- 2 Ağustos 2013
- 4.132
- 3.935
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #28.101
bu konuda tuğçeye katılıyorum suskun sultan...en çok neyi istersek imtihanımız bu oluyormuş.. kimisi bekarken uygun birini bulamıyor kimi evleniyor dışardan mesut aile kaynana problemi kiminin hepsi yolunda sağlık problemi çıkıyor.. bugün okudum bir yerde ' insanlar imtihan edilmeden (sadece) 'inandık' demeleriyle bırakılacaklarını mı sandılar?' 29/Ankebut,2 diye yazıyordu.. ben hep düşündüğüm de iş aile konusunda şanslıydım değişen sistemlere denk gelsemde(meslek lisesi çıkışlıyım puan kırılıyordu ve benim için bunalımlı zamanlardı) sevdiğim bir mesleğim var. sağlıklıyım. çok şükür..tek eksik eş gibi duruyor ve bebekleri çok seviyorum.. demekki sabretmek gerek benim de imtihanım bu... olumlu düşünmek her zaman iç huzuru dengelemede tatmin etmede yardımcı.. arada olumsuzluğa umutsuzluğa kapılsam da..bu konuda tuğçeyi takdir ediyorum..
Günaydın herkese bu arada...
Günaydın Cerencim.
Bende bebekleri çocukları çok seviyorum...
Akşamda, sabahta böyle değildi fikirlerim. Yazdığım yazıyı okuyunca kendi kendime kızdım. Akşam çok güzel bir arkadaş topluluğundaydım. Hiç bir kötü olumsuz düşüncede değildim. Kısmet yaşayı göreceğiz....
petunya umutsuzluktan ziyade artık bu hayırlı olma-olmama kavramını anlamıyorum...Her adımımı dua ile atan biriyim.. Her olayın arkasından sözler hayorlı değilmişle noktalanmasından ... bazı olaylara baştan olmayacaktı zaten demelerinden ... bazı şeyleri ailemde dahil istemedikleri için sürekli olmusuz yorumlamalarından.... iyiliğimi istediklerinden şüphem yok ama işde her niyet birer duadır... sıkıldım artık....
Bir iş hayırlı iken hayırsız olur mu? Bir iş hayırlı giderkern hayırsıza döner mi? artık kavram kargaşası yaşıyorum...
Bazı şeyleri kendim bilediğim için anlatamıyorum...
Çok konuşursam Günaha girerim.... istemiyorum. o yüzden evlilik hayallerimi uzun süreliğine erteliyorum...
sadece zamanla geçer biliyorum ....
biraz kızgınım, kırgınım hayata....
arada bazen öyle oluyor insan.. hormonlardan kaynaklı, ya da yaşadığın özel bi andan.
duyduğun can sıkıcı bir sözden.. ama sürekli bu ruh halinde olman sana zarar verir canım..
güzel şeyler düşümeye çalışmalısın..
bazen sabahları işe gelirken çok zorlanıyorum.
ama sonra diyorum ki; kendi kendime: 'şu an bir hastane odasında ilaç saatini bekleyen ağır bir hasta olabilirdim.'
kalkıp giyiniyorum ve kendimi sokağa atıyorum
günaydın kızlarNasılsınız?
dün topikte çalışma vardı, kimse girememiş anlaşılanneyse ki kavuştuk
günaydınnn bebeklerrr
kızlar dün siteye giremedik ya düşündüm ya site olmasa kızlara nasıl ulaşıp konuşuruz diye üzüldüm
herkesler iyidir inş.
isimler, kalp sayıları, kuşlar, arkadaş listemizdeki kişiler eskiye dönmüş. ne profil nede avatar resimleri görünmüyor.
bebekler yazın bakam nasılsınız hepinizi özledimmm
aynen turkuazım yaaa. Kaç kere baktım. çok alışmışım siteye...sizlere... bkamadan sohbet etmeden edemiyorum
Allah ayırmasın canım bizi
bende dün bakım kaç kere
naber bugün nasılsın bakalım?
iş durumlarım canımı sıkıyor... iş değişikliği yapabilirim... maddi sıkıntı kapıda...
normalim
kıs senin adın düzeldi
hayırdır işlerinde ne var?
ne iş yapcan başka?
harbiden işlerin maddi anlamda sıkıntı mı var kıs?
benim az önce yazdığım sayfaya Kazene yaz sorunları düzeltiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?