30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Söylediğin sözde, yaptığın işte, düşüncelerinde sevgiyle hareket ettiğinde mucizeler yaratırsın. Ruhundan, özünden; sevgiden gelen her şey sana neşe, huzur verir.
Kendin için neyin doğru olduğunu bilemediğin zamanlarda gözlerini kapat ve derin bir nefes al. Sakinleş…
Yapmak istediğin ya da senin için uygun olup olmadığını merak ettiğin şeyi düşün.
Ne hissediyorsun?
Eğer hissettiğin şey huzur, neşe, mutluluksa, niyetin yüzünde gülücükler açtırabiliyorsa senin içindir, uygundur.
Zaten Sen senin için neyin uygun olduğunu her zaman bilirsin.
Yapmayı istediğin şeyde ya da niyetinde ilk önce sevgiyi ara.
Niyetlerinin, dualarının kaynağı sevgi olduktan sonra onların birer birer harika bir şekilde gerçekleştiklerini görür ve her bir yeni günde yepyeni mucizelere kollarını açarsın.

YENİ GÜNE MUCİZELERİNLE BAŞLAMAN DİLEĞİYLE…

güzel bir olumlama buldum

Pazartesi sinava girdim biliyorsun. Sali KK den arkadaslarla icmeye gittik. Mojito ne guzel seymis yahu.
Dun de shiatsu ya gittim, yarin da jilian a basliycam. Iste oyle. :))

Miss u 2 baby

maşallah Lucky bende bu yazdıklarının bi kısmını anladım :44:
içki kullanmıyorum, çevremde yok bende alışmadım sanırım alkol sevmiyorum

ama arada şarap içmişliğim vardır mariachi bilirim bide jack daniels'ın adını

Son düzenleme:

ben bu yazıyı çok beğendim...

Yok kiz bende alkol alma ozurluyum.:)) Boyle hafif alkollu meyveli cocktail ler daha cok hosuma gidiyor. Hem sarhos olmuyorum , hemde bana yetiyor :)

filozof prenses ve limon, maillerinize ancak cevap yazdım

Son düzenleme:
hadi ya ... o kötü olmuş... olsun gene yükselir... sen enerjik bir üyesin.. yorumlarını sağlam tut ...geliyorum peşinizden

en pasif üye benim galiba özel hayatta aktif KK da pasif faydam ancak kendime, kuşları bile çiftleştiremedim.
kendime müslümanım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…