ki . tek derdim üstüme olan hiç kıyafetim yok alışveriş günleri beni beklesin
bend aynı kilodayımcanım derdin bu olsun... bende 52-51 istiyorum 54 hep
Kızlar ben bişey yaptım ama iyimi kötümü bilemedim işyeri ingilizce kursuyla anlaşmış indirimli gelicek dediler bizim kendi eğitim binamızda eğitim vericekler bende katıldım Neuro Linguistic English kursun adı bu kızlar uygun geldi ama doğru düzgün araştırma yapmadım aslında 100 saat 400-600 tl arası katılıma göre değişcekmiş fiyat nasıl sizce
canım derdin bu olsun... bende 52-51 istiyorum 54 hep
teşekkür ederim canım tam gaz devamÇok sevindim cnm gerçekten mutluluk verici bişeyformunu kaybetmek yok ozaman
bend aynı kilodayım
çok iyi bence. fiyat araştırması yapmadım ben hi. piyasayı bilmem ama iyi gibi.
Gününüa aydın olsun..Çıtırlar
O kadar uyudum hala uykum var yaaa
Canım 62 den gelince mutlu oldumilk kez alışverilten zevk aldım ya
teşekkür ederim canım tam gaz devam
Bugün bende bayılcak gibiyim havadan cnm sanırım
banada az geldi fiyatı şirket indirimi diyolar kesin indirimlidir diye düşündüm.aslında diş dolgularımı yeniletmek için toptan para ödedim indirimli olsun diye birde bu ben 2 ay cafede bileoturamam artık ama ilk defa bukadar çok kendim için bişey yapıyorum inşallah hayırlı olur :44:
valla bilmiyorum.. bir kupa kahve içtim... çokda uyudum... hala esniyorum... sanki az uyudum.. 8 saat uyudum... hala yatsam uyuycam... ben birde az uyku severim..
şu son 1 aydır uyuyamıyordum... 10 gündür de ilaç kullandım oda uyutmadı midemi böreklerimi rahtsız etti... ruhumu bozdu :) ne ilaçmıç ya... hem psikolojimi bozdu hemde dengemi bozdu... ilaç bitti duygu patlaması bitti :))
geride uyku ve mide bulantısı bıraktı
Sakinleştirici ilaçmı içtin cnm,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?