- 14 Ağustos 2011
- 28.804
- 4.542
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #28.361
Selam şekerler. Nasilsiniz. Bu gün hava cok güzel. Biraz alış veriş yapacagim.yaza hazırlık. Yeni sezon cikmaya başlıyor. Aslicim sana yolladigim mesajı unutma. Merakla bekliyorum.
evet önce sen,sonra ben zaten bu topikte
Rahatımıza düşkünüz canım.
evet hava çok güzel, yeni sezon pahalı oluyor ama yine de almadan edemiyor insan,ben de dışarı çıkacağım ayılıncatamam canım.
Bundan sonra alış veriş kota koyacagim . Aylik sınıra göre alacagim. Kendimi kontrol etmiş olurum.yeni ciciler bizi bekler.
Rahatımıza düşkünüz canım.
ben de alışverişe bir çıkıyorum,pir çıkıyorum,indirimliler dururken hep de yeni sezon ürünü alıyorum
tiramisu tarifini istemiştim bugün senden canım,bu akşam veya yarın yapmayı düşünüyorum da.
avatarımızla kuşlarımızı geri isteyelim yönetimden kızlar yaa..yoksa turkuaz elinde terlikle beni bekliyor
Iyi yapiyosn. Herkesten önce senin üzerinde görsünler. Bir adım önde olmak lazim.
Anneme sorıyım canım tarif nerde diye.
defterine yazmıştır.
Kolay gelsin canım.
Benim de nisanda alışveriş yapmam lazım dediğin gibi.
Yeni ciciler bizi bekler canım.Güle güle giyelim insallah.
kızım yazlıklar ta kıştan çıkıyor biliyorsun,kış günü yazlığı giyemeyeceğime göre,yine aynı hesaba geliyor
tamam canım,teşekkürler
Haha alemsin. En iyisi yurt dışından almak kiyafetleri. Benzeri olmaz.kesin çözüm.
Tiramisu;
1 kakaolu pastaaltı
Kreması için;
1/2 kg süt
1 yumurta
3 yemek kaşığı un
3 yemek kaşığı şeker
1 labne peyniri( Muhallebi piştikten sonra içine konulup çırpılacak)
Pastaaltını ıslatmak için;
2 çorba kaşığı nescafe
2 çorba kaşığı şeker
1 su bardağı sıcak su
bu nescafeli karışım soğuyacak canım. sonra kekini ıslatıcaksın altını üstünü.
Sonra muhallebeyi içine ve üstüne yay.
en son da üstüne çay süzgeciyle kakao serp canım.
pişti olmamak dışında farklı giyineyim diye bir çabam yok benimevet ama artık yurtdışındaki çoğu marka burada da var zaten.
tiramisu tarifini istemiştim bugün senden canım,bu akşam veya yarın yapmayı düşünüyorum da.
avatarımızla kuşlarımızı geri isteyelim yönetimden kızlar yaa..yoksa turkuaz elinde terlikle beni bekliyor
teşekkür ederim annene ve sana canım.
bu sefer de yumurta bitmiş evde,alınca yapayım diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?