30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

limon erken kalkıp yürüyüş yapmış,sen ne yaptın

su içip tekrar uyudum rüya tabirlerine baktım

sonra 8.30 yürüyüşe çıktım .

sersem gibi oldum ...

kız limon beni mi düşündün

çok kilolu değilim ama bende 3 kilo vereceğim inşallah 2 ayda

bombacı da yürüyüşe çıkmış,bir ben yatıp evde oturuyorum desenize sportif çıktı bizim kızlar

[video=youtube;PcgPNSsKlZ0]http://www.youtube.com/watch?v=PcgPNSsKlZ0[/video]

merhaba tuğçecim,tiramisu tarifini öğrenebilir misin annenden,bugün veya yarın denemek istiyorum da...

Benim int yoksa bile senin yediklerini takip etmicem sanma meydanı boş bulma

Ye sen tiramisuları yeeee turkon baksın sadece
Bende kursa gitcem kahvaltı ediom zor kalktım yaaa
Limoşşşş senden her eve lazım bana gelde sen kahvaltı hazırla erken kalkıp bana poğaça yap börek aç bana

nasıl uyanıyorsunuz o saatte,dün ben de sızdım yorgunluktan ama bugün 10.30da kalktım

Hafta içi alışkanlığı kuzum birdr evden çıkmadan yapılacak çok işim vardı anca biyridim kahvaltı duş şimdi de kursa gidiyorum
yürüyüş çok iyi geldi park o saatte bile yopundu 7:30 da eve geldim kuzenim şok oldu evden mi kaçtın diyo

ben güzel olursa bir kısmını komşulara vermeyi düşünüyorum,malum tabaklar birikti
sabah kalkıp poğaça yapan red idi,limon değil,ama limon da hem yiyor,hem spor yapıyor,işi biliyor,bense ancak yiyorum

iyi yapmışsın canım,millet spor yapsın,sağlıklı olsun.

Selam şekerler. Nasilsiniz. Bu gün hava cok güzel. Biraz alış veriş yapacagim. yaza hazırlık. Yeni sezon cikmaya başlıyor. Aslicim sana yolladigim mesajı unutma. Merakla bekliyorum.

turkuazzzzz,az önce seni geçirmiştim içimden,gelmişsin kota ne zaman yenileniyor.

Ay sonunda yenilencek cnm.
Bugün telefonun ki yenilendi.
Telden arada bakarım ama sürekli olamam galiba.
Zaten önümüzdeki hafta yoğun olcam yiğenim gelcek şimdiden plan yapmış
Kısım redin poğaçasını biliyom sen merak etme ben dikkatliyimdir
Limonşşş da yapma kapasitesi gördüm

Selam şekerler. Nasilsiniz. Bu gün hava cok güzel. Biraz alış veriş yapacagim. yaza hazırlık. Yeni sezon cikmaya başlıyor. Aslicim sana yolladigim mesajı unutma. Merakla bekliyorum.

evet hava çok güzel, yeni sezon pahalı oluyor ama yine de almadan edemiyor insan,ben de dışarı çıkacağım ayılınca tamam canım.

neyse, 9 gün var o zaman ama arada selam ver, çok özletme kendini

sen her halinle bombasın

bombayı havayifişek tadında yapıcam bu sefer...

ha ha şimdi öyle bir durum yok ama ilerde olursa yılbaşı kutlaması gibi yaparım heralde

merhaba tuğçecim,tiramisu tarifini öğrenebilir misin annenden,bugün veya yarın denemek istiyorum da...

bende bir iştah var şu ara.. doymak nedir bilmiyorum valla...

Aslışş şu resmi değiştir
Cins cins resim koyup sinir etme beni
Kubikleri koyyy

kızım sanat eseri koyuyoruz yine beğenilmiyor, ben de avatarıma kim ne zaman olumsuz yorum yapacak diye bekliyordum
kızım dün de aradım ama bulamadım ne kurbağayı, ne şeker kız candy i.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…