- 14 Ağustos 2011
- 28.804
- 4.542
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #28.801
Güzel petunyam ...
Bende EFT yöntemini uygulayıp zayıflayacağım hemde sevgiyi çağıracağım
Allah seni ve tuğcecanı nazarlardan saklasın. Göze gelmeyinn
Türkçe dşünmüştüm ama yabancı da olabilir canım.
Türkçe olarak rafet el roman kalbimin sahibi şarkısını beğenirim.
yabancı olarakta "Dance Me To The End of Love" Leonard Cohen var. sözleri hoştur.ben çok severim. bilmiyorum beğenir misin. youtube olsaydı. orda bir sürü şarkı vardı. ilk dans şarkıları yazınca bir sürü çıkıyordu.
Çok teşekkürler canım.
Değerlendiricem dediklerini.
biraz dışarı çıksam iyi gelecek sanki. :) görüşürüz kızlar.
ben vazgeçtim dışarı çıkmaktan
ben hala çıkamadım ama kararlıyım,arkadaşımla görüşeceğim zaten,mecbur çıkacağım yani
saç makyaj yaptım. tam çıkacaktım ki dışarı çok rüzgarlı. çarpar beni diye düşündüm. yarına hasta hasta gitmek istemedim. keskin bi dönüş yaptım
orda hava güzelse çık gez arkadaşınla. iyi gelir.yemekte yeyin
hava kapalı ama yağış yok,arada güneş çıkıyor.yarına oy kullanmaya mı hasta hasta gitmek istemedin
evet yemek yeriz herhalde,zira ben evden çıkmadan acıktım bile
sen o kadar saç makyaj hazırlandıysan çok uzak olmayan bir yere gidebilirsin aslında,eve kendini kapatma bence,ben de hala yorgunum ama çıkacağım bu sefer.
ohhh yemek yeyin.afiyet bal şeker olsun şimdiden.
yarın seçimde görevliyim.:44: ilk görevim. hasta hasta gitmeyim dedim.hemen hasta oluyorum da. hassasım biraz.
spora gidiyorum ya tartıya ihtiyacım var. onu almak için çıkabilirim.dışarı çıkmak için bahane çok bendee
eft yi denemiştim 4-5 gün önce. komik ya .çağırdıkça gelmiyor kaçan kovalanırmış
banka eft si gibi çabuk olmuyor diyorsun yani
olmuyor şekerim ya. eğlenceli ama yapması. saçma bişey
yarın seçimde görevliyim.:44: ilk görevim. hasta hasta gitmeyim dedim.hemen hasta oluyorum da. hassasım biraz.
spora gidiyorum ya tartıya ihtiyacım var. onu almak için çıkabilirim.dışarı çıkmak için bahane çok bendee
:)
boşver tartıyı yaa...
Mezro al kendine ... 2 ay ver kendine ...
kilo almaya çalışıyorum. baskül alayımda sporla nasıl bir sonuç aldığımı görmek istiyorum. belimi inceltmek istiyorum. onun için ne yapabilirim.
kilo alıp belini nasıl inceltcen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?