- 24 Nisan 2013
- 3.522
- 1.703
- 163
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #28.821
yok canım oynamıyorum . evet zorlar ya
ya aşk istyorum bana ne ya :84::84::84::84::84::84:
hoşgeldinbende 26 yaşındayım burda ki sohbei seviorum bekleriz her zaman
hoşgeldiniz.. nasıl geçiyor hayat? kendini tanıtabilirsin ya da sevincin hüznün varsa paylaş bizimle..
memnun oldum hoş geldin
bende bilmiyorum .kollarım bacaklarıma kilo almalıyım. bir yandan da belim incelmeli. beli ineltmek için neler yapabilirim ki
canım ben de kart istiyorum...canım aşk için;
geçmiş şifası kartı geldi.
Geçmişini şifalandır, geçmişinle barış.
Şuanda yaşadıklarının kökeni geçmişinde yatıyor.
İş için;
Hallolucak sorunlar canım.
Bu olayı düzeldi bil.
İlahi planda her şey olması gerektiği gibi gelişiyor.
Bu durumdaki hayrı göreceksin.
canım kolay gelsin sana da ... inşallah gönlünce gecer nişanın.. ben de fotoğraf isterim darısı bize hayırlısıyla:)83'lüyüm canım, ufak değilim yaniama çocuksu bir yüzüm var göstermiyorum.
ayrıca sözlüm de aynı sene doğumlu ama o da pek göstermiyorinşallah limonata sende aşık ol sevil fotolarını at bize
Amin inşallah.. Rabbim isteyen herkese hayırlısından nasip etsin...sağolasın canımçok teşekkür ederim, evet ben anladım inşallah diyorum
evet küçük göstermek her zaman avantajlırabbim size de nasip etsin.
gelemesem de sık sık, okuyorum telden, takip ediyorum.
özlüyorum sizleri
Rabbim herkese gülüşüyle huzur, nefesiyle hayat bulacağı bir eş nasip etsin inşallah.. güzellikler
Hayırlı eş huzurun başlangıcıdır-hz.Ali-
ben de bugün başladım canım spora devamını getirebilirsem iyi olacak..ohhh yemek yeyin.afiyet bal şeker olsun şimdiden.
yarın seçimde görevliyim.:44: ilk görevim. hasta hasta gitmeyim dedim.hemen hasta oluyorum da. hassasım biraz.
spora gidiyorum ya tartıya ihtiyacım var. onu almak için çıkabilirim.dışarı çıkmak için bahane çok bendee
kimsecik yok.
ben de bugün başladım canım spora devamını getirebilirsem iyi olacak..
ama sabahtan beri dayak yemiş hissi yorgunluk ve hafif baş ağrısı devam ders çalışmaya calışıyorum bir yandan sanırım çalışasım yok ondan kaynaklanıyor biraz da...
Tamam efendim memnun oldum...Zevkle :)
Hoş gördüm...Her seyi bırakmıs kpss delisi olmus bir adet insanım...
Selamlar efenim. Arada ugrarım ben de artık buraya.
sağolasın canımçok teşekkür ederim, evet ben anladım inşallah diyorum
evet küçük göstermek her zaman avantajlırabbim size de nasip etsin.
gelemesem de sık sık, okuyorum telden, takip ediyorum.
özlüyorum sizleri
Rabbim herkese gülüşüyle huzur, nefesiyle hayat bulacağı bir eş nasip etsin inşallah.. güzellikler
Hayırlı eş huzurun başlangıcıdır-hz.Ali-
inşallah canım,teşekkürler.
kızlar nerede kaldınız,sandığa mı düştünüz yoksa
Bende kullandım ve suanda kuafördeyim)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
biz de bazen üzgünken yazıyoruz öyle... sonra toparlanıyoruz. olur öyle şeyler...26 yasındayım... :) Sacma, üzgün bir anımda yazdım öyle...Böyle bir güzel karsılama beklemiyordum. Tesekkür ederim.
ben de 13.00 gibi gittim. ailece gittik. oy kullandık geldik.tüm topik sandık başına uğramış bugün,bilinçli vatandaş böyle olur işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?